ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

  • ANAKYKLWSI
  • NITSA
  • ALEXANDRAKIS

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ κ. Α. ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ ΕΠΑΝΕΞΕΛΕΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Α.Σ.Δ.Α

 paxaturidisΥπό την προεδρία του κ. Ανδρέα Παχατουρίδη, μέλους του Δ.Σ. του ΑΣΔΑ και Δημάρχου Περιστερίου, όπου έχει την έδρα του ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ), συνεδρίασε την 6.2.2017, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου με αντικείμενο τις εκλογές: Προέδρου, Αντιπροέδρου και των Μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Το Δ.Σ., στο οποίο εκπροσωπούνται από δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους όλοι οι δήμοι – μέλη του ΑΣΔΑ, επανεξέλεξε νέο Πρόεδρο τού ΑΣΔΑ το δήμαρχο Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη.

Στην ίδια συνεδρίαση επανεξέλεξε αντιπρόεδρο του Συνδέσμου το δήμαρχο Ιλίου κ. Νίκο Ζενέτο, καθώς επίσης και τους κ.κ. Γεώργιο Καπλάνη - δήμαρχο Αγ. Βαρβάρας και Αθανάσιο Σχίζα- δημοτικό σύμβουλο Φυλής, τακτικό και αναπληρωματικό μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου, αντίστοιχα.

Μετά την εκλογή του ο πρόεδρος του ΑΣΔΑ κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για την εμπιστοσύνη τους και την μέχρι τώρα συνεργασία τους και ζήτησε τη συνδρομή και την συστράτευσή τους για να επιτευχθούν όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη για τους δήμους της Δυτικής Αθήνας.

Γεν. γραμματέας του ΑΣΔΑ παραμένει ο π. αντ/ρχος Περιστερίου κ. Θεόδ. Αρβανίτης.

*

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ:

Εθν. Αντιστάσεως 65 Περιστέρι, τηλ. 210 5745826, 210 5762434,

FAX 210 5759547