• WEST
 • WEST
 • BEKIARIS
 • VELPA

ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΦΟΡΕΙΣ

 • KARAGIOZIS
 • NEMO

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ  ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΕΠΙ 49 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ  ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ www.anagenissi.gr

«Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ» ΤΟΝΙΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΑΝΤΩΝΗ

1 Την πρώτη του, όντως εντυπωσιακή, προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε ο υποψ. δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Περιστερίου κ. Γιάννης Καλαντώνης, πρόσφατα σε Κέντρο του Μπουρναζίου, παρουσία του δημάρχου Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη και πλήθους φίλων του,

Τη συγκέντρωση προλόγισε ο δικηγόρος κ. Γεωρ. Πετράκης και στη συνέχεια πήρε τα λόγο ο κ. Καλαντώνης, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Η παρουσία σας μου δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσω την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει μια ομάδα ανθρώπων με μπροστάρη τον άξιο και ενωτικό δήμαρχό μας κ. Ανδρέα Παχατουρίδη, συμπαραστάτες στην έμπνευση και το όραμά του για ένα Περιστέρι που η εξέλιξή του δεν έχει… ταβάνι!

Στις προηγούμενες εκλογές μαζί με μια παρέα φίλων και συνοδοιπόρων αποφασίσαμε να αναλώσουμε τους εαυτούς μας για την πρόοδο της πόλης και συγκροτήσαμε μια δημοτική παράταξη, δύο μήνες πριν τις εκλογές. Τελικά εκλέχθηκα εγώ δημοτικός σύμβουλος, χάρη σε εσάς που είσαστε η δύναμή μου.

Στα τρία τελευταία χρόνια η πόλη μας είχε έναν κοινό εχθρό που λέγεται κορονοϊός και ο Δήμαρχός μας έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει: Απηύθυνε ενωτικό κάλεσμα για την κοινή αντιμετώπιση της κατάστασης και εμείς στο κάλεσμα αυτό δώσαμε το «παρών».

Ο Δήμαρχος μάς έδωσε την ευκαιρία να συνεισφέρουμε το ελάχιστο για το Περιστέρι που όλοι αγαπάμε.

Σήμερα το Περιστέρι είναι ένα απέραντο εργοτάξιο και όλοι βλέπουμε την υλοποίηση μεγάλων και μικρών έργων που οδηγούν το Δήμο μας ακόμη πιο ψηλά και εμείς σαν απλοί στρατιώτες δίνουμε τη μάχη για να καταστήσουμε το Περιστέρι ένα Δήμο που αξίζει στα παιδιά μας.

Στις 8 του Οκτώβρη σας ζητώ να ψηφίσετε τους καλύτερους. Δεν σας λέω να ψηφίσετε εμένα, εσείς θα κάνετε την επιλογή σας.

Ολοκληρώνοντας θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για την αθρόα αποψινή παρουσία σας, Και θέλω να ευχαριστήσω και το δήμαρχο κ. Ανδρέα Παχατουρίδη για την στενή φιλία που έχουμε, για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, γιατί μου έκανε την μεγάλη τιμή να μου ανέθεσε ένα σοβαρό πόστο στο Δήμο και κυρίως το δικαίωμα να υπογράφω αντ΄αυτού για καίρια ζητήματα που αφορούν τον Δήμο.

Και τον ευχαριστώ πολύ».

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΒΑΘΙΕΣ ΡΙΖΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Ο δήμαρχος κ. Ανδρέας Παχατουρίδης στον χαιρετισμό του στη συνέχεια, τόνισε, ότι ο Γιάννης Καλαντώνης είναι ένας άνθρωπος με βαθιές ρίζες στο Περιστέρι, που χρόνια ώρα με ευπρέπεια υπηρετεί την πόλη.

Είπε ότι του ανέθεσε τον τομέα εσόδων του Δήμου και ότι αφιλοκερδώς εργάζεται όλη την ημέρα στο αντικείμενό του. Πρόσφατα έγινε και πρόεδρος στο Β΄ Κέντρο Υγείας Περιστερίου και από τις πρώτες ημέρες έδειξε τις διαφορές στη λειτουργία του.

2

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Περιστερίου έκανε έναν σύντομο απολογισμό των έργων της 20ετούς θητείας της υπ΄ αυτόν Δημοτικής Αρχής και προχώρησε στον προγραμματισμό των έργων που θα γίνουν την επόμενη 5ετία, όπως:

Στις εκατοντάδες πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν και θα πραγματοποιηθούν δωρεάν- χωρίς εισιτήριο. Στην επόμενη 3ετία θα έχουν καλυφθεί όλες οι ανάγκες σε βρεφονηπιακούς σταθμούς. Στην κατασκευή πεζόδρομων από το Μπουρνάζι μέχρι την Χρυσούπολη, μέσω του πεζόδρομου της Εθνικής Αντιστάσεως. Στα έργα στον Λόφο Αξ/κών κ.ά. προϋπολογισμού 19 εκατ. ευρώ από το Πρόγραμμα «Α. Τρίτσης» κ.λπ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ 100 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Υπογράμμισε ότι στα Ταμεία του Δήμου υπάρχουν 100 εκατ. ευρώ -από Ευρωπαϊκά προγράμματα και το Περιφερειακό Ταμείο- εκ των οποίων 16 εκατ. ευρώ θα διατεθούν για την κατασκευή του πλέον σύγχρονου πολιτιστικού μεγάρου μουσικής και θεάματος στην π. «Ξυλοτεχνία»,

Την αγορά έκτασης 4,5 στρεμμάτων στην οδό Λάρνακος, που μαζί με τις εκτάσεις που θα παραχωρήσει στο Δήμο ο ΟΣΥ θα διαμορφωθεί ένα τεράστιο άλσος.

Θα αγοράσει ο Δήμος 76 ακίνητα, τα οποία θα διαμορφωθούν σε χώρους αναψυχής κα άθλησης.

Θα κατασκευασθούν δύο υπόγεια πάρκινγκ τριών επιπέδων: απέναντι από τον ΟΤΕ και στο γήπεδο του ΓΣΠ στην οδό Θηβών.

Θα διανοιχθεί η οδός Τεμπών από την Κηπούπολη μέχρι το «Αττικό» Νοσοκομείο και θα ανασάνει κυκλοφορικά το βόρειο Περιστέρι από Πετρούπολη προς εθνική οδό.

Θα ανακατασκευασθούν τα γήπεδα Χρυσούπολης και Ατρομήτου.

Θα μεταφερθεί το 30% του αντικειμένου του δημοτικού γκαράζ που είναι το πιο ρυπογόνο, σε χώρο που ανήκει στο Δήμο Περιστερίου, πίσω από τους υπεραστικούς σταθμούς των λεωφορείων στη απέναντι πλευρά του Κηφισού κ.λπ.

ΜΕ ΗΘΟΣ, ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ

Ο κ. Παχατουρίδης ολοκλήρωσε λέγοντας ότι:

«Στο Περιστέρι και σε σας ανήκω μόνο και θα συνεχίσουμε όλοι μαζί. Και η επόμενη δημαρχιακή θητεία θα είναι η πιο θεαματική»!

Και πρόσθεσε:

«Στην προσπάθεια που ξεκινήσαμε και στο προσκλητήριο που κάναμε, ο πρώτος που έδωσε το «παρών» και συντάχθηκε ήταν ο Γιάννης Καλαντώνης. Είναι ένα παιδί με ήθος, ευπρέπεια και εργάζεται για την πόλη αφιλοκερδώς.

Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου εσείς είσαστε που αποφασίζετε και θα ήθελα να τον θυμηθείτε. Είναι ένας άνθρωπος φιλόπονος και του αρέσει η ευθύνη. Και εμείς απευθυνόμαστε σε ανθρώπους που τους αρέσει η ευθύνη.

Και σε μας υπάρχει θέση ευθύνης, αρκεί να στείλετε το Γιάννη Καλαντώνη δίπλα μου»!

    

(ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2023)

 • LAKIWTIS
 • LAKIWTIS
 • DRAMISIWTI
 • ODIPORIKO
 • COVID
 • PAHISARKIA
 • DIMOS
 • MATHITIKOS

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 • ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ