ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

  • ANAKYKLWSI
  • NITSA
  • ALEXANDRAKIS

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

Επισημάνσεις του δημάρχου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη:

ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΛΟΦΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΘΑ ΤΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!

paxatoyridisΗ λειτουργία από τις 26 Ιουνίου και του δεύτερου δημοτικού κολυμβητηρίου στο Λόφο Αξιωματικών έχει προκαλέσει ικανοποίηση, και στη δημοτική αρχή, αλλά κυρίως στους πολίτες, καθώς θα έχουν την ευκαιρία, εν όψει και των προβλέψεων για ένα «καυτό» καλοκαίρι, να χαίρονται ένα χώρο απόλαυσης, δροσιάς και άθλησης.

Την ικανοποίησή του μας εξέφρασε και ο δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, μαζί με ορισμένες επισημάνσεις και διευκρινίσεις, όπως οι πιο κάτω:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος, γιατί από τις 26 Ιουνίου η πόλη μας θα χαίρεται άλλο ένα έργο αθλητικής υποδομής και ψυχαγωγίας και μάλιστα σε μια εποχή που όλη η Ελλάδα συρρικνώνεται και η ελληνική κοινωνία βιώνει αφόρητες καταστάσεις.

‘Όταν η αυτοδιοίκηση στην πλειοψηφία της είναι χρεοκοπημένη, αντίθετα εμείς με συνετή διαχείριση και νοικοκύρεμα, βελτιώνουμε τη ζωή των συμπολιτών μας. Εμείς ποτέ δεν επενδύσαμε στα λόγια και τις υποσχέσεις, ούτε είχαμε ποτέ καλές σχέσεις με το λαϊκισμό και την παραπληροφόρηση. Αν η χώρα έφθασε εδώ που έφθασε είναι από τις πολλές υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα και τα μεγάλα λόγια χωρίς ουσία.

Εμείς έργο παράγουμε και αυτό αξιολογεί ο συμπολίτης.

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΑ

Εν πάση περιπτώσει στις 26 Ιουνίου ξεκινάει το πιο σύγχρονο στην Ελλάδα, ολυμπιακών διαστάσεων και υποδομών, κολυμβητήριο στο Λόφο Αξιωματικών.

Είμαστε ο μοναδικός Δήμος στην Ελλάδα που λειτουργούμε δύο δημοτικά κολυμβητήρια! Ο υγρός στίβος είναι ένα πολύ καλό άθλημα με τη διαφορά, ότι είναι πολυέξοδος. Ωστόσο εμείς που με σύνεση διαχειριζόμαστε τα οικονομικά του Δήμου, έχουμε τη δυνατότητα να λειτουργούμε δύο δημοτικά κολυμβητήρια, όταν το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ παραπαίει και του Αγ. Κοσμά και άλλων δήμων, είναι σε αχρηστία.

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ

Θέλω να επισημάνω, ότι το νέο κολυμβητήριο του Λόφου απευθύνεται στην κοινωνία. Θα είναι κολυμβητήριο των πολιτών αποκλειστικά. Οι διαδρομές θα εξυπηρετούν τους πολίτες όλων των ηλικιών. Θα υπάρχει όλο το απαραίτητο προσωπικό, ώστε το κολυμβητήριο να λειτουργεί πρωί -απόγευμα με ανέσεις και ασφάλεια για τους πολίτες.

Να σημειώσω δε, ότι από την πρώτη ημέρα που άρχισαν οι εγγραφές, η προσέλευση ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε. Που σημαίνει ότι ο κόσμος διψάει για τέτοιες υποδομές.

Να διευκρινίσω, ότι το κολυμβητήριο του Αγ. Ιεροθέου εξυπηρετεί κατά 95% τους τρεις συλλόγους ( «Δελφίνια», ΓΣΠ και «Γλαύκος») που συνολικά έχουν περί του 1.200 κολυμβητές. Είναι σύλλογοι, οι οποίοι κάνουν σοβαρή και αξιόλογη δουλειά και με τη βοήθεια του κολυμβητηρίου επιτυγχάνουν διακρίσεις και αναδεικνύουν πρωταθλητές.

Το κολυμβητήριο όμως του Λόφου θα απευθύνεται στον πολίτη, που δεν πάει να σπάσει ρεκόρ, αλλά να απολαύσει δροσιά και άσκηση, να βρει διέξοδο να βγει από το σπίτι του.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Εμείς δείχνουμε με πράξεις και έργα, ότι το Περιστέρι είναι πρωτεύουσα δύναμη στη Δυτική Αθήνα. Με το Άλσος που είναι το ομορφότερο της Αττικής, τις καταπράσινες πλατείες. τα γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τέννις (στα οποία θα διοργανώνονται πανελλήνιοι αγώνες) και τα δύο κολυμβητήρια τώρα, συμβάλλουμε και βοηθάμε ώστε οι πολίτες να κοινωνικοποιούνται, να βγαίνουν από τα σπίτι τους, να κάνουν ψυχοθεραπεία, να γιατρεύεται η ψυχούλα τους, σε αυτές τις μαύρες εποχές της οικονομικής και συναισθηματικής ασφυξίας, μακριά από την τηλεόραση που του μαυρίζει την ψυχή και μεταδίδει όλο «πολεμικά ανακοινωθέντα».

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΜΑΪΟΣ 2017

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ