• WEST
  • KARAKWSTA

ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΦΟΡΕΙΣ

  • BEKIARIS

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ  ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΕΠΙ 49 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ  ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ www.anagenissi.gr

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΑΠΕΣΠΑΣΑΝ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ

 

Από τις καλύτερες μαθητικές παρελάσεις των τελευταίων ετών καμάρωσαν οι Περιστεριώτες το πρωί της 25.3.2018, με την ευκαιρία της Εθνικής Επετείου, όπου ενώπιον των επισήμων παρήλασαν τμήματα των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων -δημοσίων και ιδιωτικών- αθλητικών και εθνικοτοπικών συλλόγων και χειροκροτήθηκαν θερμά.

Υπήρξαν όμως και μεμονωμένα παιδιά και εκπρόσωποι φορέων, που επικεντρώθηκε η προσοχή του κοινού, εντυπωσίασαν και χειροκροτήθηκαν παρατεταμένα.

Όλα τα παιδιά παρήλασαν έξοχα, αλλά με οδηγό τις αντιδράσεις του κοινού, κάναμε μια επιλογή -με άγνωστα τα στοιχεία των προσώπων που παραθέτουμε, εκτός εξαιρέσεων- που νομίζουμε, ότι όσοι παρακολούθησαν την παρέλαση θα συμφωνήσουν:

1.Η Μαρία Εγγλέζου, πολυπτυχιούχος και χαριτωμένη άνοιξε την παρέλαση με τον Ε.Ε.Σ. Περιστερίου, δίνοντας το μήνυμα του ψυχικού σθένους και του πατριωτισμού. 2. Καμάρι του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων ήταν και ο εικονιζόμενος σημαιοφόρος τους. 3. Ο βηματισμός της μικρής Ποντιοπούλας προκάλεσε κύμα ενθουσιασμού. 4. Με εθνική ενδυμασία και το γιαταγάνι ψηλά ο πρόεδρος του Π.Α.Σ. «Τα Περιστέρια» Κώστας Ανδριανόπουλος σκόρπισε στιγμές εθνικού μεγαλείου. 5. Άκρως εντυπωσιακή και η σημαιοφόρος του 25ου Δημοτικού Σχολείου. 6. Η μαθήτρια του 27ου Δημοτικού Σχολείου πέρασε με ευδιάκριτη και εντυπωσιακή περηφάνια. 7.Σίγησε η Φιλαρμονική του Δήμου, όταν πέρασε η μπάντα των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα Λιναρδάτου, ένα όμορφο μέλος της οποίας είναι στη φωτογραφία μας. 8. Έξοχη και η σημαιοφόρος του 5ου Γυμνασίου. 9. Ουρανό δείχνει το χέρι του μαθητή του 7ου Γυμνασίου, όπως το φρόνημα των παιδιών. 10. Μια όμορφη διέλευση από τη μαθήτρια του 15ου Γυμνασίου. 11. Η μαθήτρια του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου απέδειξε την αναγκαιότητα της λειτουργίας του. 12. Άλλη μια ευγενικής φυσιογνωμίας διέλευση από μαθήτρια του 7ου Γεν. Λυκείου. 13. «Κεφαλή δεξιά» έδωσε εντολή στη συνέχεια η μαθήτρια του 9ου Γεν. Λυκείου με επιβλητικό ύφος και στυλ που θα ζήλευε και η… ανακτορική φρουρά. Και τα μάτια των επισήμων και του κοινού καρφώθηκαν πάνω της μέχρι κάτω στο Ναό της Ευαγγελίστριας. 14. Πρωτοτύπησαν οι μαθητές του 11ου Γεν. Λυκείου που έβγαλαν από τις τσέπες τους ελληνικές σημαιούλες και τις σήκωσαν ψηλά. Ξάφνιασαν και ενθουσίασαν το κοινό. 15. «Ένας αλλά λέων» ο μαθητής του 3ου ΕΠΑΛ, άψογα ντυμένος, εντυπωσιακός και πλαισιωμένος από 9 – 10 συμμαθήτριες του. 16. Παρούσα και η εντυπωσιακή Μακεδονική εθνική ενδυμασία. Η χαριτωμένη μαθήτρια που την φέρει σε αναμνηστική φωτογραφία με το δήμαρχο Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2018

  • LAKIWTIS
  • LAKIWTIS
  • IMNOI
  • MOURIES
  • DADES
  • GAVRAS
  • DIMOS
  • PERISTERI

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ