ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

  • ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ
  • ΣΧΟΛΕΙΟ
  • KOLIMVITIRIO
  • ASDA

Επικαιρότητα

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΛΑΡΑ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Χιλιάδες πολίτες παραβρέθηκαν στην μεγάλη Συναυλία Αλληλεγγύης που διοργάνωσε ο Δήμος Περιστερίου στις 21.6.2017 στο Άλσος Περιστερίου, με τη συμμετοχή του μεγάλου Έλληνα τραγουδιστή Γιώργου Νταλάρα, με αφορμή την οποία συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Στον μεγάλο καλλιτέχνη ο δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης απένειμε το έμβλημα της πόλης και αναμνηστική πλακέτα. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο βετεράνος μπασκετμπολίστας Παναγιώτης Γιαννάκης ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς και ο δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης. Ευχαρίστησε ο Γιώργος Νταλάρας πριν ξεσηκώσει το κοινό με παλαιές και νέες επιτυχίες του.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα κ. Σπύρος Τζόκας, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι Περιστερίου, ο συγγραφέας- ποιητής κ. Μάνος Ελευθερίου, ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος, οι διάσημες τραγουδίστριες Χάρις Αλεξίου και Μαρίζα Κωχ κ.ά.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης και την παρουσίαση είχε η διευθύντρια της Δ.Ε.Π.Α.Δ.Π. κα Δέσποινα Βάσου.

Την φροντίδα άμεσης επέμβασης επωμίσθηκαν τα στελέχη του Ε.Ε.Σ. Περιστερίου, του Τμήματος Σαμαρειτών Αθήνας, Εθελοντές και Εθελόντριες της Κοινωνικής Πρόνοιας και της Νοσηλευτικής κ.ά.

Περισσότερες λεπτομέρειες στην έντυπη Εφημερίδα μας.