ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

 • TAXIARHES
 • NAUTILOS
 • FARMA
 • TATSAKIS
 • FARMA

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΑΓΟΡΕΥΘΗΚΕ, Ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ «STONY BROOK» ΤΩΝ Η.Π.Α. κ. ΑΝΤΩΝΗΣ Μ. ΒΙΝΤΖΗΛΑΙΟΣ

Μια 40ετία τώρα, η Περιστεριώτικη αγκαλιά που γαλούχησε τον κ. Αντώνη Βιντζιλαίο, δεν σταμάτησε να εισπράττει τιμές από το 1976 που άνοιξε τα φτερά του για τις Η.Π.Α., με ούριο άνεμο το πάθος του για την ιατρική επιστήμη, τα διδασκαλία και την προσφορά στην ανθρωπότητα. Αυτό αξιολογήθηκε και τιμήθηκε δεόντως και διεθνώς.

Στην πορεία των διακρίσεων που συνεχίζει απολαμβάνει ο κ. Αντώνης Βιντζηλαίος -που είναι καθηγητής της Μαιευτικής- Γυναικολογίας και Αναπαραγωγικής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Stony Brook των Η.Π.Α.-

πρόσφατα αναγορεύτηκε και επίτιμος διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στη διάρκεια μιας επιβλητικής τελετής, με διάχυτη την υπερηφάνεια και το σεβασμό στο πρόσωπο του τιμωμένου.

Κατά την τελετή της Αναγόρευσης του κ. Αντώνη Βιντζηλαίου σαν επιτίμου διδάκτορος του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην Μεγάλη Αίθουσα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, την 17.3.2017, αρχικά του

απηύθυνε προσφώνηση ο αναπληρωτής Πρύτανης καθηγητής κ. Γεώργιος Κ. Ζωγράφος.

Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση του αξιοθαύμαστου επιστημονικού έργου και της προσωπικότητας του τιμωμένου, από τον καθηγητή Μαιευτικής- Γυναικολογίας και Εμβρυομητρικής Ιατρικής του Τμήματος Ιατρικής κ. Νικόλαο Ε. Παπαντωνίου.

Ακολούθησε η Αναγόρευση του τιμωμένου που περιλάμβανε:

-Ανάγνωση των κειμένων του πρυτανικού ψηφίσματος του Τμήματος Ιατρικής και των διπλωματικών πιστοποιήσεων για την αναγόρευση του σαν Επιτίμου Διδάκτορος –που υπέγραφαν: ο πρύτανης, καθηγητής κ. Μελέτιος Αθανάσιος Κ. Δημόπουλος και τα μέλη της Πρυτανείας- από τον πρόεδρο του Τμήματος Ιατρικής, καθηγητή κ. Πέτρο Π. Σφηκάκη.

- Περιένδυση του τιμωμένου με την τήβεννο της Σχολής από τον αναπληρωτή Πρύτανη του Πανεπιστημίου, καθηγητή κ. Γεώργιο Κ. Ζωγράφο. Και,

-Επιστημονική ομιλία του κ. Βιντζηλαίου με θέμα: «Η διαχρονική εξέλιξη της ενδομήτριας παρακολούθησης του εμβρύου».

Ο αναπληρωτής πρύτανης, καθηγητής κ. Γεώργιος Κ. Ζωγράφος είπε στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, ότι:

«Είμαι απολύτως σίγουρος, ότι τα κριτήρια με τα οποία επέλεξε ο κ. Νικόλαος Ε. Παπαντωνίου για να προτείνει την αναγόρευσή σας δεν είναι μόνο το επιστημονικό σας έργο και η διεθνής σας αναγνώριση, είναι και η προσήλωσή σας στην ελληνική φυλή, αλλά και το πάθος σας στην επιστήμη, μεταφέροντας τις γνώσεις σας σε ολόκληρες γενιές μαθητών σας,

Με την αναγόρευσή σας το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο θα έχει μια αξιοζήλευτη αντιπροσώπευση στις ΗΠΑ.

Νομίζω πως θα συμφωνήσουμε όλοι ότι αν κανείς θελήσει να αναζητήσει πραγματικούς Έλληνες, θα τους βρει στην ομογένεια!

Έχετε τιμήσει και συνεχίζετε να τιμάτε την ελληνική γενιά και το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, και είμαστε βέβαιοι, ότι και μετά την αναγόρευσή σας σαν επιτίμου διδάκτορος θα συνεχίσετε να μεταφέρετε το ελληνικό πνεύμα στις ΗΠΑ».

ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΡΑΨΕΙ 482 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ

Ο καθηγητής κ. Νικόλαος Ε. Παπαντωνίου αναφέρθηκε στη συνέχεια, στην προσωπικότητα, την οικογενειακή κατάσταση (έχει πέντε παιδιά), το πολυσχιδές συγγραφικό έργο και τη σπουδαία επιστημονική σταδιοδρομία του κ. Αντώνη Βιντζηλαίου, για να τονίσει:

-Τη μεγίστη συμβολή του κ. Βιντζηλαίου στην Ιατρική Επιστήμη γενικότερα και στην Μαιευτική- Γυναικολογία και την Εμβρυομητρική Ιατρική ειδικότερα. Το πάθος του για την έρευνα και τη διδασκαλία, τη συγγραφική του δεινότητα (έχει συγγράψει 482 και πλέον συγγράμματα). Του έχουν απονεμηθεί 22 σημαντικά βραβεία και διακρίσεις στις ΗΠΑ.

-Την αναγόρευσή του από το 2010 σε Επίτιμο Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, με όλα τα αξιώματα και προνόμια που συνεπάγεται αυτή η τιμή.

-Την καθοριστική δράση του πατέρα του Μάρκου στην εθνική αντίσταση κατά των γερμανών κατακτητών.

-Την υπερήφανη Περιστεριώτικη στάση του, που καυχιέται για την καταγωγή του, τιμά τον τόπο του και έρχεται συχνά στο Περιστέρι

(Είναι γνωστό ότι σε ορισμένες διαλέξεις του διευκρινίζει χαριτολογών για να υπενθυμίσει την καταγωγή του: «Είχα σκοπό να μιλήσω στα Αγγλικά, γιατί είμαι πάρα πολλά χρόνια στην Αμερική. Όμως να μιλήσω στα ελληνικά και αν κολλήσω, θα μιλήσω... Περιστεριώτικα»)! Και,

-Την αγάπη του για τον «Ατρόμητο», που παρακολουθεί τα παιχνίδια του διαδικτυακά κ.ά.

Τέλος τον ευχαρίστησε για την αποδοχή της διάκρισης να αναγορευτεί επίτιμος διδάκτορας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και να αποτελέσει διακεκριμένο μέλος της οικογένειας του Ιδρύματος.

ΠΕΡΙΕΝΔΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΒΕΝΝΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Μετά την περιένδυση με την τήβεννο της Σχολής, όπως προαναφέραμε ο κ. Αντώνης Βιντζηλαίος πραγματοποίησε διάλεξη με θέμα: «Η διαχρονική εξέλιξη της ενδομήτριας παρακολούθησης του εμβρύου».

Κατ’ αυτήν παρουσίασε τις επιστημονικές προόδους, που με τη συμβολή του και τη βοήθεια άλλων καθηγητών και ειδικευομένων μαθητών του έχουν επιτευχθεί ασύλληπτες πρόοδοι στον τομέα της ενδομήτριας παρακολούθησης του εμβρύου.

Από την καταγραφή π.χ. της αιμοσφαιρίνης, ή της γλυκόζης της εγκύου, ή τους παλμούς της καρδιάς και της συμπεριφοράς του εμβρύου, μπορούν να διαγνωστούν με το έλεγχο της βιοφυσικής λειτουργίας τους πιθανές ανεπανόρθωτες βλάβες στην ομαλή εξέλιξη της υγείας τους και να αντιμετωπισθούν επιτυχώς, καθώς όπως τόνισε: «Ο τοκετός είναι το πιο επικίνδυνο ταξίδι της ζωής του ανθρώπου»!

Ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και δεν πέρασε απαρατήρητη η αλλαγή της χροιάς της φωνής του, όταν συγκινημένος και καταχειροκροτούμενος, ευχαρίστησε τους «θετούς γονείς» του στην ουσία: την αδελφή του κα Ελισάβετ Βιντζηλαίου- Πουλοπούλου και το γαμβρό του γνωστό Περιστεριώτη δικηγόρο κ. Σπύρο Πουλόπουλο, για την αγάπη και καθοριστική για την μετ΄ έπειτα ζωή και την καριέρα του φροντίδα τους, απ΄όταν έχασε τους γονείς του σε παιδική ηλικία.

ΚΛΙΜΑ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΟΥΣ

Η τελετή έλαβε χώρα σε κλίμα επισημότητας και κύρους, φορτισμένο συγκινησιακά για τη σύζυγό του κα Κάθυ Βιντζηλαίου και το ζεύγος Πουλοπούλου, ικανοποίησης και υπερηφάνειας για το δήμαρχο Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη, τους συμμαθητές του τιμωμένου από το Γυμνάσιο και την Ιατρική Σχολή Αθηνών, τους άλλους συγγενείς και φίλους του. Ο κ. Αντώνης Βιντζηλαίος με μια σεμνότητα που ακτινοβολούσε την ποιότητα της προσωπικότητάς του, απολάμβανε και ανταπέδιδε με πάρα πολύ εγκαρδιότητα, εκδηλώσεις αγάπης και αναγνώρισης για τον σπουδαίο του χαρακτήρα, αλλά και τα σπουδαιότατα επιστημονικά του επιτεύγματα.

ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ 11ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.

Ο κ. Αντώνης Μάρκου Βιντζηλαίος, μετά την βασική του εκπαίδευση στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου και στο 11ο Γυμνάσιο Περιστερίου, εισήχθη στην Ιατρική Σχολή Αθηνών το 1968. Αποφοίτησε με «άριστα» το 1974. Ανήσυχο πνεύμα, με έφεση στη γνώση και ζήλο στο να εντρυφήσει στον ευαίσθητο τομέα που έχει σχέση με τη δημιουργία και προέλευση του ανθρώπινου είδους, συνέχισε και περάτωσε τις σπουδές του το 1981 στις Η.Π.Α., όπου ειδικεύτηκε στη Μαιευτική- Γυναικολογία και ακολούθως στην Εμβρυομητρική Ιατρική, μια καινούργια τότε υποειδικότητα, που εστιαζόταν στη μελέτη του εμβρύου.

Τα μέχρι τότε ηχογράμματα δεν απεικόνιζαν επακριβώς το αντικείμενο, μέχρι που η μέθοδος «real time» ήρθε το 1970 για να επιτρέψει την ενδελεχή μελέτη του εμβρύου στη διάρκεια της κύησης.

Το πεδίο για συστηματική έρευνα άνοιξε διάπλατα για τον κ. Αντώνη Βιντζηλαίο. Χάρη στις μέχρι εκείνη τη στιγμή μελέτες, την ευχέρεια του να συγγράφει άρθρα και να δημοσιεύει τις παρατηρήσεις του, άνοιξε νέους ορίζοντες και έκανε ευρύτερα γνωστά πρωτόγνωρα στοιχεία για την Εμβρυομητρική Ιατρική.

Στις θητείες του, τόσο στο Πανεπιστήμιο του Κοννέκτικατ των Η.Π.Α. (1981 - 1993), όσο και στην Ιατρική Σχολή «Robert Wood Johnson» του Πανεπιστημίου Ιατρικής του New Jersey (2002- 2007), διέπρεψε και καταξιώθηκε ειδικά στην υπερηχογραφία του εμβρύου, με τη χρήση εξελιγμένων διαγνωστικών και επεμβατικών υπερήχων.

Με ακριβείς και θεμελιωμένες παρατηρήσεις, τις οποίες επαλήθευε με τεστ και κλινικές εφαρμογές, απέσπασε την γενική παραδοχή και αναγνώριση και η αξιοπιστία των μεθόδων του αποδείχθηκε τόσο από τον ίδιο, όσο και από την εφαρμογή τους από άλλους συναδέλφους του.

Πέτυχε, οι επιστήμονες της Μαιευτικής - Γυναικολογίας να αντιμετωπίζουν πλέον το έμβρυο με την ανθρώπινη του υπόσταση, σαν ασθενή, στον οποίο μπορούσαν να επέμβουν ακόμη και χειρουργικά, για την αντιμετώπιση ορισμένων παθήσεων, που θα μπορούσαν να επιφέρουν καταστροφή στα ζωτικά όργανα των εμβρύων και να αποβούν μοιραία.

Μέχρι τότε το έμβρυο εθεωρείτο ένα ον, το οποίο οι γιατροί περίμεναν, χωρίς να ξέρουν το πώς και το πότε, πρώτα να γεννηθεί και μετά να επέμβουν!

Ο Περιστεριώτης καθηγητής- σκαπανέας της Εμβρυομητρικής συγκλόνισε την Αμερικανική επιστημονική κοινότητα και απέσπασε το θαυμασμό της κοινής γνώμης, όταν τον Μάρτιο του 1982 θεμελίωσε πρακτικά τις θεωρίες του:

Επιχείρησε επέμβαση και έσωσε τη ζωή ενός εμβρύου υποψηφίου...νεφροπαθούς!

Όταν διέγνωσε, ότι ο δεξιός νεφρός του εμβρύου 6 μηνών, είχε σοβαρό πρόβλημα, λόγω στένωσης του ουρητήρα, που είχε διογκώσει το νεφρό, πίεζε τα τοιχώματα του και εγκυμονούσε βλάβες στο συκώτι, τους πνεύμονες, την καρδιά κ.ά., επιχείρησε την έξω από κάθε φαντασία επέμβαση: Με ειδική βελόνα τρύπησε την κοιλιά της εγκύου, πέρασε τον πλακούντα και το αμνιακό υγρό, έφθασε στο διογκωμένο νεφρό του εμβρύου και αποχέτευσε τα ούρα, σώζοντας του τη ζωή!

Σήμερα το αγοράκι εκείνο είναι ένας υγιέστατος ενήλικας οικογενειάρχης με παιδιά και στο εικονοστάσι του σπιτιού του έχει την εικόνα του πολιούχου του Περιστερίου Αγ. Αντωνίου και τη φωτογραφία του κ. Αντώνη Μ. Βιντζηλαίου!

Την επιτυχία του κ. Αντώνη Βιντζηλαίου παρουσίασαν σε πρωτοσέλιδά τους και ο Αμερικάνικος και Ελληνικός Τύπος.

ΤΟ «VINTZILEOS -TEST» ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ

Ο κ. Αντώνης Βιντζηλαίος -σήμερα Καθηγητής της Μαιευτικής- Γυναικολογίας & Αναπαραγωγικής Ιατρικής της Ιατρικής Σχολής του «Stony Brook» του Long Ailand των ΗΠΑ- αποτελεί εξέχουσα φυσιογνωμία και επιστημονική ιδιοφυΐα στον τομέα της Εμβρυομητρικής, ειδικά σε ό,τι αφορά το βιοφυσικό προφίλ του εμβρύου, στο οποίο υποβάλλονται προληπτικά όλες οι έγκυοι γυναίκες.

Επινόησε και καθιέρωσε στις Η.Π.Α. το «VINTZILEOS- TEST» (κάτι ανάλογο με το γνωστό μας «ΠΑΠ- τεστ»), στο οποίο υποβάλλονται οι έγκυοι περιοδικά και χάρη σ΄αυτό παρακολουθούν την φυσιολογική εξέλιξη του εμβρύου τους. Έτσι ανιχνεύονται και εντοπίζονται οι πιθανές αιτίες, που μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε ενδομήτριο θάνατο, προλαμβάνονται με ανάλογες επεμβάσεις και έτσι τα παιδιά γεννιούνται υγιέστατα και χωρίς άλλους κίνδυνους.

ΕΧΕΙ ΤΙΜΗΘΕΙ ΜΕ 22 ΒΡΑΒΕΙΑ

Πολυγραφότατος ο κ. Βιντζηλαίος, που υπήρξε ο νεότερος Ακαδημαϊκός σε ηλικία 32 ετών, στην τελευταία 30ετία έχει δημοσιεύσει 482 έγκριτες μελέτες για την Εμβρυομητρική Ιατρική, που έχουν γίνει καθημερινή πρακτική στις Η.Π.Α. αλλά και διεθνώς, καθώς το πεδίο της Εμβρυομητρικής, που είναι ταυτόσημο με το «θαύμα της δημιουργίας και της ζωής» έχει απίστευτες προεκτάσεις. Εκτός από τις μελέτες έχει δημοσιεύσει άπειρα άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά, ιατρικά συγγράμματα, επιστημονικά βιβλία.

Για το πολυσχιδές έργο του έχει τιμηθεί με πολλές διακρίσεις και επίσης με 22 βραβεία στις Η.Π.Α., με κορυφαία: Το Βραβείο της Εξέχουσας Ατομικής Συνεισφοράς («Outstandin Individual Contributor ») και το Βραβείο Διάκρισης στην Έρευνα («Award of Research»), από την Εταιρεία Εμβρυομητρικής Ιατρικής.

Είναι μέλος συντακτικών επιτροπών διεθνών ιατρικών επιστημονικών περιοδικών, έχει αναγνωρισθεί κορυφαίος Κριτής στη Μαιευτική και Γυναικολογία κατά τα έτη 1998, 2000, 2003, 2004, 2007 και 2009. Και έχει υπηρετήσει σε πάμπολλα εθνικά συμβούλια αναθεώρησης, τμήματα μελετών και επιτροπές στις Η.Π.Α. Χρημάτισε εκλεγμένο μέλος του Κυβερνητικού Συμβουλίου του Αμερικάνικου Ινστιτούτου Υπερήχων στην Ιατρική, διπλωματούχος του Αμερικάνικου Συμβουλίου Μαιευτικής και Γυναικολογίας και πιστοποιημένο μέλος της Διεύθυνσης Εμβρυομητρικής Ιατρικής του πιο πάνω συμβουλίου.

ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙ ΙΑΤΡΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Θα προσθέσουμε, ότι μέχρι σήμερα ο κ. Αντώνης Βιντζηλαίος έχει ειδικεύσει στην Εμβρυομητρική Ιατρική πάρα πολλούς ιατρούς –μεταξύ των οποίων και μία Ελληνίδα- οι οποίοι κατέχουν διακεκριμένες θέσεις (Chairman, Director, Professor κ.λπ.) σε νοσοκομεία και ιατρικές κλινικές των Η.Π.Α. κ.ά. και συμβάλλουν στην ανάπτυξη και επέκταση της υποειδικότητας της Εμβρυομητρικής.

ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ

Όλοι οι πιο πάνω έχουν καταξιώσει τον Έλληνα καθηγητή τους, καθώς στις Η.Π.Α. η βαρύτητα της επιτυχίας σου δεν έγκειται στο τι έχεις πετύχει εσύ ο ίδιος, αλλά στο πόσο έχουν διακριθεί, τι βήματα επιστημονικής προόδου έχουν πετύχει, οι μαθητές σου και ποιες και πόσο υψηλές θέσεις έχουν καταλάβει στην Ιατρική.

Από αυτό κρίνεται η επιστημονική σου αξία, η απόδοση και γενικά η κοινωνική προσφορά σου σαν καθηγητού.

Και στον τομέα αυτό οι «πρεσβευτές» της χαρισματικής προσωπικότητας του κ. Αντώνη Βιντζηλαίου κρατούν σκήπτρα, αντανακλούν τα φώτα του και τελειοποιούν τη θέληση του Δημιουργού να ελπίζει στους ανθρώπους, γιατί κάθε γέννα παιδιού είναι και μια ελπίδα Του!

*

Ο κ. Αντώνης Βιντζηλαίος και το επιστημονικό του επιτελείο, προχώρησε σε παρατηρήσεις και μελέτες για την αντιμετώπιση της Προωρότητας των γεννήσεων. Και επίσης προώθησε την ανάπτυξη της Γενετικής Υπερηχογραφίας, που αποτελεί τη διάγνωση των εμβρυακών χρωματοσωματικών ανωμαλιών (Ντάουν), μέσω ηχογράμματος, που απασχολεί το 95% των εγκύων.

Αυτός είναι ο Περιστεριώτης ιατρός και νέος επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αντώνης Βιντζηλαίος, που η εντιμότητα, η ικανότητα και η σεμνότητα του τον έχουν κατατάξει στο πάνθεο των «αφανών» επιστημόνων- ευεργετών της ανθρωπότητας.

Ευεργετεί την ανθρωπότητα ταπεινά, δημιουργικά, αποτελεσματικά, καίρια. Ανεβαίνει σταθερά στο επιστημονικό στερέωμα, διδάσκοντας ήθος και επιστημονικές γνώσεις στους ειδικευόμενούς του, αλλά και στους «διάττοντες αστέρες» το πού σε προσγειώνουν οι κενές επάρσεις και οι προκλητικές προβολές,

Συγκαταλέγεται μεταξύ των πρωτοπόρων, που παρ' ότι και αυτοί είναι άγνωστοι στο ευρύ κοινό, έσωσαν εκατομμύρια ζωές. Όπως ο Βρετανός 'Εντουαρντ Τζένερ που ανακάλυψε τον εμβολιασμό, όπως ο Αμερικανός Ουίλιαμ Φέιγκι που ανακάλυψε το εμβόλιο για την ευλογιά, όπως ο Αμερικανός Τζον 'Εντερς που ανακάλυψε τα εμβόλια για την ιλαρά και την πολιομυελίτιδα, όπως ο Αυστριακός Καρλ Λαντστάινερ που ανακάλυψε τις ομάδες αίματος και άνοιξε το δρόμο για τις μεταγγίσεις. Και τόσοι πολλοί άλλοι που κανείς μας δεν τους γνωρίζει...

Ο κ. Αντώνης Βιντζηλαίος είναι η ζώσα συνέχεια όλων των πιο πάνω και όπως μας είπε ο δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης:

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι και εγώ και η πόλη και καμαρώνουμε!

Ο Δήμος Περιστερίου ανυπομονεί πότε θα ξανάρθει στην Ελλάδα ο κ. Αντώνης Βιντζηλαίος για να διοργανώσει μια πολλή μεγάλη εκδήλωση, στη διάρκεια της οποίας θα τιμήσουμε ένα δικό μας χαρισματικό παιδί που τιμά το Περιστεριώτικο πνεύμα, που είναι η αξιοσύνη, η αποτελεσματικότητα και η ταπεινοφροσύνη»!

Δ.Λ. - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

"ΜΑΪΟΣ 2017"

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

 

 • APOKRIES
 • ΛΑΚΙΩΤΗΣ
 • ΧΑΡΑΜΗΣ
 • ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ
 • ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ
 • HONDOS CENTER

Ειδήσεις