ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

  • ANAKYKLWSI
  • NITSA
  • ALEXANDRAKIS

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΕΓΚΑΡΔΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ ΤΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΠΟΛΥΜΝΙΑ»

Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι και πολύς κόσμος παραβρέθηκε την 4.2.2017, στην κοπή της πίττας του Πολιτιστικού Συλλόγου «Πολύμνια», στο ευρύχωρο Café του κ. Παύλου Τσακνή, στο Μπουρνάζι , όπου κυριάρχησε κλίμα εγκαρδιότητας και αισιοδοξίας.

Την πίττα ευλόγησε ο ιερατ. προϊστάμενος του ι.ν. Αγ. Θεοδώρων και Αποστόλου Ανδρέα π. Σπυρίδων Καζάνης και στη συνέχεια ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους η πρόεδρος του Συλλόγου κα Τζένη Πήττα.

Ο δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης στο χαιρετισμό του επαίνεσε το Σύλλογο «Πολύμνια» για την προσφορά του στον πολιτισμό και τη συνεχή παρουσία του στις εθνικοτοπικές κ.ά. εκδηλώσεις με τα χορευτικά του συγκροτήματα.

Στις φωτογραφίες μας διακρίνονται, πάνω ο δήμαρχος κ. Α. Παχατουρίδης που απευθύνει χαιρετισμό ανάμεσα στην κα Τ. Πήττα και τον π. Σπυρίδωνα Καζάνη και κάτω, ένα από τα τραπέζια, όπου διακρίνονται από αριστερά, όρθιοι οι κ.κ. Φ. Αναγνωστάκη, Ε. Γάτου, Α. Τσερούλα, Ζ. Δραμισιώτη, Κ. Γεννάδης και καθήμενοι οι κ.κ. Π. Παναγιωτόπουλος, Τ. Πήττα, ο δήμαρχος κ. Α. Παχατουρίδης, Α. Θεοδωράκος, Μ. Αντωνόπουλος και Χ. Πανάγος.

Παραβρέθηκαν επίσης, μεταξύ άλλων, οι ιερείς π.π. Βασίλειος λουκούμης (ι.ν. Αγ. Παύλου) και Ισίδωρος Στεφανάτος (ι.ν. Αγ. Αντωνίου), ο πρόεδρος του δημοτ. συμβουλίου κ. Βασ. Λώλος, ο δημοτ. σύμβουλος κ. Στεφ. Παπαδόπουλος, η κοινοτική σύμβουλος κ.κ. Φλ. Λάσκαρη, οι εκπρόσωποι φορέων κ.κ. Στρ. Εγγλέζος (Ε.Ε.Σ. Περιστερίου), Βάσω Ματκάρη (Ελληνίδων Οδηγών), Ελένη Αλεξάνδρου («Μικρασιατική ΄Ενωση Περιστερίου»), ο π. πρόεδρος του Συλλόγου «Γενιά της Παράγκας» κ. Γεωρ. Κοσμίδης, οι καθηγητές κ.κ. Ρηγόπουλος και Αλεξανδράτος κ.ά.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΦΛΕΒΑΡΗΣ 2017