• EUROPA
 • COSMOTE
 • PERLA
 • ZWIS
 • BEKIARISST

ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΦΟΡΕΙΣ

 • ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ε. ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ
 • ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΛ. ΓΚΙΖΗΣ
 • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δ. ΚΟΦΙΝΑΚΟΣ
 • ΘΕΟΔΩΡΟΣ Κ. ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗΣ
 • ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΓΓΛΕΖΟΥ
 • ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ

ΑΘΡΟΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ κ. ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ, ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ «ΔΥΤΙΚΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ»

Η γυναικεία ανταπόκριση ήταν αθρόα, στην πρόσκληση που απηύθυνε ο αναπληρ. υπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος Βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στις γυναίκες της Δυτικής Αθήνας, με σύνθημα «Δυτικά Δυνατά με τις Γυναίκες!».

Στην μεγάλη εκδήλωση την αφιερωμένη αποκλειστικά στις γυναίκες που διοργάνωσε στις 3.5.2023, σε γνωστό Κέντρο του Περιστερίου, ο κ. Βαρβιτσιώτης σε μια ενθουσιώδη και εγκάρδια ατμόσφαιρα, εισέπραξε την αγάπη του ωραίου φύλου και το ηχηρό μήνυμα της υποστήριξής του στο πρόσωπό του στις Εκλογές της 21.5.2023.

Ο αναπληρ. Υπουργός Εξωτερικών, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του κα Κέλλυ Δρίτσα Βαρβιτσιώτη, «μίλησε στις καρδιές» των γυναικών που προσήλθαν μαζικά και γέμισαν ασφυκτικά τους χώρους του Κέντρου και γύρω από αυτό, που άκουσαν με προσοχή την ομιλία του και τον διαβεβαίωσαν ότι θα είναι πάντα στο πλευρό του σαν ανταπόδοση αγάπης και τιμής για τους αγώνες του για το Περιστέρι και τη Δυτική Αθήνα -παράλληλα με τις επίπονες υποχρεώσεις του εκτός Ελλάδος για την υπεράσπιση των εθνικών μας συμφερόντων- αγώνες για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής τους, λύση προβλημάτων κ.λπ.

«Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ»

Στην ομιλία του ο κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ευχαρίστησε τις γυναίκες της Δυτικής Αθήνας για τη διαχρονική τους υποστήριξη και τη μαζική παρουσία τους και καταχειροκροτήθηκε για τον μεστό και συνοπτικό απολογισμό του έργου της Νέας Δημοκρατίας και του ιδίου προσωπικά, αλλά και για τα επιχειρήματα και την ευρηματική συνθηματολογία του, όπως π.χ.: «Η νίκη είναι γένους θηλυκού και οι γυναίκες των Δυτικών περιοχών σφραγίσατε σήμερα το μήνυμα της νίκης της Νέας Δημοκρατίας, στις 21 Μαΐου»!

Ή «Συνεχίζουμε Δυτικά, Δυνατά με τις Γυναίκες και για τις Γυναίκες»!

Αφού αναφέρθηκε στο γεγονός, ότι η Νέα Δημοκρατία -που προσέδωσε στη χώρα μας ηγετικό ρόλο- είναι η εγγύηση της σταθερότητας και της προκοπής, σημείωσε ότι:

«Στην δική μου καρδιά και στους δικούς μου αγώνες, εσείς οι γυναίκες είσαστε διαχρονικά οι πρωταγωνίστριες!

Σας ευχαριστώ από τα βάθη τις καρδιάς μου και είμαι βέβαιος ότι στις 21 Μαΐου θα δώσετε στη Νέα Δημοκρατία τη θέση που της αξίζει, στο Περιστέρι και τη Δυτική Αθήνα τη δυνατότητα να πάνε ακόμη πιο ψηλά.Και σε μένα τη δύναμη να συνεχίσω, όπως τόσα χρόνια με ξέρετε, να σας εκπροσωπώ με αξιοπρέπεια και αποφασιστικότητα, και να αγωνίζομαι για το καλό και της Πατρίδας, από τον τομέα που υπηρετώ, και της Δυτικής Αθήνας που με εμπιστεύεται και με στηρίζει.

Και αισθάνομαι υπερήφανος γιατί στα 4 τελευταία χρόνια καταφέραμε, όλοι οι Έλληνες να νιώθουν ικανοποιημένοι και ασφαλείς για ό,τι πετύχαμε στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής, της εθνικής άμυνας και της ασφάλειας. Γιατί χωρίς εξωτερική ασφάλεια, ισχυρές ένοπλες δυνάμεις, ισχυρή διπλωματία και ουσιαστικές διεθνείς σχέσεις, καμιά χώρα δεν μπορεί να προοδεύσει.

Σας ευχαριστώ πολύ για την παρουσία σας και την αγάπη σας».

ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ

Αξίζει να σημειώσουμε ενδεικτικά, ότι ο αναπληρ. υπ. Εξωτερικών κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στην 4ετή θητεία του, από το 2019 μέχρι σήμερα:

Διήνυσε τουλάχιστον 520.000 χιλιόμετρα σε 4 Ηπείρους!

Και πήρε μέρος:

Σε 34 Ευρωπαϊκά Συμβούλια με τον Πρωθυπουργό, 48 Συμβούλια γενικών υποθέσεων, 36 επίσημες επισκέψεις σε Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Ρωσία και Ιαπωνία, 41 επίσημες συναντήσεις στην Αθήνα με ξένους ομολόγους του, 93 συναντήσεις με ξένους Πρέσβεις, 24 επίσημες συναντήσεις με Ευρωπαίους Επιτρόπους,6 Διακυβερνητικές Διασκέψεις της Ε.Ε. με χώρες των Δυτικών Βαλκανίων, 21 Διασκέψεις για το μέλλον της Ευρώπης, 55 τηλεδιασκέψεις με Ευρωπαίους Υπουργούς (στην περίοδο της πανδημίας), 20 νομοθετικές πρωτοβουλίες και πάρα πολλές… εκατοντάδες επισκέψεις, διαβουλεύσεις, επαφές και εκδηλώσεις στο Περιστέρι και τη Δυτική Αθήνα)!

ΔΛ

 

(ΜΑΪΟΣ 2023)

 • LAKIWTIS
 • LAKIWTIS
 • EKDILWSEIS
 • ELEGXOI

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 • ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ