• LAKIOTIS
 • LAKIOTIS
 • KOUTAGIAR
 • ROUSSOS
 • HONDOS
 • ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ
 • ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
 • ΛΑΜΠΡΑΚΟΣ

Ενημέρωση - Φορείς

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

Συνεργασία με την Γενική Κλινική «Ταξιάρχαι»

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΥ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

 

Χωρίς να θέλουμε να υποβαθμίσουμε οποιαδήποτε επαγγελματική δραστηριότητα που εγκαθίσταται στο Δήμο μας, θεωρούμε πως ό,τι άπτεται του επιστημονικού κλάδου είναι ιδιαίτερα τιμητικό, συμβάλλει στην ποιοτική αναβάθμιση του κοινωνικού μας συνόλου και φυσικά καλύπτει τις πρωταρχικές ανάγκες του, ειδικά όταν πρόκειται για τομέα υγείας.

Έτσι δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τα εγκαίνια -η πανδημία μας ανάγκασε να αναφερθούμε ετεροχρονισμένα- του Ιατρείου του ιατρού Αλλεργιολόγου ενηλίκων και παίδων κ. Δημήτρη Μητρόπουλου, που λειτουργεί εφεξής στη λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 63 (στην πλατεία Μπουρναζίου), όπου παραβρέθηκε πλειάδα επισήμων και εκλεκτών συμπολιτών μας.

Στην τελετή των εγκαινίων -από όπου και οι φωτογραφίες- προηγήθηκε ο Αγιασμός και επικράτησε πολλή εγκαρδιότητα, που εμφύσησε ο ίδιος ο συμπαθέστατος φυσιογνωμικά, ευδιάθετος, καταδεκτικός και εκλεκτός επιστήμονας κ. Δημ. Μητρόπουλος.

Στην τελετή που ολοκληρώθηκε με δεξίωση, ο κ. Μητρόπουλος στη σύντομη ομιλία του πριν, ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους για την παρουσία τους και τόνισε ότι σκοπός του είναι να θέσει τις επιστημονικές του γνώσεις στην υπηρεσία των Περιστεριωτών με πνεύμα ευσυνειδησίας, με δεσμούς φιλίας και ανθρωπιάς, όπως επιτάσσει και το λειτούργημά του.

Παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων: Ο δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οι αντ/ρχοι κ.κ. Μαίρη Τσιώτα Μάρκου, Παν. Λύκος και Βασ. Μπέτσης, ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. του Νομού Ηλείας κ. Μιχ. Κατρίνης, ο πολιτευτής και τ. υπουργός κ. Μιχ. Καρχιμάκης, ο κοινοτικός σύμβουλος- πρόεδρος της 3ης Κοινότητας Περιστεριού- κ. Θεμ. Τζεβελέκος. ο πολιτευτής Ν. Αρκαδίας, υπεύθυνος του επετειακού σχεδίου «Τρίπολη 2021», πρόεδρος του Συλλόγου Χρυσοβιτσιωτών Αρκαδίας και μέλος του Δ.Σ. της Παναρκαδικής Συνοσπονδίας Ελλάδος κ. Γεωρ. Πραχαλιάς (φωτογραφίες). Επίσης η ιατρός κα Δράκου- σύζυγος του κ. Μητρόπουλου και άλλα μέλη της οικογενείας του, καθώς και πλήθος ιατρών, φαρμακοποιών, επιχειρηματιών και πολιτών του Περιστερίου, μεταξύ των οποίων πρέπει να αναφέρουμε και τον πολύ γνωστό και αγαπητό επιχειρηματία κ. Ανδρέα Δράκο.

Στο ιατρείο του κ. Δημ. Μητρόπουλου αντιμετωπίζονται με σύγχρονες μεθόδους και μέσα, η πρόληψη, η διάγνωση και επιτυγχάνεται η θεραπεία όλων των αλλεργικών παθήσεων ενηλίκων και παίδων, όπως:

Αλλεργική ρινίτις, αλλεργικό άσθμα, αναφυλαξία, αλλεργία τροφών ή φαρμάκων, ατοπική δερματίτις- έκζεμα, κνίδωση, αγγειοοίδημα κ.ά. και πραγματοποιούνται αλλεργικά τέστ, σπιρομέτρηση, ανοσοθεραπεία, βιολογικοί παράγοντες κ.λπ. Αφήσαμε να τονίσουμε τελευταίο, τις αλλεργίες σε μέλισσα και σφήκα, από τις οποίες χάνονται ζωές και χάρη στην ειδίκευση του κ. Μητρόπουλου μπορούν να θεραπευτούν αποτελεσματικά και εφ΄ όρου ζωής.

Το ιατρείο του ιατρού αλλεργιολόγου ενηλίκων και παίδων κ. Δημήτριου Κ. Μητρόπουλου MD,MSc λειτουργεί στην λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 63, πλατ. Μπουρναζίου, στο Περιστέρι, τηλ. 211 0199936 και κιν. 697 2638621, (δέχεται κατόπιν ραντεβού) w: www.drmitropoulos.gr και m: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

*

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥ FACEBOOK ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΤΟΥ

https://www.facebook.com/%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%9A-%CE%9C%CE%B7%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-MD-MSc-%CE%91%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%95%CE%BD%CE%B7%CE%BB%CE%AF%CE%BA%CF%89%CE%BD-%CE%A0%CE%B1%CE%AF%CE%B4%CF%89%CE%BD-106552304121475/?ref=profile_intro_card

*

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝ. ΚΛΙΝΙΚΗ «ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ»

mitr2

Ο ιατρός MD, MSc. αλλεργιολόγος ενηλίκων και παίδων κ. Δημήτρης Μητρόπουλος έχει ξεκινήσει από καιρού συνεργασία με την Γενική Κλινική «Ταξιάρχαι» (Πελοπίδα 19 Περιστέρι). Στη φωτογραφία μας διακρίνεται με τον διοικητικό διευθυντή της Κλινικής κ. Αλεξ. Κοκκινάκη και τον δ/ντή του Καρδιολογικού Τμήματος κ. Γεωρ. Μπεκιάρη.

Ο κ. Δημ. Μητρόπουλος ειδικεύεται στην πρόληψη, στη διάγνωση και θεραπεία όλων των αλλεργιών σε ενήλικες και παιδιά. Διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία αντιμετώπισης όλων των παθήσεων της ειδικότητάς του. Δέχεται στο ιατρείο του στην Κλινική, κατόπιν ραντεβού.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο κ. Δημήτρης Μητρόπουλος MD, MSc έχει επιστημονική εξειδίκευση σαν αλλεργιολόγος ενηλίκων και παίδων. Είναι αριστούχος απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου «Carol Davila». Ειδικεύτηκε στην Αλλεργιολογία Ενηλίκων και Παίδων στο Γ. Ν. Α. «Λαϊκό» και στο Νοσ. «Παίδων» «Αγλ. Κυριακού».

Επιπλέον, είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης «Περιβάλλον και Υγεία» της Ιατρικής Σχολής του Πανεπ. Αθηνών, με μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία «Οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στα αεροαλλεργιογόνα», η οποία ομόφωνα βαθμολογήθηκε με «άριστα» από την επιτροπή πανεπιστημιακών. Παράλληλα, έπειτα από εξετάσεις, απέκτησε Δίπλωμα από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (Certificate of Excellence in Allergology and Clinical Immunology , E.A.A.C.I).

Έχει βραβευτεί με το 1ο Βραβείο Αλλεργιολογικής Σκέψης του Κολλεγίου Αλλεργιολογίας Παίδων. Τέλος, καταμετρά πολυάριθμες συμμετοχές σε επιστημονικά συνέδρια και σεμινάρια, έχει υπάρξει ομιλητής σε ιατρικά συνέδρια καθώς και συγγραφέας σε πολλά επιστημονικά περιοδικά.

Ο γιατρός κ. Μητρόπουλος δέχεται ασθενείς μόνον κατόπιν ραντεβού στο ιατρείο του στην Κλινική, σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες, τις οποίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να πληροφορηθούν, επικοινωνώντας στο τηλ. 210 5735311.

ΔΛ

 

 • ΑΥΓΟΥΛΕΑ
 • ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ
 • ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ
 • ΛΕΩΝΙΑ
 • ΩΔΕΙΟ
 • ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ
 • DEPADP
 • ΛΥΚΟΣ
 • ΛΩΛΟΣ
 • ΛΥΚΟΣ

Γεγονότα - Εκδηλώσεις

 • ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ
 • ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ