• LAKIOTIS
 • LAKIOTIS
 • KOUTAGIAR
 • ROUSSOS
 • HONDOS
 • ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ
 • ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
 • ΛΑΜΠΡΑΚΟΣ

Ενημέρωση - Φορείς

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΘΗΚΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΑΣ ΣΕ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Το είχαμε αναδείξει σαν γεγονός στην Ηλεκτρονική μας Εφημερίδα το καλοκαίρι, αλλά τώρα που ξεκινάει η αιχμή της δράσης ενός από τους πιο δραστήριους φορείς και ελπίδα του δημογραφικού μας προβλήματος: του Συλλόγου Τριτέκνων Περιστερίου και Δυτικού Τομέα Αθήνας, καλό είναι να του αφιερώσουμε χώρο και στη έντυπη Εφημερίδα μας -το αξίζει άλλωστε- και να ξαναθυμηθούμε:

Πράγματι σε ένα κλίμα ανακούφισης θα λέγαμε και ταυτόχρονα αισιοδοξίας έγιναν τα εγκαίνια των Γραφείων του Συλλόγου Τριτέκνων Περιστερίου και Δυτικού Τομέα Αθήνας, σε χώρο που του παραχώρησε ο Δήμος Περιστερίου. Κλίμα ανακούφισης γιατί ικανοποιήθηκε ένα αίτημα ετών του Συλλόγου, 12 χρόνια από την ίδρυσή του, γιατί απαλλάσσεται πλέον από την οικονομική «αιμορραγία» των ενοικίων και των άλλων οικονομικών υποχρεώσεων που εν των ένδον και με υπεράνθρωπες προσπάθειες ανταποκρινόταν.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ

Πριν κόψουν την ταινία των εγκαινίων, με την εκπρόσωπο του Δήμου αντ/ρχο Περιβάλλοντος κα Μαίρη Τσιώτα Μάρκου, απηύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μανώλης Δροσάκης, που είπε μεταξύ άλλων:

«Εκ μέρους του Δ.Σ του Συλλόγου Τριτέκνων Περιστερίου και Δυτικού Τομέα Αθηνών σας καλωσορίζω στην ιδιαίτερη για μας σημαντική ημέρα των εγκαινίων του νέου Γραφείου μας, στη δική μας στέγη, που ήταν ένα όνειρο ζωής και που έγινε πραγματικότητα.

Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας, που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας, αφού χρειάστηκαν 12 χρόνια αγώνα ώστε οι Τρίτεκνοι να αποκτήσουν ένα μόνιμο χώρο για να μπορούν να επικοινωνούν, να ενημερώνονται και να αναπτύσσουν τις δράσεις τους.

Μετά από αίτημα του Δ.Σ του Συλλόγου μας ο δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης -που είναι και μέλος του Συλλόγου μας- ανταποκρίθηκε θετικά και μας παραχώρησε δωρεάν το Γραφείο που εγκαινιάζουμε σήμερα.

Στα 12 πολύ δύσκολα χρόνια που λειτουργεί ο Σύλλογος μας και ιδιαίτερα στα χρόνια των μνημονίων, αποδείξαμε ότι δεν είναι μια συλλογική πολυτέλεια αλλά μια εθνική αναγκαιότητα. Μια αναγκαιότητα γιατί ο Σύλλογος μας εκπροσωπεί τις ανάγκες, τους προβληματισμούς και τις επιδιώξεις περίπου 3.000 εγγεγραμμένων οικογενειών!

Αθόρυβα, διακριτικά και δημιουργικά καταβάλλουμε μια πραγματικά τιτάνια προσπάθεια, στα 12 αδιάκοπα χρόνια λειτουργίας μας, με πολλές ώρες ενασχόλησης καθημερινά, με τεράστιο φόρτο δουλειάς και από κοινού με την Ομοσπονδία μας, για να διεκδικούμε προς όφελος της πολυμελούς Τρίτεκνης οικογένειας, βελτίωση του βιοτικού της επιπέδου, στο Κοινοβούλιο, στην Περιφέρεια, στην τοπική αυτοδιοίκηση, παντού.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΗΝ

ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

Με αίσθημα ευθύνης που διαρκώς εντείνεται, συνεχίζουμε να υλοποιούμε τους σκοπούς του Συλλόγου μας και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε την βελτίωση της ποιότητας ζωής των Τρίτεκνων οικογενειών για καλύτερη φροντίδα στην υγεία, στην παιδεία, στην εργασία κ.λπ.

Εμπνεόμαστε από την αγάπη και την εμπιστοσύνη όλων εσάς που βοηθάτε και πλαισιώνετε το Σύλλογο Τριτέκνων Περιστερίου και Δυτικού Τομέα Αθηνών, με την ελπίδα και τη βεβαιότητα ότι θα συνεχίσετε να μας στηρίζετε στους αγώνες μας για όσα μας ανήκουν και μας αξίζουν»

Ολοκληρώνοντας ο κ. Δροσάκης ευχαρίστησε το δήμαρχο Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη, τους αντ/ρχους κ.κ. Μαίρη Τσιώτα Μάρκου, Παναγ. Λύκο και Κων. Ποθητό, που συνέδραμαν για τη παραχώρηση και διαμόρφωση των Γραφείων του Συλλόγου.

Επίσης ευχαρίστησε όλους τους δημοτικούς συμβούλους, τους φίλους του Συλλόγου και τους χορηγούς για την πολύτιμη βοήθειά τους και ιδιαίτερα την κα Μαίρη Λαμπροπούλου, τους χοροδιδάσκαλους κ. κ. Γεωρ. Φραγκάκη και Νίκο Λεβέντη, τον επιχειρηματία κ. Βαγγέλη Λακιώτη, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου που τον στηρίζουν (κ.κ. Δημ. Κοντός- αντ/δρος, Δημ. Χριστοθανόπουλος- γεν. γραμματέας, Ιωάν. Κουκουγιάννης- δημόσιες σχέσεις, Γεωργία Παυλίδη- ταμίας, Χρήστος Γαβαλάς, ΄Εφη Χάλαρη και Δημ. Αναστασίου- μέλη) και ιδιαίτερα τον παρόντα ιδρυτή του Συλλόγου επίτιμο πρόεδρο κ. Ζαφείρη Κουτσογιάννη, τον οποίο διαβεβαίωσε, ότι παραμένει συνεχιστής του οράματός του.

Μίλησε επίσης και η αντ/ρχος κα Μαίρη Τσιώτα Μάρκου, που μετέφερε το χαιρετισμό του Δημάρχου Περιστερίου και τη διαβεβαίωσή του, ότι θα είναι διαρκής συμπαραστάτης στα προβλήματα του Συλλόγου.

*

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων: Από πλευράς δημοτικής αρχής: Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βασ. Λώλος, οι αντ/ρχοι κ.κ. Παναγ. Λύκος και Γεωρ. Τσίνας, οι δημοτ. σύμβουλοι κ.κ. Τάσος Καλλιάφας, Παν. Παναγιωτόπουλος, Παρασκευή Αρσενοπούλου Κιαγιά, Αικατ. Τσερούλα, Μανώλης Τσαγκιώτης, Τζίμης Κουστένης, Νίκος Ζούτσος κ.ά. Από πλευράς «Ν.Δ.» η βουλευτής κα Σοφία Βούλτεψη και οι κ.κ. Δήμητρα Κόρμπα, Αριστοτ. Κουκουγιάννης και Λάζαρος Γαλάζιος. Από την ΚΙΝ.ΑΛ. η βουλευτής κα Νάντια Γιαννακοπούλου, ο π. υπουργός κ. Μιχ. Καρχιμάκης και η κα Ελένη Σταύρου, από τις Περιφερειακές Παρατάξεις οι κ.κ. Σήφης Ξυπνητός. Αντ. Δαλακούρας, Ιωάννα Πανταλάκη και Ελένη Κοροβίλη. Από τον Σύλλογο Ηπειρωτών ο προέδρος κ. Ζήκος Κόντης, από τον Ε.Ε.Σ. Περιστερίου ο πρόεδρος κ. Στράτος Εγγλέζος, από τον ΠΑΣ «Τα Περιστέρια» ο κ. Κώστας Ανδριανόπουλος και από το Σύλλογο Κρητών Περιστερίου η πρόεδρος κα Βικτωρία Λιλυμπάκη κ.ά., επίσης πάρα πολλοί κοινοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι Συλλόγων Τριτέκνων άλλων δήμων, πολλών φορέων και τρίτεκνοι Περιστεριώτες.

Το Γραφείο του Συλλόγου στο Περιστέρι, είναι στην λεωφ. Παν. Τσαλδάρη 30 (καταστήματα Κ8 –Κ9), απέναντι από την Ευαγγελίστρια, τηλ. 6982025349 & 210 5713037 και λειτουργεί κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 5.15΄ έως 9.00 μ.μ. και κάθε Τρίτη 6.00 – 8.00 μ.μ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019

 • ΑΥΓΟΥΛΕΑ
 • ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ
 • ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ
 • ΛΕΩΝΙΑ
 • ΩΔΕΙΟ
 • ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ
 • DEPADP
 • ΛΥΚΟΣ
 • ΛΩΛΟΣ
 • ΛΥΚΟΣ

Γεγονότα - Εκδηλώσεις

 • ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ
 • ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ