• WEST
  • WEST

ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΦΟΡΕΙΣ

  • BEKIARIS

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ  ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΕΠΙ 49 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ  ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ www.anagenissi.gr

Μια εξομολόγηση ευθύνης του Δημάρχου Περιστερίου απέναντι στους Περιστεριώτες

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ: Η ΑΓΟΡΑ ΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Σχετικά με την απόκτηση από το Δήμο, δύο ακόμη χώρων έκτασης 4 στρεμμάτων, ο δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, μας είπε τα εξής:

«Πράγματι η αγορά δύο εξαιρετικών χώρων στην οδό Λάρνακος και την οδό Πελασγών, είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής και συνετής οικονομικής διαχείρισης που διακρίνει το Δήμο μας. Από το οικονομικό νοικοκύρεμα ξεκινούν τα πάντα.

Ο Δήμος Περιστερίου σε πείσμα των καιρών, όταν άλλοι δήμοι έχουν «χτυπήσει κόκκινο» και δεν μπορούν ούτε στις μισθοδοσίες των υπαλλήλων τους να ανταποκριθούν, εμείς επαναλαμβάνω, χάρη στην χριστή διαχείριση προχωράμε σε αγορές μεγάλων οικοδομικών τετραγώνων, στα οποία θα αναπτυχθούν χώροι αναψυχής, παιδικές χαρές, παιδικοί σταθμοί και ό,τι κρίνουμε απαραίτητο.

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ

Ο Δήμος μας παραδειγματίζει και κάνει αυτό που δεν έγινε στην πατρίδα μας διαχρονικά. Αν έχουμε φθάσει εκεί που έχουμε φθάσει είναι γιατί δεν υπήρξε οικονομικό νοικοκύρεμα από τους κυβερνώντες, διαχρονικά.

Εμείς, σαν Δήμος Περιστερίου αποδεικνύουμε, ότι σε εποχές κρίσης και οικονομικής ασφυξίας κάνουμε επενδύσεις και αυξάνουμε την περιουσία της πόλης. Αγοράζουμε γη και την αξιοποιούμε με πάρκα, παιδικές χαρές, πλατείες και άλλους χώρους που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Είναι γνωστό, ότι στον Αγ. Ιερόθεο αγοράσαμε δύο χώρους πάνω από την πλατεία Μ. Αντύπα (Δέγλερη) και Δημητροκάλλη. Στη συνέχεια με Ευρωπαϊκά κονδύλια δημιουργήσαμε δύο καταπληκτικές καταπράσινες πλατείες και παιδικές χαρές τις οποίες χαίρονται οι κάτοικοι.

Εμείς αποδεικνύουμε, ότι δεν σταματήσαμε εκεί, συνεχίζουμε…

Είναι πάρα πολύ σημαντικό, ότι είμαστε από τους ελαχιστότατους δήμους που με τόσο δύσκολες συνθήκες κάνουμε επενδύσεις. Αυτό δείχνει, ότι όλα αυτά τα χρόνια προτιμάμε να μιλάμε με έργα και εικόνες.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Τον κόσμο δεν το κοροϊδεύεις πια. Ο κόσμος χρόνια τώρα έχει φάει τέτοιο παραμύθι, που δεν πιστεύει κανέναν! Ο κόσμος πιστεύει ό,τι βλέπουν τα ματάκια του. Βλέπει μήνα με το μήνα, χρόνο με το χρόνο, η πόλη να γίνεται πιο φωτεινή, πιο καθαρή, πιο όμορφη. Αυτά αξιολογεί. Γιατί άμα βλέπει μήνα με το μήνα η πόλη του να γίνεται πιο σκοτεινή, πιο βρόμικη, πιο άσχημη, ό,τι να του πεις δεν μετράει. Μετράνε αυτά που βλέπει.

Εμείς προσπαθούμε με έργα και όχι με λόγια, να δείξουμε το έργο που κάνουμε. Αυτό θα αξιολογήσει το… αφεντικό μας! Γιατί αφεντικό μας είναι ο συμπολίτης μας. Από αυτόν θα κριθεί και ο δήμαρχος και όλοι.

Χρειάζεται δουλειά, σοβαρότητα, καλή συμπεριφορά, σεμνότητα και συνέπεια.

Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ!

Μπορεί να γίνονται λάθη, αλλά εκείνο που μετράει είναι να παράγεις έργο, γιατί εμείς έργο παράγουμε. Και είμαστε υπόλογοι απέναντι στους συμπολίτες μας που μας βάλανε σε αυτή την καρέκλα, που είναι οι εντολοδόχοι μας, σ’ αυτούς που μας έδωσαν την εντολή, που μας δάνεισαν την εμπιστοσύνη τους, που είναι το οξυγόνο μας. Η εμπιστοσύνη δεν εκχωρείται. Οι συμπολίτες μας μάς την έχουν δανείσει και αυτοί θα μας κρίνουν.

Η αγάπη και η εμπιστοσύνη που μας δείχνει ο κόσμος είναι ευθύνη. Είμαστε παιδιά της ίδιας γειτονιάς, μιλάμε την ίδια γλώσσα. Κυκλοφορώ στην πόλη πρωί, μεσημέρι, βράδυ και κάποιοι που με βλέπουν απορούν. Μα αυτό με ζει. Αυτή η πόλη είναι το οξυγόνο μου! Όσο είμαστε γεροί θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για το καλό της πόλης μας με πολλή αγάπη και μεράκι»!

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΜΑΪΟΣ 2017

  • LAKIWTIS
  • LAKIWTIS
  • GAVRAS
  • PATRIARXIS
  • DIMOS
  • PERISTERI

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ