ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

  • ANAKYKLWSI
  • NITSA
  • ALEXANDRAKIS

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

Ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του συνόλου των παθήσεων της καρδιάς, από εμβρυική έως ενήλικη ζωή

ΟΜΙΛΟΣ ΥΓΕΙΑ: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ


Το πρώτο οργανωμένο Κέντρο Καρδιάς στην ιδιωτική υγεία στην Ελλάδα για την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του συνόλου των παθήσεων της καρδιάς από την εμβρυική έως την ενήλικη ζωή, λειτουργεί στον Όμιλο ΥΓΕΙΑ, μέλος του Ομίλου MIG.

Τα πλέον σύγχρονα τμήματα καρδιολογίας, επεμβατικής καρδιολογίας, καρδιοχειρουργικής και απεικόνισης, ο τελευταίας γενιάς τεχνολογικός εξοπλισμός, η μοναδική στην Ελλάδα Υβριδική Χειρουργική Αίθουσα και το κορυφαίο επιστημονικό & νοσηλευτικό προσωπικό, συνθέτουν τον Τομέα Καρδιάς του Ομίλου ΥΓΕΙΑ.

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, στο Μέγαρο Μουσικής με θέμα «Το χθες, το σήμερα και το αύριο της καρδιάς στον Όμιλο ΥΓΕΙΑ», ο πρόεδρος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ κ. Αθανάσιος Παπανικολάου επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά το όραμα του Ομίλου για συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών του, με στόχο αυτές να παραμένουν εφάμιλλες της υψηλότερης ποιότητας παγκοσμίως. Τόνισε, ότι: «Η ναυαρχίδα του Ομίλου μας, το ΥΓΕΙΑ, είναι το Πρώτο & Μοναδικό Ιδιωτικό Νοσοκομείο στην Ελλάδα που έχει διαπιστευθεί σύμφωνα με το Διεθνές πρότυπο ποιότητας Joint Commission International (JCI), την κορυφαία διαπίστευση στον κόσμο για την Ποιότητα και Ασφάλεια στις υπηρεσίες υγείας. Παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ συνεχίζει να επιβεβαιώνει την κυρίαρχη θέση που κατέχει στον εγχώριο κλάδο υγείας».

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, κ. Ανδρέας Καρταπάνης δήλωσε ότι: «Ο Όμιλος ΥΓΕΙA, βρίσκεται στην αιχμή των εξελίξεων και στον Τομέα της καρδιάς στην Ελλάδα, προσφέροντας ολοκληρωμένη αντιμετώπιση σε όλες τις παθήσεις της καρδιάς ανεξαρτήτως ηλικίας και εξειδικευμένη φροντίδα από το στάδιο της πρόληψης και της διάγνωσης έως τη θεραπεία και την κλινική παρακολούθηση ασθενών με καρδιοπάθειες.

Το κορυφαίο ιατρικό δυναμικό του Ομίλου μας, οι άρτια εκπαιδευμένοι νοσηλευτές μας και ο τελευταίας γενιάς τεχνολογικός εξοπλισμός, συνθέτουν το πλέον οργανωμένο Κέντρο Καρδιάς στην ιδιωτική υγεία στην Ελλάδα, το οποίο παρέχει αξιόπιστες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας στην αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών παθήσεων».

Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Στο ΥΓΕΙΑ διενεργήθηκε, μεταξύ άλλων, η πρώτη στην Ελλάδα καρδιοχειρουργική επέμβαση By-pass (1985). Μέσω του ΥΓΕΙΑ, εισήχθη στην Ελλάδα η Μαγνητική Τομογραφία Καρδιάς (2002), ενώ το 2008 το ΜΗΤΕΡΑ ίδρυσε την πρώτη ιδιωτική Παιδοκαρδιοχειρουργική Κλινική στην Ελλάδα. Επιπλέον, το 2011 διενεργήθηκε στο ΥΓΕΙΑ πρωτοποριακή διαδερμική μέθοδος για την επιδιόρθωση της μιτροειδούς βαλβίδας, χωρίς ανοιχτό χειρουργείο, με το σύστημα Mitraclip, ενώ το 2015 έγινε η πρώτη εμφύτευση βηματοδότη χωρίς ηλεκτρόδια.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΔΙΑΣ

Τα Τμήματα/ Κλινικές που συνθέτουν το Κέντρο Καρδιάς του Ομίλου ΥΓΕΙΑ είναι τα εξής:

-5 Καρδιολογικές Κλινικές

-Κλινική Παιδοκαρδιολογίας και Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων

-4 Καρδιοχειρουργικές Κλινικές

-Καρδιοχειρουργική Κλινική Παίδων και Ενηλίκων Συγγενών Καρδιοπαθειών

-Εξειδικευμένη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Ενηλίκων

-Παιδοκαρδιολογική και Παιδοκαρδιοχειρουργική Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας (φωτογραφία 2)

-Το μοναδικό στην Ελλάδα Τμήμα Διαδερμικών Βαλβίδων

-Τμήματα Αξονικής και Μαγνητικής Τομογραφίας Καρδιάς

-Τμήμα Ηλεκτροφυσιολογίας, Βηματοδοτών & Απινιδωτών

-2 Τμήματα Καρδιολογικών Υπερήχων

-2 Εργαστήρια Αιμοδυναμικών Επεμβάσεων (φωτογραφία 3). Και,

-Εργαστήριο Ηλεκτροφυσιολογίας Παίδων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν από πλευράς Περιστερίου: Ο διευθυντής της Β΄ Καρδιολογικής Κλινικής του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, καρδιολόγος- δημοτικός σύμβουλος κ. Γεώργιος Μπεκιάρης και η γεν. διευθύντρια του ΜΗΤΕΡΑ, κα Μαρία Παπαμάρκου.

 

(Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Ιπποκράτους 21 & Ερυθρού Σταυρού, Μαρούσι, Αθήνα, τηλ. 210 6867020- www.hygeia.gr

Διαγνωστικό Κέντρο ΥΓΕΙΑ net: Θηβών 177, Περιστέρι, τηλ. 210 5760345)        

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΜΑΪΟΣ 2017

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ