• EUROPA
 • COSMOTE
 • PERLA
 • ZWIS
 • BEKIARISST

ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΦΟΡΕΙΣ

 • ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ε. ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ
 • ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΛ. ΓΚΙΖΗΣ
 • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δ. ΚΟΦΙΝΑΚΟΣ
 • ΘΕΟΔΩΡΟΣ Κ. ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗΣ
 • ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΓΓΛΕΖΟΥ
 • ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ

«ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΓΑΛΑΖΙΑ» ΤΟΝΙΣΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Ο ΑΝΑΠΛ. ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ κ. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ

Σε μια εντυπωσιακή σε συμμετοχή και παλμό ανοιχτή κεντρική προεκλογική ομιλία του, στην πλατεία Αγίου Αντωνίου στο Περιστέρι, ο αναπληρ. υπ. Εξωτερικών και υποψήφιος Βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έστειλε το βράδυ της 15.5.2023, το μήνυμα της νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις Εκλογές της 21ης Μαΐου, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του, ότι οι πολίτες θα δώσουν ξεκάθαρη και ισχυρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη και ότι η Δυτική Αθήνα θα γίνει γαλάζια!

Σε μια συγκέντρωση πλήθους φίλων και οπαδών του, που ξεπέρασε σε όγκο κάθε προηγούμενη, ο κ. Βαρβιτσιώτης έκανε έναν απολογισμό τού κυβερνητικού έργου και των στόχων για την επόμενη τετραετία και δήλωσε περήφανος για τη δουλειά που έγινε στο Υπουργείο Εξωτερικών, η οποία έκανε την Ελλάδα πρωταγωνιστή των Ευρωπαϊκών εξελίξεων, με ισχυρή διεθνή παρουσία.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

«Αντιμετωπίσαμε» είπε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών «πρωτοφανείς κρίσεις με σταθερότητα, με αποφασιστικότητα, με σχέδιο και αποτελεσματικότητα», και αναφέρθηκε ιδίως στις ελληνικές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της πανδημίας, στο Ψηφιακό Πιστοποιητικό Εμβολιασμού και το Ταμείο Ανάκαμψης, στη «στιβαρή πολιτική» που ακολούθησε η Ελλάδα για τη διαφύλαξη των συνόρων, κόντρα στην εργαλειοποίηση των μεταναστών, στην εμβάθυνση των διεθνών συμμαχιών με χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Αίγυπτος, το Ισραήλ και στην αμυντική θωράκιση της χώρας.

ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

«Αλλάξαμε την εικόνα στην Ευρώπη για τα ελληνοτουρκικά», είπε, σημειώνοντας ότι η κυριαρχία της Ελλάδας δεν αμφισβητείται και επανέλαβε προς πάσα κατεύθυνση ότι «δεν συζητάμε κανένα θέμα εθνικής κυριαρχίας» με την Τουρκία.

Στην ενεργειακή και πληθωριστική κρίση που προκλήθηκε από τον πόλεμο στην Ουκρανία είπε, ότι «στηρίξαμε κάθε επιχείρηση, κάθε εργαζόμενο, κάθε νοικοκυριό και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε», δεσμεύτηκε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

«Εκπληρώσαμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις για ανάπτυξη, μείωση ανεργίας, αύξηση κατώτατου μισθού, μείωση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών, για επενδύσεις, ψηφιοποίηση του κράτους και θα συνεχίσουμε να ανατάσσουμε την οικονομία», υποσχέθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός και υπογράμμισε: «Χρειάζεται με σταθερότητα να προχωρήσουμε μπροστά».

ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΓΟΥ

Απευθυνόμενος στους νέους, ο κ. Βαρβιτσιώτης τόνισε ότι: «Είμαστε μαζί σας, για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας, για να σας δώσουμε τα εφόδια που χρειάζεστε, για να κατακτήσετε το μέλλον που σας αξίζει.

Σε μια Ελλάδα που μεγαλώνει, που ισχυροποιείται και δεν συμβιβάζεται με τη θέση του ουραγού, σε μια Ελλάδα που πιστεύει στις αξίες της εργατικότητας και του φιλότιμου, όχι της ήσσονος προσπάθειας και του βολέματος».

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην ανάγκη στήριξης των γυναικών, ώστε να μπορούν να κάνουν οικογένεια και να εξελίσσονται επαγγελματικά.

 

Ο κ. Βαρβιτσιώτης δήλωσε περήφανος που εκπροσωπεί τη Δυτική Αθήνα και επανέλαβε τη δέσμευσή του να είναι δίπλα στους πολίτες, να προασπίζεται το κοινό καλό, αυτό που συμφέρει τους πολλούς, όχι τους λίγους.

Αποθεωτική ήταν η υποδοχή στον πατέρα του Αναπληρωτή Υπουργού και ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Βαρβιτσιώτη.

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μίλησε για τις αρχές και αξίες που κληρονόμησε από τον πατέρα του και ιδίως για τη σημασία να στηρίζει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο υφ. Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και Εξωστρέφεια κ. Κώστας Φραγκογιάννης, ο περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Ανδρέας Λεωτσάκος, ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων- Καματερού κ. Σταύρος Τσίρμπας και πάρα πολλοί άλλοι Δήμαρχοι της Δυτικής Αθήνας, αντιδήμαρχοι από όλους τους δήμους των Δυτικών Προαστίων, πρόεδροι των τοπικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας, εκπρόσωποι φορέων κ.ά.

Την ομιλία του κ. Βαρβιτσιώτη προλόγισε η ανιψιά του κα Σοφία Βαρβιτσιώτη.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης ευχαρίστησε τον κόσμο για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξε και για τη διαρκή υποστήριξή του, ώστε να συνεχίσει η Ελλάδα να πηγαίνει σταθερά μπροστά, Δυτικά Δυνατά!

 

(Δελτίο Τύπου)

 

(ΜΑΪΟΥ 2023)»

 • LAKIWTIS
 • LAKIWTIS
 • EKDILWSEIS
 • ELEGXOI

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 • ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ