ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

  • ANAKYKLWSI
  • NITSA
  • ALEXANDRAKIS

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

ΜΕ ΝΕΑ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΤΗΚΕ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Με τα πλέον υπερσύγχρονα μηχανικά απορριμματοφόρα, σκούπες, καλαθοφόρο και άλλα οχήματα που απαιτούνται για την σύγχρονη και σύντομη αποκομιδή των απορριμμάτων και γενικότερα την καθαριότητα της πόλης, εξοπλίστηκε η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Περιστερίου (φωτογραφίες).

Η ανανέωση του στόλου καθαριότητας έγινε με οχήματα τελευταίας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, χαμηλότερων ρύπων, μεγαλύτερης χορητικότητας, οικονομικότερης απόδοσης κ.λπ.

Τα νέα οχήματα, που θα συμβάλλουν ασύγκριτα πιο αποτελεσματικά στο δύσκολο έργο της καθαρής πόλης μας, κυκλοφορούν στους δρόμους με το μήνυμα: «Άνθρωποι & Πόλη, Μαζί μπροστά»!

Κατά την παραλαβή των νέων οχημάτων, η αντ/ρχος Περιβάλλοντος & Πολιτισμού κα Μαίρη Τσιώτα - Μάρκου τόνισε ότι: «Ο Δήμος Περιστερίου αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τα ανταποδοτικά τέλη πρωτοπορεί στην καθαριότητα, επενδύοντας και διευρύνοντας τον μηχανολογικό του εξοπλισμό σε όλα τα επίπεδα, που αφορούν την ασφάλεια των εργαζομένων, την ποιότητα ζωής των πολιτών και το περιβάλλον.

Η Δημοτική Αρχή διαχρονικά στοχεύει στην άνοδο των παρεχόμενων υπηρεσιών στην καθαριότητα, μέσα από τομές στο σύστημα αποκομιδής και καθαριότητας, αυξάνοντας στο μέγιστο βαθμό την ανακύκλωση.

Να σημειωθεί, ότι ταυτόχρονα, ο Δήμος Περιστερίου προχωρά στην απόσυρση των οχημάτων παρωχημένης τεχνολογίας που χρησιμοποιούνταν για τις ανάγκες της καθαριότητας της πόλης μας, παραχωρώντας τα σε άλλους Δήμους της χώρας, σε μια προσπάθεια αυτοδιοικητικής αλληλεγγύης, αλλά και αποτελεσματικής βοήθειας για την προστασία του περιβάλλοντος στο χώρο τους».

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΜΑΪΟΣ 2017

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ