• ANASES
 • KOUTAGIAR
 • LAKIWTIS
 • ROUSSOS
 • NIKITA
 • PAPADEA
 • ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
 • ΛΑΜΠΡΑΚΟΣ

Επικαιρότητα

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ «ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» ΟΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ


Εκατοντάδες Περιστεριώτες που από την αρχή αγκάλιασαν το ενωτικό εγχείρημα, παραβρέθηκαν στο Κέντρο «Belvedere», στην κοπή πίττας και στην ανακοίνωση των πρώτων υποψηφίων της Κίνησης, για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας.

Στην αρχή πήρε το λόγο ο επικεφαλής των «Ενεργών Πολιτών» και δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου κ. Φώτης Κουγιουμτζής, που αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλουν οι προοδευτικές δυνάμεις της πόλης για ενότητα και συσπείρωση, ώστε η πόλη μετά από χρόνια στασιμότητας να αλλάξει πορεία και επίσης για το Περιστέρι των αγώνων και των διεκδικήσεων, για την ιστορία της πόλης, για το παρόν και το μέλλον της.

Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Θανάσης Καποτάς (φωτογραφία) που μίλησε μετά, έδωσε το στίγμα της δημοτικής κίνησης ως ενωτικής προσπάθειας, που ήδη παίρνει σάρκα και οστά και στη διαμόρφωση του ψηφοδελτίου, με ανθρώπους που προέρχονται από όλο το φάσμα του δημοκρατικού και προοδευτικού χώρου.

Στάθηκε στις δυνατότητες που δίνονται μέσα από την καθιέρωση της απλής αναλογικής και την εκχώρηση αρμοδιοτήτων στις δημοτικές κοινότητες, για ευρύτερες συναινέσεις, για συμμετοχικούς προϋπολογισμούς και δράσεις προς όφελος της κοινωνίας.

Για την άλλη πόλη των εγκαταλειμμένων συνοικιών, των κατεστραμμένων πεζοδρομίων, δρόμων και παιδικών χαρών, των γειτονιών που πνίγονται στις πρώτες βροχές, λόγω έλλειψης αντιπλημμυρικών έργων.

Επίσης στην έλλειψη υποδομών για πολιτισμό και αθλητισμό στις γειτονιές, για τις δυνατότητες έκφρασης της νέας γενιάς. Για το συγκοινωνιακό πρόβλημα που οξύνεται, τους χώρους στάθμευσης, τις νέες τεχνολογίες, την ανεργία των νέων, τα προγράμματα που χάνονται λόγω έλλειψης σχεδιασμού εκ μέρους της δημοτικής αρχής. Για τα τόσα λίγα που έχουν γίνει, μέσα σε τόσα πολλά χρόνια!

Για την αναγκαιότητα της αλλαγής πορείας στο τιμόνι του Δήμου. Για μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη, γιατί το Περιστέρι δεν είναι μόνο η κεντρική πλατεία και το Άλσος!

Τέλος για το αναπτυξιακό πρόγραμμα των «Ανοιχτών Οριζόντων», που σύντομα θα γνωστοποιηθεί στους συμπολίτες μας, αναλυτικά σε όλες τις γειτονιές, για να συμμετέχουν και οι ίδιοι στη διαμόρφωσή του.

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Στη συνέχεια ανακοινώθηκαν τα ονόματα των πρώτων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της Κίνησης, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με τον επικεφαλής κ. Θανάση Καποτά και καταχειροκροτήθηκαν (φωτογραφία).

Αναφέρουμε τα ονοματεπώνυμά τους και για λόγους χώρου θα προσθέσουμε τις ιδιότητές τους στην Ηλεκτρονική μας Εφημερίδα μαζί με τους υπόλοιπους υποψηφίους που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο των «Ανοιχτών Οριζόντων». Είναι οι εξής: Κουγιουμτζής Φώτης, Αλεξοπούλου Σοφία, Tσεκρέκος Σπύρος, Λαϊνάς Ανδρέας, Μαλλιοστάθη Βασιλική, Παντελεάκης Κυριάκος, Ζανίκου Γεωργία, Καπράνας Ζήσης, Βεζιρτζόγλου Τασούλα, Ψαρρός Αλέκος, Σπανέα Ρεγγίνα, Ξυπνητός Μιχάλης, Αντωνοπούλου Ευδοκία, Τσουμπού Γιούλα, Βέργος Αποστ., Σουλελέ Γεωργία, Παπαδάκης Άγγελος, Γραικού Βενετία, Πιλάλης Ανδρέας, Κουμπαρούλη Γεωργία, Ρεβύθη Δέσποινα και Κατσαρδής Γιάννης,

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι υπουργοί κ.κ. Βίτσας Δ. και Ρήγας Π., οι τ. υπουργοί κ.κ. Κουρουμπλής Π. και Τόσκας Ν., η βουλευτής κα Χαρά Καφαντάρη, ο Περιστεριώτης γεν. γραμματέας Αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αττικής με τη «Δύναμη Ζωής» κ.κ. Λεβέντη Αγγ. και Δανιά Νικολέτα, καθώς και ο Σπυράκος Ανδρέας με τη «Νέα Αρχή για την Αττική».

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Περιστερίου κ.κ. Σοφία Αλεξοπούλου , Βαθιώτης Θ., Βαθιώτης Γ., ο π. πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Περιστερίου κ. Τσεκρέκος Σπύρος, ο π. δήμαρχος Τεγέας Χασικίδης Χ. ο πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιστερίου κ. Κούνδουρος Δ., η κα Όλγα Κεσίδου- πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων γιατρών ΩΡΛ, ο κ. Χατζόπουλος Ν.- πρόεδρος συνταξιούχων το Δίκτυο, η κα Τρύπκου – Θεοδωροπούλου Λίτσα από την Ένωση Πολιτών Λόφου. Η κα Νικολάου Χρυσούλα- καθηγήτρια βιοπαθολογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών έστειλε εγκάρδιο χαιρετισμό στην εκδήλωση.

Δ.Λ. - «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2019

 • PAPADEA
 • PAPADEA
 • CHARITOS
 • ΛΕΩΝΙΑ
 • HONDOS CENTER
 • ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
 • ΛΑΚΙΩΤΗΣ

Ειδήσεις

 • ANOIKTOI