• WEST
  • WEST

ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΦΟΡΕΙΣ

  • BEKIARIS

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ  ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΕΠΙ 49 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ  ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ www.anagenissi.gr

Σε εξέλιξη η προοπτική της Δημοτικής Αρχής να μετατρέψει το Περιστέρι σε πόλη των εκπλήξεων και να μεταφέρει ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ σε κάθε σπίτι, με μια σειρά δωρεάν δράσεων και εκδηλώσεων, με Carousel, γιορτινά τρενάκια, καλλιτεχνικές δράσεις, συναυλίες, χορευτικά, προβολές ταινιών, καραγκιόζη κ.ά.

 

Περίοδο ανατροπής της κατήφειας και της κατάθλιψης των Μνημονιακών βαρών, επιχειρεί ο Δήμος Περιστερίου, με αντίδοτο για την ανακούφιση των μεγάλων την αντανάκλαση του χαμόγελου στα πρόσωπα και της χαράς των παιδιών τους, που θα ψυχαγωγηθούν χωρίς καμιά οικονομική τους επιβάρυνση.

Έτσι ο Δήμος Περιστερίου φόρεσε το γιορτινό του χαμόγελο και σε πείσμα των καιρών αισιοδοξεί, διαμορφώνοντας το Περιστέρι σε πόλη των… εκπλήξεων να μεταφέρει τη Μαγεία των Εορτών σε κάθε σπίτι, και μέσα από μια σειρά δράσεων να μετατρέψει τις Γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σε ημέρες χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας.

Μικροί και μεγάλοι σε όλη την περίοδο μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2017 θα μπορούν να διασκεδάσουν δωρεάν με τις εορταστικές δράσεις και εκδηλώσεις, που θα λάβουν χώρα σε όλη την πόλη.

Από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 10:00 το βράδυ στην Πλατεία Δημαρχείου το Carousel, τα γιορτινά τρενάκια, οι καλλιτεχνικές δράσεις στην πλατεία του Δημαρχείου (με τη συμμετοχή ξωτικών, ανιματέρ, ζογκλέρ, θεατρικές παραστάσεις και μουσικά δρώμενα), θα προσφέρουν στους δημότες στιγμές χαράς και ψυχαγωγίας.

Στην 1η Παιδική Χαρά τα παιδιά θα απολαύσουν, εκτός από τα όργανα της παιδικής χαράς και το Εορταστικό Καραβάκι, το «Σπίτι των Ευχών του Άι Βασίλη» και τη «Μεγάλη Φάτνη».

Αποκεντρωμένες ξεχωριστές ποιοτικές εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί σ' όλη την πόλη και για όλους τους δημότες, όπως στο κινηματοθέατρο «Κ. Γαβράς» στην Κηπούπολη, στο «Θέατρο Πολιτών» στον Αγ. Ιωάννη Θεολόγο και στους Ιερούς Ναούς της πόλης. (Σχετικά προγράμματα παραθέτουμε σε άλλες στήλες μας).

Στην προσπάθεια ψυχαγωγίας των πολιτών εντάχθηκαν και το άναμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και συναυλία, που σηματοδότησε την έναρξη της εορταστικής περιόδου, ο στολισμός της πλατείας Εθν. Αντιστάσεως (απέναντι από τον ΟΤΕ) με τα έργα ζωγραφικής των μικρών καλλιτεχνών και γενικά ο στολισμός των πλατειών και των κεντρικών λεωφόρων και δρόμων του Δήμου που δημιουργούν ένα κλίμα ευφορίας, ηρεμίας και ψυχοθεραπείας στους Περιστεριώτες.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016

  • LAKIWTIS
  • LAKIWTIS
  • GAVRAS
  • PATRIARXIS
  • DIMOS
  • PERISTERI

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ