ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

  • KIAGIA

Επικαιρότητα

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

ΟΚΤΩ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Ο Α.Σ. «ΑΛΚΙΜΑΧΟΣ» ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΑΤΕ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Εντυπωσιακές ήταν οι επιτυχίες των αθλητών του Α.Σ. «Αλκίμαχος» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων που διεξήχθη πρόσφατα στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης, σε ένα άκρως συναρπαστικό διήμερο για το Ολυμπιακό άθλημα του Καράτε.

Οι καρατέκα του «Αλκίμαχου» κατέκτησαν συνολικά 8 μετάλλια (!) καθώς και δύο τέταρτες θέσεις, αφού προκρίθηκαν μετά από πολλούς και δύσκολους αγώνες.

Ο «Αλκίμαχος» απέδειξε για μια ακόμη φορά πως η λειτουργία του Συλλόγου διακρίνεται για την απόλυτη τεχνική γνώση στο άθλημα και στοχεύει στην καλύτερη δυνατή παρουσία των αθλητών του σε κάθε διοργάνωση.

Οι αθλητές που ανέβηκαν στο βάθρο, αφού ενθουσίασαν και χειροκροτήθηκαν για την υψηλή τους τεχνική κατάρτιση, είναι οι ακόλουθοι: Αρετή Πουλή: 1η θέση ΚΑΤΑ, Θεώνη Ρέγκλη: 2η θέση ΚΑΤΑ & 3η θέση KUMITE, Θανάσης Ζώρζος: 2η θέση ΚΑΤΑ & 3η θέση KUMITE, Αριάδνη Κόττα: 3η θέση ΚΑΤΑ & 3η θέση KUMITE και Αναστασία Κόκκοτα: 3η θέση ΚΑΤΑ.

Οι αθλητές που έφτασαν μία ανάσα από το μετάλλιο είναι οι Όλγα Αγγέλου και Λυδία Αγγέλου.

Επίσης οι πιο κάτω αθλητές κέρδισαν αρκετούς αγώνες και απέκτησαν πολύτιμες εμπειρίες, καθώς οι περισσότεροι εξ αυτών αγωνίσθηκαν για πρώτη φορά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα και δεν ανέβηκαν μεν στο βάθρο -εξ αιτίας κάποιων διαδικαστικών λεπτομερειών- αλλά κέρδισαν άριστες εντυπώσεις και επιβεβαίωσαν ότι διαθέτουν ικανότητές που θα τους εξασφαλίσουν μελλοντικές επιτυχίες. Είναι οι: Αγγελίδης Φίλιππος, Aγγέλου Γεωργία, Κάκου Αθηνά, Κάκου Γεωργία, Καλογηροπούλου Έλενα, Καρρά Μελίνα, Κερμελή Άννα, Κουτρούλη Φαίη, Λαψάνη Ολυμπία, Μπιάζη Αγγελική και Χίου Θεώνη.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αθανάσιος Ρέγκλης δήλωσε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια και τις επιτυχίες των παιδιών. Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που εργάζονται με γνώση και αγάπη γι’ αυτό που κάνουν και επιδιώκουν πάντα το καλύτερο.

Εύχομαι να συνεχίσουν οι αθλητές μας με τον ίδιο ζήλο γιατί σίγουρα το μέλλον τους ανήκει. Πολλά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στις επόμενες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις»!

Στις φωτογραφίες μας διακρίνονται επίσης, η προπονήτρια κα Σπυριδούλα Πυθαμίτση και οι καρατέκα του «Αλκίμαχου»

*

Α.Σ. «ΑΛΚΙΜΑΧΟΣ» ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Τζων Κέννεντυ 185, Λόφος Αξιωματικών, τηλ. 6979624477.

“ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΜΑΪΟΣ 2018