ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ κας ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, αναγνωρίζοντας και τιμώντας το σπουδαίο έργο των εθελοντριών του, το απόγευμα της 29.03.2022, παρουσία του Προέδρου Dr Αντώνιου Αυγερινού και του Γενικού Γραμματέα, Γεώργιου Σκούμα, απένειμε προαγωγές και πτυχία σε μια κατάμεστη αίθουσα του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Αυγερινός και ο κ. Σκούμας μίλησαν με θερμά λόγια τιμής και ευγνωμοσύνης για τις ερυθροσταυρίτισσες που αδιάκοπα και καθημερινά βρίσκονται εκεί που το καθήκον τις καλεί!
Μεταξύ άλλων τιμήθηκε και η Περιστεριώτισσα κα Φωτεινή Αναγνωστάκη, η οποία τόνισε:
«Από την πλευρά μου, επιθυμώ να εκφράσω μέσα απ' την καρδιά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που με τίμησαν προάγοντας με, σε εθελόντρια Προϊσταμένη Α και να δηλώσω, ότι το συναρπαστικό ταξίδι της ανιδιοτελούς προσφοράς που ξεκίνησα πριν δύο δεκαετίες θα το συνεχίσω με αμείωτο ζήλο, με βαθύ αίσθημα ευθύνης και ανθρωπισμού, εντιμότητας και τιμιότητας!
Θα είμαι καθημερινά παρούσα στον ανθρώπινο πόνο για να βοηθήσω και δια των πράξεων να επισημαίνω, ότι για όλους μας υπάρχει πάντα και ο δρόμος της ελπίδας!
Αυτό υπηρετώ κι έτσι θα συνεχίσω»!
(ΜΑΡΤΙΟΣ 2022)