Ο κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΝΟΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΑΤΡΟΜΗΤΟ» ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Αιφνιδίασε την «οικογένεια» της ΠΑΕ «Ατρόμητος» ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Σπανός με την δήλωσή του σε ραδιοφωνικό σταθμό, την επομένη της συνάντησης με τον Ολυμπιακό, ότι το καλοκαίρι του 2021 θα αποχωρήσει από την προεδρία του Συλλόγου.
Ο κ. Σπανός σημείωσε, ότι η απόφασή του είναι συνειδητή και δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον κόσμο της Ομάδας θα ήθελα να ενημερώσω για την πρόθεσή μου να αποχωρήσω από τα κοινά της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι.
Πιστεύω ότι ο κύκλος μου στην Ομάδα ολοκληρώθηκε!
Σε αυτά τα 16 χρόνια που ήμουν στο τιμόνι του Συλλόγου, η ιστορία θα με γράψει με θετικό ή αρνητικό πρόσημο, γι’ αυτά που πέτυχα.
Να είναι σίγουρος ο κόσμος της Ομάδας, ότι μέχρι την τελευταία μέρα θα δουλεύω και θα προασπίζομαι τα συμφέροντα της Ομάδας και θα την αφήσω με γερές βάσεις και χωρίς οικονομικές εκκρεμότητες».
(ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2021)