ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

  • KIAGIA

Επικαιρότητα

 

ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Κ.Ο. «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ 24 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 delfinia

Σάρωσαν τα μετάλλια οι αθλητές του Κ.Ο. «Δελφίνια» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΟΡΕΝ Τεχνικής Κολύμβησης που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη.

Οι αθλητές και αθλήτριες των Κλεάνθη Λιάπη και Αργύρη Βασιλόπουλου με άρτια κατάρτιση, πρόγραμμα και απαράμιλλο ψυχικό, σθένος πραγματοποίησαν εκπληκτική εμφάνιση που άγγιξε την τελειότητα.

Χάρισαν στο Σύλλογο 24 μετάλλια (9 χρυσά, 4 ασημένια και 11 χάλκινα), κατέκτησαν την πρωτιά στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών και στέφθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος!

ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Την τιμή να εκπροσωπήσουν στις διεθνείς διοργανώσεις τη χώρα μας, κέρδισαν οι κολυμβητές μας με τις επιδόσεις τους.

Αναλυτικότερα: Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στο Βελιγράδι οι Χριστοφορίδης Χρήστος, Αντωνιάδης Στέφανος, Κουρλάκης Σταύρος, Μακριά Δέσποινα και Κτενά Σοφία.

Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων στην Κωνσταντινούπολη οι Τσιλικόχρυσος Νεκτάριος, Τερζανίδης Κων/νος και

Τσιγγέλης Θωμάς.

Η Διοίκηση του Συλλόγου συγχαίρει την προσπάθεια και την επιτυχία όλων των κολυμβητών που έλαβαν μέρος στην σημαντικότερη εγχώρια διοργάνωση της τεχνικής κολύμβησης και για τα αποτελέσματα του τμήματος της τεχνικής κολύμβησης. Τους εύχεται καλή επιτυχία στις διεθνείς διοργανώσεις, να στελεχώσουν επάξια την εθνική μας ομάδα και να σηκώσουν για ακόμα μια φορά την Γαλανόλευκη στον ψηλότερο ιστό!

“ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ