ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ κ. ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ: ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΣΚΗΘΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ

prosfigi

 Ο δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, συνοδευόμενος από τους νομικούς συμβούλους του Δήμου Περιστερίου κ.κ. Αντ. Βουδούρη και Θωμά Βουγιούκα (φωτογραφία) προσήλθε το πρωί της 13.1.2017 στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, όπου κατέθεσε προσφυγή και ζήτησε να ασκηθούν τα νόμιμα σε όσους αναλογούν ευθύνες, για το γνωστό θέμα της παράτυπης υπόδειξης που αναρτήθηκε στην «Διαύγεια».

Μετά από την ενέργεια αυτή έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Επειδή η αλήθεια δεν φοβάται τον Εισαγγελέα και τη Δικαιοσύνη. Επειδή και εγώ είμαι ένα από αυτούς που σε τέτοιες περιπτώσεις πιστεύω στο φως της αλήθειας, που πηγάζει μέσα από τις έρευνες των Εισαγγελικών Αρχών. Γι' αυτό σήμερα κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας, προκειμένου να επιληφθεί του θέματος για να ασκηθούν τα νόμιμα σε όσους αναλογούν ευθύνες.

Όσον αφορά κάποιους κομματικούς υπνοβάτες, που έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα, προσπαθώντας να κομματικοποιήσουν το Δήμαρχο, πρέπει να ξέρουν ότι υποτιμούν τη νοημοσύνη των συμπολιτών μου και την ακομμάτιστη επιλογή τους. Εμείς θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε πάντα με την κοινωνία μαζί, κάτω από το φως της αλήθειας»!

 

(Δελτίο Τύπου 13.11.2017)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ