ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

  • KIAGIA

Επικαιρότητα

 

ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

Κυρίως λόγω κατασκευαστικών κακοτεχνιών που προέκυψαν

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ

 

Απορίες και προβληματισμό μάς εξέφρασαν πολλοί αναγνώστες μας, σχετικά με την λειτουργία του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων (Γηροκομείου) της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου (φωτογραφία), που προαναγγέλθηκε από τον περασμένο Ιανουάριο.

Πιο συγκεκριμένα μέσω διαδικτύου μάς ανέφεραν:

«Σε προηγούμενο δημοσίευμά σας αναφερθήκατε στην ανακοίνωση του Μητροπολίτη Περιστερίου κ.κ. Χρυσόστομου, που έγινε στη διάρκεια της Συνεστίασης Αγάπης στις 28.1.2018, ότι «θα ξεκινήσει η λειτουργία του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων (Γηροκομείου) τον Μάρτιο - Απρίλιο 2018» και κλείνατε με την φράση: «Λεπτομέρειες σε επόμενη έκδοσή μας».

Παρακαλούμε ενημερώστε μας, καθ’ όσον το θέμα είναι μεγάλου ενδιαφέροντος για όλους τούς Περιστεριώτες».

Με αυτή την αφορμή και το χρέος μας για έγκυρη ενημέρωση, επικοινωνήσαμε και πληροφορηθήκαμε αρμοδίως, ότι η λειτουργία του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων (Γηροκομείου) έχει ήδη και θα καθυστερήσει για δύο λόγους:

Πρώτος, λόγω κατασκευαστικών κακοτεχνιών που έγιναν στη φάση της ανέγερσης του κτηρίου (ηλεκτρολογικά, υδραυλικά, αποχετευτικά κ.λπ.) και η αποκατάσταση των βλαβών που προέκυψαν έχει μεν προγραμματισθεί, αλλά απαιτεί κάποιο χρόνο και σημαντικές δαπάνες, που γίνεται προσπάθεια να εξασφαλισθούν για να δοθεί τελικά προς χρήση το Ίδρυμα.

Δεύτερος λόγος είναι ένα πρόβλημα υγείας του σεβ. Μητροπολίτου Περιστερίου κ.κ. Χρυσοστόμου, που προέκυψε και ο οποίος συντονίζει την προσπάθεια της λειτουργίας του Ιδρύματος.

Το πρόβλημα ξεπεράστηκε και θα καθοριστεί το πότε το Θεραπευτήριο θα ανταποκριθεί στον σκοπό για τον οποίο ανεγέρθηκε.

Είμαστε σε αναμονή και για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ενημερώσουμε σχετικά τους κ.κ. Αναγνώστες μας.

“ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ