ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

  • ANAKYKLWSI
  • NITSA
  • ALEXANDRAKIS

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

ΑΡΩΓΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ «ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ» ΤΗΣ

alsos kioskiΑρωγός στα μικρά και μεγάλα παιδιά, για να δείξουν την αγάπη τους στη μητέρα τους, στην κορυφαία «Ημέρα της Γιορτής της Μητέρας», την 14.5.2017, στάθηκε ο Δήμος, που με φυτά σε γλαστράκια, άνθη, ζωγραφιές με ευχές, χειροτεχνήματα, κοσμήματα με ζυμαρικά κ.λπ., τα βοήθησε να εκφραστούν έμπρακτα στις μανούλες τους εισπράττοντας τη συγκίνηση και τη λατρεία τους.

Στην αριστερή πλευρά της εισόδου του Άλσους ο Δήμος διαμόρφωσε στάντς συναγωνισμού ιδεών των παιδιών, που με την καθοδήγηση εκπαιδευτικών αποτύπωναν τη φαντασία τους σε χαρτί με ευρηματικά σχέδια και ευχές για το πιο αγαπημένο τους πρόσωπο.

Τους χώρους επισκέφθηκε και ο δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, που είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με γονείς , να ευχηθεί χρόνια πολλά στις μανούλες, να φωτογραφηθεί με τους μικρούς δημιουργούς και να γίνει αποδέκτης συγχαρητηρίων για το κόσμημα της πόλης που λέγεται Άλσος, το οποίο διαδραματίζει ρόλο καταφυγίου αναψυχής των πολιτών, δημοτών και ετεροδημοτών.

Ο ΚΑΤ΄ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ

tsiotaΠαρούσα ήταν και η αντ/ρχος Πολιτισμού κα Μαίρη Τσιώτα Μάρκου, η οποία μας είπε με την ευκαιρία της «Ημέρας της Γιορτής της Μητέρας»:

«Δεν είναι τυχαίο, που η «Γιορτή της Μητέρας» είναι τον μήνα Μάιο, το μήνα των λουλουδιών, της άνθισης, της αναγέννησης, της ομορφιάς.

Εύχομαι με την ευκαιρία της σημερινής ημέρας, χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες -όχι μόνο σ΄αυτές της «πόλης της καρδιάς» μας- να μπορούν να καμαρώνουν τα παιδιά τους και πρώτα απ΄όλα όλοι να έχουν την υγειά τους.

Και δεύτερον αυτά τα παιδάκια να είναι άνθρωποι που να έχουν θετικό πρόσωπο στην κοινωνία, γιατί θεωρώ ότι η σύγχρονη μητέρα είναι σε μια ουσιαστικότερη θέση, με την έννοια ότι η καταξίωσή της στην κοινωνία της επιβάλλει και τον εργασιακό χρόνο και έτσι που δεν μπορεί να είναι όλο το 24ωρο κοντά στο παιδί της, όπως ήταν παλιά οι μανούλες. Αυτό όμως δεν την εμποδίζει να διαμορφώνει σωστούς ανθρώπους, διότι απόλυτα πιστεύω, ότι ο κατ’ εξοχήν άνθρωπος που πέρα από την φυσική παρουσία ενός ατόμου δίνει και την σωστή και ουσιαστική του παρουσία, είναι η μάνα.

Εύχομαι και πάλι ολόψυχα, Χρόνια Πολλά»!  

   ΜΑΪΟΣ 2017

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ