ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

  • ANAKYKLWSI
  • NITSA
  • ALEXANDRAKIS

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

Χιλιάδες παιδιά και γονείς διασκέδασαν δωρεάν στον φαντασμαγορικό χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου

ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΙΣ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ

ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Η κοσμοσυρροή που σημειώθηκε στην «Καρναβαλοτρέλα», που διοργάνωσε με την κορύφωση της Αποκριάς ο Δήμος Περιστερίου, από 24 – 27 Φεβρουαρίου 2017, ξεπέρασε κάθε προηγούμενη.

Χιλιάδες παιδιά με τους γονείς τους διασκέδασαν δωρεάν, χορεύοντας και τραγουδώντας στον απέραντο φαντασμαγορικό παιδότοπο, που είχε και φέτος διαμορφωθεί το Εκθεσιακό Κέντρο. Απόλαυσαν τη μεγαλύτερη αποκριάτικη φουσκωτή πολιτεία, το συγκρότημα των ΧΑΝΑ ΖΟΟ (με την Τερέζα, το Βασίλη και τη Νίκη) που τα ξεσήκωσαν, το ξέφρενο πάρτυ του Καναλιού NICKELODEON, με τον Μπόμπ Σφουγγαράκη, τη Ντόρα τη μικρή εξερευνήτρια, τον Πάτρικ τον Αστερία και τη Θεατρική Ομάδα L&S με τη διαδραστική παράσταση «Τα Τρία Γουρουνάκια».

Σε μια ανεπανάληπτη παράσταση όπου κυριάρχησαν η φαντασία και το παραμύθι, μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν για πρώτη φορά όλους τους μεγάλους μάγους Σανκάρα, Ζευς, Όσκαρ, Βαλτάσαρ και Φαντάστικο.

Όλο το τετραήμερο από το πρωί μέχρι και το βράδυ, τα παιδιά διασκέδασαν με φουσκωτά παιχνίδια, εργαστήρια δημιουργίας, face painting, «κυνήγι του χαμένου θησαυρού», διαγωνισμούς χορού, θεατρικά παιχνίδια, zumba, karaoke σε μεγάλη οθόνη, αλλά και παραστάσεις θεατρικές, μαριονέτας και καραγκιόζη.

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ- ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΛΙΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Χιλιάδες Περιστεριώτες γιόρτασαν τα φετινά Κούλουμα στο Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης, μέσα σε κλίμα ενότητας και ανθρωπιάς. Ο Δήμος Περιστερίου τηρώντας το έθιμο, πρόσφερε δωρεάν χιλιάδες μερίδες σαρακοστιανών μεζέδων και άφθονο κρασί.

Ο δήμαρχος κ. Ανδρέας Παχατουρίδης αντάλλαξε ευχές για καλή Σαρακοστή με τους συμπολίτες μας, σημειώνοντας στο χαιρετισμό του, ότι «η πόλη γιορτάζει τα Κούλουμα όλη μαζί ενωμένη».

Αποκορύφωμα της εκδήλωσης ήταν η μεγάλη συναυλία με τους τραγουδιστές Στέλιο Διονυσίου και την Αγνή Καλούμενου, όπου το κοινό με κέφι, τραγούδι και χορό, διασκέδασε μέχρι αργά το απόγευμα.

Παράλληλα τα μικρά παιδιά διασκέδασαν με τα φουσκωτά παιχνίδια, στα δημιουργικά εργαστήρια, face painting κ.λπ., σε ειδικό χώρο μέσα στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου.

Μεγάλη ήταν η συμβολή στην επιτυχία των εκδηλώσεων, των υπαλλήλων του Δήμου, των εθελοντών, των στελεχών του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Περιστερίου κ.ά. Οι Περιστεριώτες είχαν την ευκαιρία χάρη στις επιτυχημένες εκδηλώσεις του Δήμου, δωρεάν να γλεντήσουν, να γευθούν νηστίσιμα και να ξεχάσουν προσωρινά την ψυχολογική και οικονομική κρίση που τους συνθλίβει…

*

Ο Δήμος Περιστερίου εκφράζει τις ευχαριστίες του στις επιχειρήσεις και χορηγούς, που υποστήριξαν τις εορταστικές του εκδηλώσεις.