ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

  • biomerimna
  • GAVRAS

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΤΙΚΩΝ ΦΘΟΡΩΝ

 Πίστα… αεροδρομίου θα βρουν οι Περιστεριώτες τους κεντρικούς και πολλούς δευτερεύοντες δρόμους του Δήμου μας, που οι ασφαλτικές φθορές, οι λακκούβες και οι επεμβάσεις των οργανισμών κοινής καταστροφής, είχαν κάνει τους δρόμους… συνεταίρους των συνεργείων αυτοκινήτων.

 Ήδη η Παν. Τσαλδάρη, η Κύπρου, η Ελ. Βενιζέλου (φωτογραφία) και πλήθος άλλων δρόμων άλλαξαν όψη και έγιναν δρόμοι προτίμησης των οδηγών αυτοκινήτων.

 Δύσκολο το καλοκαίρι για τον αντ/ρχο κ. Παναγιώτη Λύκο, που έχει επωμισθεί, μαζί με τον αντ/ρχο Καθημερινότητας κ. Βασ. Μπέτση το σουλούπωμα των δρόμων και έχουν την ευκαιρία τώρα που λείπουν οι παραθεριστές και οι σταθμεύσεις των αυτοκινήτων είναι περιορισμένες, να βγάλουν τον μεγάλο όγκο των εργολαβιών αποκατάστασης των ασφαλτικών φθορών, προϋπολογισμού 4,3 εκατ. ευρώ.

 Επί τέλους το Περιστέρι θα απαλλαγεί από τους «δρόμους- μαιευτήρια», όπου ο κάθε ταλαίπωρος Περιστεριώτης, πέρα από τα σπασμένα ακρόμπαρα και ψαλίδια του αυτοκινήτου που άλλαζε συχνά από τις βουτιές στις λακκούβες, αν είχε έγκυο γυναίκα και τόλμαγε να πάει από την οδό Κύπρου, μέχρι να την περάσει, είχε… ξεγεννήσει!

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2017