ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

  • ANAKYKLWSI
  • NITSA
  • ALEXANDRAKIS

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ» ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ Κ.Ε.Π. ΥΓΕΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

1847 ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΕΠΜε αφορμή τον εορτασμό της «Παγκόσμιας Ημέρας για τη Γυναίκα» ο Δήμος Περιστερίου διοργάνωσε με επιτυχία, ημερίδα με θέμα «Αγωγή Υγείας για τη Σύγχρονη Γυναίκα», την 2.3.2017, στο συνεδριακό χώρο του ΚΥΒΕ.

Η ημερίδα διεξήχθη από το ΚΕΠ Υγείας σε συνεργασία με το Ελληνικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και την Γ’ Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική του Πανεπ. Αθηνών του Νοσ. «Αττικόν» (Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Παθολογία της κύησης» - www.soranos.org).

Οι διακεκριμένοι επιστήμονες που συμμετείχαν ανέλυσαν σημαντικά θέματα γυναικολογικών νοσημάτων, παθήσεων των φλεβών των κάτω άκρων και τη σημασία και την τεχνική του θηλασμού (φωτογραφία).     .

Η εκδήλωση συντονίστηκε από τον Εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για τα θέματα Υγείας – καρδιολόγο κ. Γιώργο Μπεκιάρη, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες γιατρούς και μαίες και υποσχέθηκε στους παρευρισκομένους, ότι η προσπάθειά του -και της Δημοτικής Αρχής- για ανακούφιση των συμπολιτών μας όσον αφορά στην πρόληψη, τη διασφάλιση της υγείας τους κ.λπ., είναι σε διαρκή εξέλιξη.

Στο τέλος της ημερίδας ακολούθησαν προγραμματισμένα δωρεάν PAP test και δωρεάν κλινικές εξετάσεις μαστού στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Περιστερίου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΜΑΪΟΣ 2017

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ