ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

  • ANAKYKLWSI
  • NITSA
  • ALEXANDRAKIS

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

Εκπαιδευτήρια Εφήβων-Ενηλίκων

ΠΑΠΑΔΕΑ

 

Το Φροντιστήριο αλλιώς....

 

Όταν λες τη λέξη «Φροντιστήριο», φαντάζεσαι κάτι σαν το σχολείο, εντάξει, σε λίγο καλύτερη εκδοχή. Ίσως έχει λίγο πιο φανταχτερό χρώμα και οι άνθρωποι να χαμογελούν περισσότερο. Αλλά, φευ, στο μυαλό σου έρχονται βαρετές αίθουσες, χωρίς φαντασία, που τις έχεις συνδέσει με διδακτικές ώρες που μοιάζουν ατέλειωτες.

Κι όμως υπάρχει ένα Φροντιστήριο που δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

Μπορεί να σου θυμίσει περισσότερο αυτά τα ευφάνταστα κτήρια της Google και της Microsoft που μοναδικό σκοπό έχουν να είναι τόσο προσφιλή και χαρούμενα που οι εργαζόμενοι να μη θέλουν να δραπετεύσουν! Να επιλέγουν να μείνουν εκεί.

Με αυτή ακριβώς τη φιλοσοφία και τα Εκπαιδευτήρια ΠΑΠΑΔΕΑ σε καλωσορίζουν, μόλις πλησιάζεις σε ένα από τα τρία κτήρια (Περιστέρι, Χαϊδάρι, Αιγάλεω) με έντονα χαρούμενα χρώματα -το κόκκινο είναι το σήμα κατατεθέν τους,- ζωγραφιές και quotes που φτιάχνουν τη μέρα σου.

Σε κάθε σκαλοπάτι, κάθε βήμα που έχει στόχο να σε οδηγήσει στην κορυφή, θα συναντήσεις έμπνευση, πρωτοτυπία και θετική διάθεση. Στις κεντρικές αίθουσες ping- pong, κούνιες και σάκοι του μποξ σου θυμίζουν ότι η διασκέδαση είναι κομμάτι της επιτυχίας. Και, όταν έρθει η ώρα να περάσεις στην τάξη σου, θα καταλάβεις όσα χωρίζουν τη σοβαρότητα από τη σοβαροφάνεια.

Εδώ σοβαρολογούν... με χιούμορ υψηλού επιπέδου. Γιατί όχι;

 

Με εκτίμηση,

Φροντιστήρια Παπαδέα.

ΜΑΪΟΣ 2017

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ