ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

  • ANAKYKLWSI
  • NITSA
  • ALEXANDRAKIS

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

Κάλεσε τον Πρωθυπουργό στο γυμναστήριο του Γ.Α.Σ. «Ειρήνη»

ΜΕ ΔΥΟ «ΧΡΥΣΑ» ΜΕΤΑΛΛΙΑ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ) ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο Λ. ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΟΥΖ

petrouniasΤο ένα μετά το άλλο τα «χρυσά» μετάλλια παίρνουν τη θέση τους στο στήθος του κορυφαίου και ασυναγώνιστου 27χρονου πρωταθλητή των Κρίκων, αθλητή του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου «Ειρήνη» Περιστερίου, Λευτέρη Πετρούνια.

Οι διοργανωτές όλων των Πρωταθλημάτων, Ευρωπαϊκών και Παγκόσμιων, έχουν από πριν έτοιμη την Ελληνική Σημαία και τον Εθνικό μας Ύμνο, μόλις διαπιστώσουν τη συμμετοχή του Λευτέρη Πετρούνια. Και δεν είναι τυχαίο.

Καλογυμνασμένος, ψύχραιμος, γεμάτος αυτοπεποίθηση ο Λευτέρης αποθεώνεται με τις εμφανίσεις και τις ασκήσεις του, εντυπωσιάζει κριτές και κοινό και σαρώνει τα μετάλλια.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής «AGF Trophy 2017» στο Μπακού στις 18.3.17, ο κάτοχος του Ολυμπιακού, Παγκόσμιου και Ευρωπαϊκού τίτλου, εκτέλεσε άψογα και θεαματικά το πρόγραμμά του, υπό τους ήχους του «Ζορμπά» (μουσική Μ. Θεοδωράκη, πενιές Γ. Ζαμπέτα), προσγειώθηκε έξοχα και απέσπασε το «χρυσό» μετάλλιο με 15.466 βαθμούς.

(Στην ίδια διοργάνωση, ο συναθλητής του στους Κρίκους, του ΓΑΣ «Ειρήνη» Κων. Κωνσταντινίδης κατέλαβε την 5η θέση με 13.800 βαθμούς).

*

Λίγο μετά, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Γυμναστικής στο Κλούζ της Ρουμανίας (19 – 23.4.2017), στις 22.4.2017 ο Λευτέρης Πετρούνιας αναδείχθηκε και πάλι πρώτος στους Κρίκους και κέρδισε ένα ακόμη «χρυσό» μετάλλιο, πλουτίζοντας την προσωπική του συλλογή, του ΓΑΣ «Ειρήνη», του Περιστερίου και της χώρας μας.

ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ!

Να σημειώσουμε, ότι κατά την επιστροφή του Λευτέρη Πετρούνια στο αεροδρόμιο, δεν τον υποδέχθηκε κανένας (!) από την πολιτική και αθλητική ηγεσία. Και σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό κανάλι, κάλεσε τον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα να επισκεφθεί το γυμναστήριο του ΓΑΣ «Ειρήνη», για να διαπιστώσει κάτω από ποιες συνθήκες προετοιμάζονται οι Έλληνες αθλητές και παρ΄ όλα αυτά δοξάζουν τη χώρα μας με «χρυσά» και «ασημένια» μετάλλια!

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΜΑΪΟΣ 2017

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ