• WEST
  • KARAKWSTA

ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΦΟΡΕΙΣ

  • BEKIARIS

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ  ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΕΠΙ 49 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ  ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ www.anagenissi.gr

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο κ. ΜΙΧ. ΣΠΑΤΙΩΤΗΣ, ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΤΟΥ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ

Το τρίτο του ξεκίνημα στο φαρμακευτικό λειτούργημα, μετά από πολιτική ομηρία 4 ετών -όπως τόνισε στην ομιλία του- πραγματοποίησε ο π. νομάρχης και αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Σπατιώτης, που εγκαινίασε το Φαρμακείο του στην οδό Παν. Τσαλδάρη 52, στη Στάση Θεμιστοκλέους.

Παρά την κακοκαιρία, πλήθος φίλων του κ. Σπατιώτη προσήλθαν στην τελετή των εγκαινίων, στην οποία χοροστάτησε ο σεβ. Μητροπολίτης κ.κ. Χρυσόστομος.

Ο Μητροπολίτης Περιστερίου, μετά τον Αγιασμό, ευχήθηκε καλή πρόοδο και συνεχάρη τον κ. Σπατιώτη, γιατί με τη λειτουργία του Φαρμακείου του συμβάλλει στην αναβάθμιση της πόλης μας και μάλιστα σε μια εποχή κρίσης, εξ αιτίας της οποίας οι ασθένειες πολλαπλασιάζονται και η πολιτεία αδυνατεί να βοηθήσει και δεν δείχνει και την απαιτούμενη κατανόηση.

Ο δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, στο χαιρετισμό του πρόσθεσε, ότι ο κ. Σπατιώτης υπήρξε καλός επαγγελματίας και θα συνεχίσει έτσι. Του ευχήθηκε καλή επιτυχία, γιατί στη δύσκολη αυτή εποχή το να ξεκινήσεις μια επιχείρηση είναι άθλος.

Είπε επίσης, ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά με αγάπη, ενότητα, αλληλεγγύη και ανθρωπιά θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες.

Ο π. δήμαρχος κ. Θεοδ. Δημητρακόπουλος, που μίλησε αμέσως μετά, συνεχάρη τον κ. Σπατιώτη, γιατί παρά τις δοκιμασίες που υπέστη, δικαίωσε τους αγώνες του με τη λειτουργία της επιχείρησής του, γιατί είναι άξιος, φιλότιμος και εργατικός, αρετές που έχει αποδείξει ότι διαθέτει και από την συμμετοχή του στο Δημοτικό στίβο.

Ευχές απηύθυνε επίσης και ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Βασ. Οικονόμου, ο οποίος είπε, ότι το να λειτουργούν σε τέτοια εποχή επιχειρήσεις, είναι μια νότα αισιοδοξίας και μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες προσπάθειες.

ΤΡΙΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ, ΜΕΤΑ 4ΕΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΗΡΙΑ

Ο κ. Μιχ. Σπατιώτης ευχαρίστησε όλους τους προσκεκλημένους του, που τίμησαν το τρίτο ξεκίνημά του, μετά από 4ετή ομηρία, όπως προαναφέραμε και υποσχέθηκε ότι με συνέπεια, όπως και στα προηγούμενα 32 χρόνια που πέρασαν, θα υπηρετήσει τους πολίτες του Περιστερίου.

Ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Περιστερίου, γιατί συνέβαλε να λυθεί πιο σύντομα το πρόβλημα της πολιτικής του ομηρίας και το Δήμαρχο Περιστερίου, για τη στήριξη που του παρείχε στο ίδιο ζήτημα.

Ζήτησε από όλους τους συναδέλφους του φαρμακοποιούς να συνεισφέρουν στην ανακούφιση των πολιτών που βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν επίσης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Μάκης Γιομπαζολιάς, οι αντ/ρχοι κ.κ. Παν. Λύκος και Βασ. Μπέτσης, οι δημοτ. σύμβουλοι κ.κ. Σάκης Ζορπίδης, Στέλιος Κανέλλος και Μάκης Πρέκας, ο αναπληρ. προϊστάμενος του 3ου Γραφείου Πρωτ/θμιας Εκπ/σης κ. Αδάμ Στάμος, οι υποψ. δημοτ. σύμβουλοι κ.κ. Νικ. Βαρθολωμάτος και Γεωρ. Κουλτούκης κ.ά.

Πριν τα εγκαίνια προσήλθαν και ευχήθηκαν καλές δουλειές στον κ. Σπατιώτη, ο π. υπουργός και βουλευτής κ. Χρ. Πρωτόπαπας και ο π. βουλευτής Ηλείας κ. Παν. Αδρακτάς.

Δ.Λ.- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

 

  • LAKIWTIS
  • LAKIWTIS
  • IMNOI
  • MOURIES
  • DADES
  • GAVRAS
  • DIMOS
  • PERISTERI

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ