• WEST
  • WEST

ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΦΟΡΕΙΣ

  • BEKIARIS

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ  ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΕΠΙ 49 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ  ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ www.anagenissi.gr

ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΕΧΕΙ Η ASD FINANCIAL ADVISOR SA, ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

1

Σε πλήρη λειτουργία είναι τα νέα κεντρικά Γραφεία της A.S.D. FINANCIAL ADVISOR SA, στο Περιστέρι, στην λεωφ. Εθν. Μακαρίου 14, η έναρξη των οποίων πραγματοποιήθηκε με πανηγυρικό τρόπο και Αγιασμό πρόσφατα, στον οποίο χοροστάτησε ο σεβ. Μητροπολίτης Περιστερίου κ.κ. Γρηγόριος και παραβρέθηκαν πολλοί επίσημοι.2

Η δημιουργία των νέων Γραφείων αντικατοπτρίζει την ανάπτυξη της Εταιρείας και την αφοσίωση των συντελεστών της σε πιο υψηλούς στόχους, που αφορούν την παροχή υψηλής ποιότητας χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στους πελάτες της.

Τα νέα Γραφεία είναι σύγχρονα, καινοτόμα και ευρύχωρα. Διαθέτουν την πιο σύγχρονη τεχνολογία και είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να παρέχουν ένα “φιλικό” περιβάλλον στους εργαζομένους της εταιρεία για την προώθηση της συνεργασίας και της παραγωγικότητας. Και φυσικά να παρέχουν την αίσθηση της θαλπωρής της ευδιαθεσίας, της ευγενικής αντιμετώπισης και της άψογης εξυπηρέτησης στους πελάτες,

3

Η A.S.D. FINANCIAL ADVISOR SA ιδρύθηκε το 1991 και ξεκίνησε τη δραστηριότητά της με τη μορφή λογιστικού γραφείου. Με πίστη στο όραμα του επικεφαλής της κ. Αλέξη Σταυρούλια, βασισμένο στις δυνατότητες και την εξειδίκευση των στελεχών της, κατόρθωσε να καταξιωθεί και να καθιερωθεί γρήγορα σαν αξιόπιστος και πολύτιμος συνεργάτης στη συνείδηση των πελατών της.

Όλα αυτά τα χρόνια η επιχείρηση αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς, που εντάθηκαν ακόμη Περισσότερο, χάρη και στην νέα πνοή -ένα πνεύμα προστιθέμενης αξίας- από τον κ. Σπύρο Σταυρούλια.

Στα νέα κεντρικά Γραφεία της Εταιρείας στεγάζονται έμπειροι λογιστές, φοροτεχνικοί και οικονομολόγοι, οι οποίοι συνδυάζοντας τη γνώση, την τεχνολογία και την καινοτομία, παρέχουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πελάτες της, με έμφαση στην εξατομικευμένη προσέγγιση και την παροχή ολοκληρωμένων σύγχρονων, ποιοτικών και αξιόπιστων λύσεων.

6

Οι ιθύνοντες της ASD Financial Advisors διακατέχονται από ενθουσιασμό και αισιοδοξία για το μέλλον της και είναι πεπεισμένοι ότι τα νέα Γραφεία, που είναι ένα σημαντικό βήμα εξέλιξης, θα αποτελούν σύμβολο της δέσμευσής τους απέναντι στους πελάτες τους, ότι καθιέρωσαν και ακολουθούν μια κοινή πορεία μαζί τους με στόχο την τελειότητα!

*

Τα Κεντρικά Γραφεία της ASD Financial Advisors Α.Ε. εδρεύουν στην λεωφ. Εθν. Μακαρίου 14 Περιστέρι τηλ. 2105788500 ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ).

Τα Υποκαταστήματα λειτουργούν:
-Ακροπόλεως 52, Περιστέρι 12131 – τηλ. 2105788500 και,

- Σόλωνος 39 Κολωνάκι 106 72 -2103618414
(Δευτέρα - Παρασκευή 8:00 π.μ.- 21:00 μ.μ.)

 

(ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2024)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • LAKIWTIS
  • LAKIWTIS
  • DADES
  • GAVRAS
  • DIMOS
  • PERISTERI

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ