ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

  • KIAGIA

Επικαιρότητα

 

ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΕΡΟ ΚΛΗΡΙΚΟ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΙΕΡΕΑ π. ΣΥΜΕΩΝ ΜΟΡΦΟΝΙΟ

 

Τιμητική εκδήλωση – αφιέρωμα στο μακαριστό ιερέα, τον μακροβιότερο κληρικό του Περιστερίου π. Συμεών Μορφονιό, διοργάνωσε η οικογένειά του, στις 3.3.2018 στο Πνευματικό Κέντρο της Ι. Μητροπόλεως, σε συνεργασία με την Ι. Μητρόπολη Περιστερίου.

Την εισαγωγή έκανε ο π. Σπυρίδων Καζάνης, ο οποίος είχε και την ιδέα του αφιερώματος και στη συνέχεια ο πανοσ. αρχιμανδρίτης π. Γεράσιμος Καραμολέγκος- ιεροκήρυκας της Ι. Μητροπόλεως (φωτογραφία) και ο πανοσ. αρχιμ. π. Πλάτων Κρικρής- γραμματέας της Ιεράς Συνόδου και άμεσος συνεργάτης του Πατριαρχείου, καθηγητής , ιστορικός κ. Αριστείδης Πανώτης, αναφέρθηκαν στην προσωπικότητα του μακαριστού π. Συμεών, στο ήθος, την κοινωνική προσφορά, την μειλίχια συμπεριφορά προς τους κατοίκους της περιοχής Ανθούπολης κατά την πολυετή ιερατική του παρουσία.

Το συντονισμό είχε η κόρη του μακαριστού κα Στεφανία Μορφονιού (φωτογραφία).

Παραβρέθηκαν πλήθος συγγενών και πιστών, που γνώριζαν τον π. Συμεών, μεταξύ των οποίων ο δήμαρχος κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οι αντ/ρχοι κ.κ. Μαίρη Τσιώτα Μάρκου και Παν. Λύκος, η πρόεδρος του ΟΠΑΑΠ κα Ξένη Κορόγιαννη, ενορίτες κ.ά.

Η οικογένεια του π. Συμεών Μορφονιού ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση – αφιέρωμα, καθώς επίσης και όσους βοήθησαν στην διοργάνωση, την σύνθεση του βίντεο που προβλήθηκε με τη ζωή και την ομιλία του μακαριστού πατρός κ.ά.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2018

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ