• LAKIOTIS
 • LAKIOTIS
 • KOUTAGIAR
 • ROUSSOS
 • HONDOS
 • ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ
 • ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
 • ΛΑΜΠΡΑΚΟΣ

Ενημέρωση - Φορείς

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΣΥΜΠΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΤΑ ΤΟΥ Ο ΠΙΟ ΝΕΑΝΙΚΟΣ (53ΧΡΟΝΟΣ) ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Ο Αθλητικός Όμιλος Περιστερίου, μια Ομάδα που αποπνέει υγεία, ήθος και αξίες -όπως τόνισε στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Νίκος Αναστασόπουλος- έκοψε σε οικογενειακό κλίμα, την πρωτοχρονιάτικη πίττα της το απόγευμα της 20.1.2020, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΥΒΕ.

Ήταν μια ωραία γιορτή σύμπνοιας και αισιοδοξίας, καθώς ο κορμός της Ομάδας προέρχεται και συγκροτείται από τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου της, όπου τα παιδιά καθοδηγούνται σωστά από μια άρρηκτα δεμένη Διοίκηση και μαθαίνουν να συνεργάζονται συναδελφικά και αγωνιστικά από τα «νηπιακά» τους αθλητικά βήματα.

Παραδειγματικά σεμνός ο πρόεδρος κ. Νίκος Αναστασόπουλος τόνισε ότι η Διοίκηση είναι μια ομάδα φίλων που του εμπιστεύθηκε αυτή τη θέση και διακατέχεται από τη φιλοσοφία της νεανικής σύνθεσης της ομάδας, τη συγκρότηση ισχυρών και παραγωγικών ποδοσφαιρικών ακαδημιών και το οικογενειακό κλίμα.

Αναφέρθηκε στα επιτεύγματα της Ομάδας όπως η ένταξή της στην τετράδα του Κυπέλλου και στις προοπτικές που διανοίγονται που είναι αισιόδοξες και θετικές για μια συνεχώς ανερχόμενη επιτυχημένη πορεία στην παράδοση της 53χρονης αθλητικής παρουσίας του.

Ευχαρίστησε το Δήμαρχο και το Δήμο Περιστερίου για τη μεγάλη βοήθεια που παρέχει στο Σύλλογο, όμως επειδή ο Σύλλογος διαρκώς πλαισιώνεται από νέα παιδιά διευρύνονται κατ΄ επέκταση οι ανάγκες, οι απαιτήσεις και φυσικά οι εκκλήσεις συμπαράστασης από το Δήμο. Ευχαρίστησε επίσης όλους τους παράγοντες της Ομάδας και διαβεβαίωσε τους γονείς, ότι η μύηση των παιδιών τους στον αθλητισμό γίνεται από ανθρώπους που διακατέχονται από αλληλοσεβασμό, ήθος και αγωνιστικό πάθος, αξίες που διαπαιδαγωγούν σωστά τα παιδιά.

Στη συνέχεια προβλήθηκε video της ιστορικής σταδιοδρομίας του Συλλόγου και ευλόγησαν την πίττα οι αιδ. ιερείς π.π. Νικηφόρος και Σπυρίδων, που μετέφεραν τις ευλογίες και ευχές του σεβ. Μητροπολίτου Περιστερίου κ.κ. Κλήμεντος. Ο π. Σπυρίδων Καζάνης τόνισε, ότι «το χαμόγελο των παιδιών, η ευγενής άμιλλα και η αισιοδοξία πηγάζει από την χρηστή ποδηγεσία της Διοίκησης του Ομίλου και των συλλόγων γενικά, ειδικότερα των αθλητικών».

Ακολούθησαν βραβεύσεις με πλακέτες και επαίνους σε προσωπικότητες του αθλητισμού, σε υποστηρικτές του Συλλόγου και σε αθλητές που διακρίθηκαν σε αθλητικό και μορφωτικό επίπεδο.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ κ. Ι. ΞΥΠΝΗΤΟΥ

Πρώτος βραβεύθηκε ο π. δημοτ. σύμβουλος, π. πρόεδρος του ΓΣΠ και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΑ κ. Ιωσήφ Ξυπνητός για την προσφορά του στον αθλητισμό. Την πακέτα επέδωσε ο δήμαρχος κ. Ανδρέας Παχατουρίδης.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου στο χαιρετισμό του τόνισε ότι ο Α.Ο.Π. είναι από τις πιο νεανικότερες ομάδας, μια ομάδα- οικογένεια που στηρίζεται στα δικά της παιδιά και διαπρέπει γιατί έχει στόχο τον πρωταθλητισμό μεν αλλά κυρίως τον αθλητισμό.

Ο κ. Ι. Ξυπνητός υπογράμμισε ότι δίνει τον καλύτερο εαυτό του και τον ελεύθερο χρόνο του για τα παιδιά που αθλούνται. Και είναι πάντα κοντά στον Α.Ο.Π. γιατί «τα 53 χρόνια της ιστορίας του δεν τον καθιστούν… μεσήλικα, απεναντίας διατηρείται ακμαίος και υποδειγματικός, χάρη στη φροντίδα της διοίκησης και τη ζωντάνια των αθλητών του.

Ο Σύλλογος έχει πετύχει το ακατόρθωτο μέσα από το τρίπτυχο, της ομαδικής προσπάθειας διοίκησης και αθλητών, την έξοχη οργάνωση του Συλλόγου -που έχει την κουλτούρα ομάδας ανώτερης κατηγορίας- και την πίστη για τη νίκη και τη διάκριση».

Πλακέτες απένειμαν επίσης σε παράγοντες και υποστηρικτές της Ομάδας (κ.κ. Κων. Κουλουρίδη- ταμία, Γιώργο Συμεωνίδη- παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Παν. Οικονόμου και Τόλη Αποστόλου- επιχειρηματίες, κ.ά.), οι αντ/ρχοι κ.κ. Βασ. Μπέτσης, Μαίρη Τσιώτα Μάρκου, Παν. Λύκος, Αλέξης Σταυρούλιας, Αναστ. Θεοδωράκος, Γεωρ. Τσίνας, οι δημοτ. σύμβουλοι κ.κ. Τάσος Καλλιάφας, Αλεξ. Πλέστης κ.ά.

ΠΛΑΚΕΤΑ ΣΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ

Στο τέλος ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νίκος Αναστασόπουλος απένειμε πλακέτα στον παρευρισκόμενο ποδοσφαιριστή φίλο της Ομάδας Στέλιο Γιαννακόπουλο, συμπρωταγωνιστή της εποποιίας του 2004, που ολοκληρώθηκε στην Πορτογαλία, όταν η Εθνική μας ποδοσφαιρική Ομάδα, με προπονητή τον Ρεχάγκελ, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Προτροπή του Στέλιου Γιαννακόπουλου στα παιδιά στην ομιλία του ήταν: Να ακούτε τους γονείς σας και τους προπονητές σας, γιατί οι συμβουλές τους είναι η εγγύηση για την αθλητική και κοινωνική σας επιτυχία.

Και πρόσθεσε: «Να θεωρείτε τους εαυτούς σας πάρα πολύ τυχερούς γιατί έχετε ένα πρωτοποριακό και άξιο δήμαρχο, τον κ. Ανδρέα Παχατουρίδη, ο οποίος στο χώρο της αυτοδιοίκησης είναι πάρα πολύ μπροστά από τον δεύτερο και τους υπόλοιπους δημάρχους»!

Α.Ο.Π.: ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Να σταχυολογήσουμε μερικές απόψεις που ανέφεραν στους χαιρετισμούς τους -εκτός από τις ευχές- οι κ.κ.

Μαίρη Τσιώτα Μάρκου: «Η οικογένεια του Α.Ο.Π. είναι τιμή για την πόλη μας και χάρη σ’ αυτήν ο αθλητισμός αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Πιστεύω πως η Ομάδα έχει τα εφόδια να προχωρήσει μπροστά, και με το ίδιο ηθικό επίπεδο».

Αλέξης Σταυρούλιας: «΄Εχετε την βαθειά εκτίμηση και τη συμπαράσταση όλης της Διοίκησης του Δήμου. Είπατε ότι κάναμε για σας πάρα πολλά. Εμείς θεωρούμε ότι κάναμε πάρα πολύ λίγα σε σύγκριση με αυτά που πετύχατε εσείς και ελπίζουμε να κάνουμε πολλά περισσότερα στο μέλλον.

Αξίζουν συγχαρητήρια στη Διοίκηση που κατευθύνει τα παιδιά στον αθλητισμό, τα μαθαίνει να λειτουργούν με γνώμονα την ευγενή άμιλλα, με στόχο τους τη νίκη και να συμπεριφέρονται ομαδικά, σε μια κοινωνία όπου η ομαδικότητα είναι αναγκαία και απαραίτητη όσο ποτέ άλλοτε».

Αναστ. Θεοδωράκος: «Η Ομάδα διαθέτει προπονητές- παιδαγωγούς που καθοδηγούν τα παιδιά να λειτουργούν με τους κανόνες των αθλητικών ιδεωδών. Η Διοίκησή της που αποτελείται από διαφορετικούς ανθρώπους με διαφορετικούς ρόλους, χάρη στην αγαστή συνεργασία των μελών της, εμπνέει την αγάπη και την πεποίθηση για την επιτυχία»

Το πρόγραμμα συντόνισε ο δημοσιογράφος και εκδότης Παύλος Κατώνης.

Παραβρέθηκαν επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Ε. Ιατροπούλου, Ν. Κασουρίδης, Π. Παναγιωτόπουλος κ.ά. οι κοινοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Ε. Αδαμάκης, Γ. Βανικιώτης, Ζ. Δραμισιώτη, Κ. Λινάρδος, Β. Ραβάνη, Θ. Τζεβελέκος κ.ά., ο υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου κ. Θαν. Δημητρίου, ο π. υπουργός κ. Μ. Καρχιμάκης, ο επιχειρηματίας και υποστηρικτής της Ομάδας κ. Νίκος Πλαστουργός κ.ά.

Δ.Λ. - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ –ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2020

 • ΑΥΓΟΥΛΕΑ
 • ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ
 • ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ
 • ΛΕΩΝΙΑ
 • ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ
 • TAX
 • ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ

Γεγονότα - Εκδηλώσεις

 • ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ
 • ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ