• smart
  • KARAKWSTA

ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΦΟΡΕΙΣ

  • BEKIARIS

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ  ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΕΠΙ 49 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ  ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ www.anagenissi.gr

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 14ο «ΤΡΑΝΤΑΛΕΙΟ» ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Στις 19.5.2024 διεξήχθη με επιτυχία το ετήσιο 14ο «Τραντάλειο» (αγώνας επίδειξης σκάκι - Σιμουλτανέ), στη μνήμη του Παναγιώτη Τραντάλη.

Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε στη πλατεία Μπουρναζίου (Δασκαλογιάννη),με την αμέριστη συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής.

Τον αγώνα επίδειξης πραγματοποίησε ο Γκραν Μετρ Βασίλης Κοτρωνιάς ,ο οποίος αντιμετώπισε ταυτόχρονα 37 σκακιστές και σκακίστριες, διαφορετικών ηλικιών και δυναμικότητας, χαρίζοντας μας ένα σιμουλτανέ μοναδικού χαρακτήρα.
Νίκη επί του διακεκριμένου GM σημείωσε ο Λίβας Ιωάννης από τον Σ.Ο. Περιστερίου και ισοπαλία ο Γεώργιος Κουλαξουζίδης από τους «Μαχητές Χαϊδαρίου», οι οποίοι βραβεύτηκαν και οι δύο με χρυσό μετάλλιο για το εξαιρετικό τους αποτέλεσμα.
Μετάλλια απονεμήθηκαν ως οι καλύτερες παρτίδες που κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τον Βασίλη Κοτρωνιά στους Τουμπακάρη Μαρία, Κατσόγιαννο Ραφαήλ, Πάτσαρη Κωνσταντίνο και Βογιατζάκη Μιχαήλ.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η αντιδήμαρχος Περιστερίου κα Μαρία Τσιώτα- Μάρκου.

(ΜΑΪΟΣ 2024)

 

*

 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ AB INTUS

Με μεγάλη επιτυχία ανέβηκε στις 20.5.2024, στο Θέατρο Πολιτών Περιστερίου, η 2η κατά σειρά θεατρική παράσταση της ερασιτεχνικής ομάδας Ab Intus «Η επίσκεψη της γηραιάς κυρίας» του Φρήντριχ Ντίρενματ.

Oι πολίτες του Περιστερίου και όχι μόνο, μας τίμησαν με την παρουσία τους , με το θερμό τους χειροκρότημα και τα ενθαρρυντικά τους σχόλια.

Εις το επανιδείν.

Με εκτίμηση,

Ελένη Χατζηπέρη

 

*

 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε αγωνιστικά αλλά και οργανωτικά η περίοδος του Πάσχα για τον Σκακιστικό Σύλλογο «Πνευματική Στέγη Περιστερίου».

Πρόσφατα διεξήχθη το 13ο Μαθητικό Πρωτάθλημα Περιστερίου σε συνδιοργάνωση με το 1ο Δημοτικό Περιστερίου και τη στήριξη του Δήμου Περιστερίου.

Η διοργάνωση ήταν εξαιρετική και θύμισε τις διοργανώσεις που έγιναν πριν την περίοδο του κορονοϊού, με τις συμμετοχές των αθλητών να ξεπερνούν τις 150!

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι μαθητές των ακαδημιών της Στέγης κατέκτησαν τα περισσότερα μετάλλια, δείχνοντας για ακόμα μια φορά την εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε επίπεδο Ακαδημιών, αλλά και στα σχολεία με τη συνεργασία των Συλλόγων Γονέων.

Επιπρόσθετα, το διήμερο 28 -29.4.2024 στην Λάρισα έγιναν τα Πανελλήνια Μαθητικά Πρωταθλήματα. Ο σύλλογος δεν συμμετείχε μαζικά, όπως άλλες χρονιές, λόγω υποχρεώσεων τον αθλητών του και προετοιμασίας τους για τα Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής.

Ο Μπορίσοφ Φίλιππος όμως, που αγωνίστηκε στην Α Δημοτικού πέτυχε 9 νίκες σε 9 αγώνες και αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος!

Τέλος, στις 7-12 Μαΐου στη Νίκαια, έγιναν τα Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής 8-16 ετών. Με αποστολή 10 ατόμων, ο Σύλλογος κατέκτησε 3 μετάλλια. Μάλιστα τα 2 ήταν πρώτες θέσεις, ενώ είχε και αρκετές θέσεις στην πρώτη δεκάδα.

Αναλυτικά: Κορίτσια 10 ετών: Λαυκίδου Σοφία, 13η θέση. Κορίτσια 12 ετών: Λατίφη Διονυσία 4η θέση. Όπεν 8 ετών: Μπορίσοφ Φίλιππος 7η θέση, Πατσιώτης Κων/νος 9η θέση. Όπεν 10 ετών: Στεργάτος Θάνος 24η θέση. Όπεν 12 ετών: Στεργάτος Δημήτρης 1η θέση. Όπεν 14 ετών: Λαυκίδης Αποστόλης 1η θέση, Λατίφης Παναγιώτης 13η θέση και Βασιλείου Συμεών 17η θέση. Όπεν 16 ετών: Τσιτιμάκης Περικλής 2η θέση, Γκικόπουλος Αλέξανδρος 10η θέση.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στους γονείς τους και στον Προπονητή τους Ανέστη Μιχαηλίδη.

(Δελτίο Τύπου)

 

(ΜΑΪΟΣ 2024)

  • LAKIWTIS
  • GAVRAS

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ