ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

  • KIAGIA

Επικαιρότητα

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ Β’ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ, ΜΕ ΤΟ «ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ», Η κα ΝΑΝΤΙΑ Ι. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Την έναρξη -με πρώτο Δήμο το Περιστέρι- της προεκλογικής της προσπάθειας σαν υποψ. βουλευτού του Κινήματος Αλλαγής στην Β’ Περιφέρεια Αθηνών, ανακοίνωσε η π. βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας κα Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου.

Η γνωστοποίηση έγινε στη διάρκεια συνεστίασης, παρουσία μεγάλου κύκλου φίλων της, Περιστεριωτών- βετεράνων του Κόμματος, το βράδυ της 18.5.2018, στην ταβέρνα «Θωμάς - Άλσος» σε κλίμα εγκαρδιότητας και αισιοδοξίας.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Μεσσηνίων Δυτ. Αθήνας, και εκ των συνδιοργανωτών, κ. Γεωρ. Πανόπουλος, παρουσίασε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στο σκοπό της συγκέντρωσης. Ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον αγώνα της κας Γιαννακοπούλου.

Στη συνέχεια πήραν το λόγο αλληλοδιαδόχως, ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην κα Νάντια Γιαννακοπούλου και πρόσθεσαν:

-Ο τ. δήμαρχος κ. Θεοδ. Δημητρακόπουλος, ο οποίος σημείωσε, ότι χάρηκε γιατί διαπίστωσε στη συγκέντρωση ένα κλίμα όρεξης για αγώνα και συμμετοχή, όπως προ 10ετίας και με δεδομένη της αλλαγή της ψυχολογίας του κόσμου λόγω της δυσκολίας που περνάει η χώρα μας, η παρουσία του Κινήματος Αλλαγής στις επάλξεις είναι απαραίτητη όσο ποτέ.

ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΟΙ «ΒΑΡΩΝΟΙ»

Ο π. πρόεδρος του δημοτ. συμβουλίου κ. Γεωρ. Τζιβίσκος που τόνισε, ότι:

«Η περιπέτεια και οι επιπτώσεις της που υποστήκαμε όλοι ήταν μια παρένθεση που έκλεισε και αρχίζει μια περίοδος δημιουργίας και παραγωγικής πολιτικής. Ο κόσμος που κουράστηκε από τους πολιτικούς ψεύτες και απατεώνες αναζητά και πάλι το αυθεντικό, το γνήσιο, το πατριωτικό, το φιλολαϊκό, αυτό που εκφράζεται μόνο από το Κίνημα Αλλαγής, το οποίο πιστεύω ότι θα έχει μια νικηφόρα πορεία.

Χαιρετίζω την εξαγγελία για την κατάτμηση της Β΄ Περιφέρειας Αθηνών, που εγώ είχα προτείνει και εγκρίθηκε σχετική απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου το 1993. Είχαν τότε συμπαραταχθεί μαζί μας όλοι οι άλλοι δήμοι, ώστε να εκλέγουμε τους δικούς μας βουλευτές. Δυστυχώς κάποιοι «βαρώνοι» τού Κινήματος δεν επέτρεψαν της υλοποίηση αυτής της σπουδαίας πρότασης, που επανέρχεται σήμερα προς υλοποίηση, μετά 25 χρόνια!

Καλή επιτυχία και υπόσχεση για στήριξη στον αγώνα που ξεκίνησε η κα Ν. Γιαννακοπούλου, απηύθυναν επίσης: Ο π. πρόεδρος του Δημοτ. Συμβουλίου Περιστερίου κ. Γεωρ. Τσικρικάς και ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του «Κινήματος Αλλαγής» κ. Θανάσης Κονίδας.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΗ

ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΣΥΝΑΜΕΩΝ

Η κα Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου ευχαρίστησε τους διοργανωτές της συνάντησης και είπε μεταξύ άλλων:

«Θέλησα να μοιραστώ μαζί σας το επόμενο πολιτικό μου βήμα, μετά την εκλογή μου στη Μεσσηνία, σαν υποψήφιας βουλευτού στη Β΄ Αθήνας. Μια συνειδητή επιλογή μου,

για να αγωνιστώ για τα συμφέροντα του Περιστερίου και της Β’ Περιφέρειας, του τόπου που γεννήθηκα, μεγάλωσα, εργάζομαι και που εδώ βρίσκεται η συντριπτική πλειοψηφία των φίλων και συντρόφων μου.

Ξεκίνησα την γνωστοποίηση της δραστηριοποίησής μου από το Δήμο Περιστερίου, που είναι ο πυρήνας της στρατηγικής μου στόχευσης. Εδώ που είναι η ψυχή και χτυπά η καρδιά του ΠΑΣΟΚ. Από το Περιστέρι που ο κόσμος απογοητεύτηκε και μας γύρισε την πλάτη και το οποίο θα είναι το εφαλτήριο του νέου μας αγώνα, να ξαναπείσουμε τον κόσμο μας να επιστρέψει στο «σπίτι» του, κοντά μας.

Ωστόσο υπάρχουν δύο αντικειμενικές δυσκολίες: Η μία έχει να κάνει με την προκατάληψη, η οποία στην περίοδο της κρίσης διογκώθηκε, με πρωτοπαλίκαρα της λάσπης και της συκοφαντίας αυτούς που είχαν ωφεληθεί από το Κόμμα μας, με αποτέλεσμα ο κόσμος να ξεχάσει, όλα όσα προσέφερε το Κόμμα μας. Και δεύτερον να πείσουμε τον κόσμο, ότι δεν είμαστε ευκαιριακή συνένωση δυνάμεων, αλλά μια Παράταξη που είχε παρελθόν, έχει παρόν και θα έχει και μέλλον. Μια Παράταξη με συγκεκριμένους στόχους για την υγεία, την παιδεία, την οικονομία, την κοινωνική κρίση κ.λπ.

Είμαστε μια χρήσιμη δύναμη απέναντι στον λαϊκισμό, τον τυχοδιωκτισμό, τον φιλελευθερισμό κ.λπ. και πρέπει να πείσουμε τον κόσμο, πως αν θέλει να έχει μια προοδευτική διακυβέρνηση θα πρέπει να ψηφίσει Κίνημα Αλλαγής. Σήμερα είναι οι πλέον κατάλληλες συνθήκες για την μεγάλη ανατροπή».

Στη συγκέντρωση - συνεστίαση παραβρέθηκε μεταξύ άλλων κομματικών παραγόντων και ο π. πρόεδρος του Συλλόγου Μεσσηνίων κ. Παναγιώτης Μανιάτης.

“ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΜΑΪΟΣ 2018