• LAKIOTIS
 • LAKIOTIS
 • KOUTAGIAR
 • ROUSSOS
 • HONDOS
 • ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ
 • ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
 • ΛΑΜΠΡΑΚΟΣ

Ενημέρωση - Φορείς

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΧΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ «ΕΠΑΙΝΟΣ»

 

Η υπερηφάνεια και η επιδοκιμασία των γονιών, αλλά και η ικανοποίηση, τόσο των παιδιών για την δικαίωση της προσπάθειάς τους, όσο και των ιδιοκτητών του Κέντρου -που οι σπουδαστές τους έπιασαν κορυφή με 100% επιτυχία στις εξετάσεις- ήταν διάχυτες στην γιορτή- απονομή πτυχίων του Κέντρου Ξένων Γλωσσών «ΕΠΑΙΝΟΣ» , που έλαβε χώρα σε οικογενειακό κλίμα, με την ευκαιρία των Γιορτών στο «Θέατρο Πολιτών».

Με ολόψυχη συμμετοχή και σε χαρούμενη ατμόσφαιρα, το πρόγραμμα περιλάμβανε εορταστικά τραγούδια, ανταλλαγή σχολικών εμπειριών με ξενόγλωσσους διαλόγους μεταξύ των παιδιών, η προβολή των οποίων σε ελληνική απόδοση, έκανε κοινωνούς τους γονείς σχετικά με το νόημα των γνωστικών, παιδαγωγικών και συναισθηματικών αξιών που αποκόμισαν τα παιδιά τους από το Κέντρο. Αποκορύφωμα ήταν η απονομή των πτυχίων (φωτογραφία 1 από την ολοκλήρωση της τελετής).

Παρουσιάστρια και συντονίστρια ήταν η κα Τραχίλη Τόνια, ενώ τις εντυπώσεις κέρδισε ο ευρηματικός στις χιουμοριστικές ατάκες συνιδιοκτήτης του Κέντρου κ. Δημήτρης Χαντζής.

ΤΕΛΕΤΗ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ

ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ

Στην αρχή η ιδιοκτήτρια του Κέντρου κα Ντιόνα Τσολάκη ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους γονείς για την παρουσία τους και συνεχάρη όλα τα παιδιά γιατί προσπάθησαν πάρα πολύ, αποδεικνύοντας στους γονείς, στους καθηγητές του Κέντρου και στον ίδιο τον εαυτό τους, ότι όλη αυτή η σκληρή προσπάθεια που κατέβαλαν στη χρονιά που πέρασε, απέδωσε καρπούς.

Ευχήθηκε μάλιστα η τελετή που θα λάμβανε χώρα και που ήταν η πρώτη, να είναι η αφετηρία πολλών άλλων τελετών μελλοντικών διακρίσεων των παιδιών. Και πρόσθεσε καταχειροκροτούμενη: «Θα είναι μεγάλη τιμή για το Κέντρο «ΕΠΑΙΝΟΣ» αν αυτή η τελετή μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη των παιδιών, ώστε και μετά από πάρα πολλά χρόνια να μας προσκαλούν να παρευρισκόμαστε σε πολλές και πολύ πιο σημαντικές επιτυχίες τους, στην πορεία προόδου που έχουν μπροστά τους, όπως π.χ. στα πτυχία τους από τα πανεπιστήμια κ.λπ., ακόμα, γιατί όχι, και στο… γάμο τους!

Οι απονομές ξεκίνησαν από τα παιδιά του νηπιαγωγείου μέχρι τα της Γ΄΄ Λυκείου.

Στις μικρές τάξεις έδωσε εξετάσεις μεγάλος αριθμός παιδιών, τα οποία πέρασαν όλα! Αρίστευσαν οι παρακάτω:

A’ CLASS: Αναστασίου Α., Καρβουνιάρης Θ., Λούκος Π., Πλευρίτης Ν., Ρεκατσίνα Α.

Β’ CLASS: Βγόντζας Γ., Κορμανιάτης Δ., Νικολάου Μ., Ρουμανά Ε., Τσίγκας Γ.

C’ CLASS: Καβαρνός Β., Καλόγρη Ζ., Πατσιούρας Α., Σαραντοπούλου Π.,

D’ CLASS: Ανδρικόπουλος Α., Βασιλοπούλου Ο., Βερβέρης Α., Βγόντζα Ο.

Καράμπελας Θ., Κυριακοπούλου Α., Νικολάου Α.

Στα μεγαλύτερα πτυχία διακρίθηκαν οι παρακάτω μαθητές:

Pre-Lower: Θεοδωροπούλου Γεωργία, Καμαρινόπουλος Μάριος, Καραβασίλης Τρύφωνας, Μάντζιος Νίκος, Μητσινίκου Λία, Χαραλαμπάκης Νίκος.

Lower: Αλάτης Δημήτρης, Αλεβιζόπουλος Αντώνης, Καραπάνου Χριστίνα, Κόφα Ήλια, Κρητικός Παντελής, Κωνσταντινίδης Γιώργος, Μαρκάτου Αναστασία, Μπαρμπαγιάνη Βασιλική, Μπότος Γιώργος, Παπαχρήστου Σταυρούλα, Πάρνου Μαρία, Πατεστή Γιωργία, Πετρόχειλος Χαράλαμπος, Πλευρίτης Κυριάκος, Πρίφτης Θωμάς, Σπανού Κωνσταντίνα, Στεφανάτου Μαρία, Τσίγκα Μαρία, Χέλα Μαρίνα, Χέλας Μηνάς, Χιώλου Δήμητρα.

Proficiency: Καμαρινόπουλος Άγγελος, Παρασκευάς Χρήστος, Πράπα Ευριδίκη, Τραχίλης Θωμάς.

Χειροκροτήθηκαν ιδιαίτερα με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης: ο Άγγελος Καμαρινόπουλος, η Ήλια Κόφα και ο Θωμάς Τραχίλης (φωτό 8) για τις διακεκριμένες επιδόσεις τους, αλλά και ο κ. Δημήτρης Αλάτης (φωτό 2), ο οποίος πιστός στο αξίωμα, ότι «ποτέ δεν είναι αργά», ενήλικας ων, παρακολούθησε τα μαθήματα, απέκτησε το πτυχίο Lower και βελτίωσε την επαγγελματική του θέση. Ευχαρίστησε τους ιδιοκτήτες του «Επαίνου» και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν το σπουδαίο έργο τους για να προσφέρουν γνώση και χαρά στα παιδιά.

Στις φωτογραφίες μας, εκτός από τις ομαδικές (5,6,& 7), διακρίνονται επίσης οι Καμαρινόπουλος Άγγελος και Τραχίλης Θωμάς (φωτό 4, με τους κ.κ. Ν. Τσολάκη και Δ. Χαντζή), Καραβασίλης Τρύφωνας και Καμαρινόπουλος Μάριος (φωτό 3) και Ρουμανά Έλενα, Καλόγρη Ζωή, Σαραντοπούλου Παναγιώτα και η παρουσιάστρια Τραχίλη Τόνια(φωτό 10).

Παρών στην τελετή ήταν και ο διακεκριμένος μουσικός, συνθέτης και μαέστρος της Ορχήστρας των Βετεράνων Μουσικών κ. Νίκος Τσολάκης (φωτό 9), διοργανωτής σπουδαίων εκδηλώσεων στο ενεργητικό του.

*

Η Δ/νση του Κέντρου Ξένων Γλωσσών «΄Επαινος» ευχαριστεί ιδιαίτερα τις καθηγήτριες κ.κ. Παππά Ξένια, Μαρινάκη Ηλιάνα και Λέτσιου Εύα, τη γραμματέα κα Μπάιμπου Ελένη και τις οικογένειες Καμαρινοπούλου, Καραβασίλη και Τραχίλη, για την πολύτιμη βοήθειά τους στην υλοποίηση και επιτυχία της γιορτής - τελετής.

Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Έπαινος» Παλ. Καβάλας 180 Περιστέρι, τηλ. 210 5714071.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2020

 • ΑΥΓΟΥΛΕΑ
 • ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ
 • ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ
 • ΛΕΩΝΙΑ
 • ΩΔΕΙΟ
 • ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ
 • DEPADP
 • ΛΥΚΟΣ
 • ΛΩΛΟΣ
 • ΛΥΚΟΣ

Γεγονότα - Εκδηλώσεις

 • ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ
 • ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ