• EUROPA
 • COSMOTE
 • PERLA
 • ZWIS
 • BEKIARISST

ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΦΟΡΕΙΣ

 • ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ε. ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ
 • ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΛ. ΓΚΙΖΗΣ
 • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δ. ΚΟΦΙΝΑΚΟΣ
 • ΘΕΟΔΩΡΟΣ Κ. ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗΣ
 • ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΓΓΛΕΖΟΥ
 • ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ

ΝΑΝΤΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: ΠΑΙΡΝΩ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ!

   Κοσμοπλημμύρα οπαδών του ΠΑΣΟΚ έδωσε το «παρών» στην κεντρική προεκλογική ομιλία της κας Νάντιας Ι. Γιαννακοπούλου, υποψ. βουλευτή του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, στον Β2 Δυτικό Τομέα Αθήνας, στις 15.5.2023, στην προ του Δημαρχείου Περιστερίου πλατεία.

Στελέχη παλαιά του Κινήματος και νέοι φίλοι και οπαδοί του, άκουσαν την συχνά διακοπτόμενη ομιλία από παρατεταμένα χειροκροτήματα της κας Γιαννακοπούλου, που εξέθεσε τα επιχειρήματά της γιατί είναι ανάγκη να υποστηριχθεί το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές και ανάλυσε το πρόγραμμα που θα εφαρμοσθεί αν ο λαός τιμήσει τους δρόμους που οραματίστηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου και συνεχίζει ο Ανδρουλάκης.

Μετά το πέρας της ομιλίας της η κα Νάντια Γιαννακοπούλου έγινε αντικείμενο θερμών εκδηλώσεων και δέκτης ευχών για καλή επιτυχία.

Στη συνέχεια παραθέτουμε μερικά αποσπάσματα από την ομιλία της κας Γιαννακοπούλου, η οποία είπε μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Είναι για μένα μεγάλη τιμή και μεγάλη ευθύνη να απευθύνομαι σε εσάς από ένα μέρος που είχε κάποτε μιλήσει ο ιστορικός μας ηγέτης, ο Ανδρέας Παπανδρέου. Είναι βαριά η σκιά και δυνατές οι μνήμες της ιστορίας.

Όταν τα λόγια του ιδρυτή και ηγέτη μας γίνονταν τα οράματα ενός ολόκληρου λαού. Όταν το πάθος του, γινόταν τα συνθήματά μας.

Όταν οι μεγάλες νίκες του οδηγούσαν μια κοινωνία μπροστά.

Γιατί εδώ στη Δυτική Αθήνα ζουν οι άνθρωποι που για δεκαετίες ολόκληρες αποτέλεσαν την ψυχή, την καρδιά, της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.

Οι μη-προνομιούχοι, όπως με την ξεχωριστή ιδιοφυία και το μοναδικό του ένστικτο και γνώση του λαού μας, είχε περιγράψει ο Ανδρέας.

Από τότε η Δυτική Αθήνα έχει αλλάξει. Δεν έχει σχέση με την προ Αντρέα εποχή, όταν οι γειτονιές και οι κάτοικοί της ήταν όντως στο περιθώριο.

Από τότε οι μεγάλες λαϊκές μάζες βγήκαν από την αφάνεια. Οι κοινωνικές ανισότητες αμβλύνθηκαν. Το βιοτικό επίπεδο των πιο αδύναμων Ελλήνων ανέβηκε. Το άλλο μισό της Ελληνικής Κοινωνίας, με το ΠΑΣΟΚ πέρασε στη φωτεινή πλευρά της ιστορίας.

Τα παιδιά της Δυτικής όχθης δεν είναι πλέον παιδιά ενός “κατώτερου θεού”, αλλά έχουν καλύτερα εφόδια και καλύτερες προοπτικές από ό,τι οι προηγούμενες γενιές.

Μικρά και μεγάλα έργα άλλαξαν τις γειτονιές μας. Όχι μόνο από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ αλλά και από τα στελέχη του στην Αυτοδιοίκηση που έβαλαν τη δική τους σφραγίδα στην μεταμόρφωση της Δυτικής Αθήνας .

 

Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που με στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια. Τους φίλους και συνεργάτες σε κάθε Δήμο της Δυτικής Αθήνας. Που δουλέψαμε μαζί αυτά τα χρόνια για να δυναμώσουμε την παράταξη.

Λένε κάποιοι ότι στην πολιτική δεν υπάρχουν φίλοι. Ας έρθουν εδώ να τους διαψεύσουμε βλέποντας πόσες καλές και δυνατές φιλίες έχουν χτιστεί! Σας ευχαριστώ όλες και όλους! Για τη φιλία και για την αγάπη σας!

ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΜΠΡΟΣΤΑ , ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΠΙΣΩ

Στις εκλογές αυτές χρησιμοποιώ ένα σύνθημα: «Προχωράω μπροστά, κοιτώντας πίσω, τις ρίζες μας». Σε κάποιους ξένισε. Όμως εγώ επέμεινα.

Γιατί μπορεί οι εποχές να άλλαξαν, μπορεί οι συγκρίσεις να μοιάζουν άδικες, αλλά ένα πράγμα δεν αλλάζει.

Το νήμα των αγώνων, των συγκινήσεων, των αξιών αυτής της μεγάλης παράταξης. Οι ιδέες που άντεξαν στο χρόνο. Οι μνήμες που αντί να ξεθωριάζουν γίνονται πιο δυνατές! Από αυτές τις ιδέες, τις μνήμες, τις αξίες, από αυτή την σπουδαία ιστορία, παίρνω δύναμη.

Από όλα όσα συμβολίζει η μεγάλη Δημοκρατική παράταξη που σήμερα αναγεννιέται.

Γιατί οι εποχές μπορεί να αλλάζουν αλλά το δικό μας πρόσημο μένει πάντα το ίδιο. Η προστασία του αδύναμου. Η στήριξη της μέσης ελληνικής οικογένειας. Ο πατριωτισμός! Ο υγιής πατριωτισμός! Μια λέξη που η Δεξιά καπηλεύεται, η Αριστερά σνομπάρει, αλλά η δική μας παράταξη διαχρονικά εκφράζει αυθεντικά προτάσσοντας πάντα τα συμφέροντα της χώρας και του λαού μας.

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ

Αν ένα πράγμα έχει γίνει ξεκάθαρο τα τελευταία χρόνια είναι η ανάγκη να δυναμώσει ξανά το Κίνημά μας.

Ανάγκη όχι για εμάς, τους φίλους και τα στελέχη του. Εμείς περάσαμε και τα δύσκολα, ο βρεγμένος τη βροχή δεν την φοβάται…

Ανάγκη για τη χώρα και τους ανθρώπους της.

Για να γίνει ξανά μια δύναμη αλλαγής και προόδου για τη χώρα και ένα στήριγμα για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα και ιδίως τους πιο αδύναμους.

ΤΟ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ

Ο ΣΥΡΙΖΑ καβαλώντας το κύμα της οικονομικής κρίσης και επιστρατεύοντας κάθε μέσο κατάφερε να γίνει κυβέρνηση, φτάνοντας τη χώρα κυριολεκτικά ένα βήμα πριν την καταστροφή.

Πολέμησε το ΠΑΣΟΚ με κάθε τρόπο.

Ανέβηκε στην εξουσία με ψέματα και δημαγωγία και στο τέλος αναγκάστηκε να γλείψει εκεί που έφτυνε και να καταπιεί όλα όσα έλεγε.

Κυβέρνησε πάνω από 4 χρόνια διχαστικά και τοξικά, παρέα με τον ακροδεξιό κ. Καμμένο. Χωρίς αρχές, χωρίς ηθικούς ενδοιασμούς, χωρίς σχέδιο για τη χώρα, αλλά κάνοντας τα πάντα για να σώσουν τις καρέκλες τους. Τσάκισαν την μεσαία τάξη με μια μοναδική φοροκαταιγίδα.

Τότε μας έλεγαν ότι καταστρέψαμε τη χώρα, μας προπηλάκιζαν και μας έκαναν στην άκρη για χάρη του Καμμένου.

Σήμερα μας έχουν στα καλοπιάσματα και θυμήθηκαν ότι είμαστε προοδευτικοί…

Χθες έλεγαν ότι καταστρέψαμε την Ελλάδα και σήμερα προσπαθούν να οικειοποιηθούν την πολιτική μας παράδοση, τον ιστορικό ηγέτη μας, την πολιτική κληρονομιά μας.

Και τα δύο δεν γίνονται, κύριε Τσίπρα! Όσο και αν μιμηθείς τα συνθήματα, τις κινήσεις, ακόμα και τη φωνή του ιδρυτή μας, μια απομίμηση θα μείνεις!

Το ιμιτασιόν δεν θα γίνει ποτέ αυθεντικό!

ΑΣ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΑΓΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ!

Από την άλλη, καβαλώντας το αντι- ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο η Νέα Δημοκρατία επανήλθε στην Κυβέρνηση.

Γιατί η πραγματικότητα αυτή είναι. Η Ελλάδα βάφτηκε μπλε, αλλά το πινέλο το κρατούσε ο κύριος Τσίπρας και η παρέα του.

Όπως και την τετραετία που πέρασε, ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένας εξαιρετικός χορηγός του Κ. Μητσοτάκη μ΄ αυτά που έλεγε και τον τρόπο που αντιπολιτευόταν

Ενώ όμως ο κύριος Μητσοτάκης υποσχέθηκε κανονικότητα, επανέφερε τα χειρότερα στοιχεία μιας αμετανόητης Δεξιάς. Γιατί αυτή είναι η Δεξιά, αμετανόητη.

Ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε να τιμωρήσει αυτούς που -κατ’ εκείνον- κατέστρεψαν τη χώρα που κόντεψε να την τινάξει στον αέρα.

Ενώ ο κ. Μητσοτάκης που ήρθε να μας απαλλάξει από τον κ. Τσίπρα κατήντησε να παρακολουθεί ακόμη και τους υπουργούς του και να διασύρει τη χώρα στο εξωτερικό.

Γι’ αυτό ακριβώς λέμε ότι η χώρα πρέπει να προχωρήσει μπροστά χωρίς αυτούς. Ούτε με τον Τσίπρα, ούτε με τον Μητσοτάκη.

Το τανγκό της αποτυχίας ας το χορέψουν οι δυο τους.

Το ΠΑΣΟΚ δεν θα επαναφέρει από το παράθυρο αυτούς που ο λαός θα διώξει από την πόρτα.

 

Απέναντι σε αυτά τα εκφυλιστικά φαινόμενα παρακμής η απάντησή μας είναι ξεκάθαρη: Δυνατό ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής!

Γι’ αυτό και την 21η Μαΐου καλούμε τους πολίτες να πάρουμε μαζί απόφαση μιας νέας αλλαγής.

Με δυνατό ΠΑΣΟΚ, γιατί μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να κάνει την αλλαγή πραγματικότητα!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Το πρώτο πρόβλημα που απασχολεί το μέσο νοικοκυριό, τον κάθε ένα από εμάς, την μικρή και μεσαία επιχείρηση είναι η ακρίβεια, το κόστος ζωής.

Η κατάσταση αυτή πιέζει τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς, φέρνει σε απόγνωση ιδιαίτερα τις πιο ευπαθείς κοινωνικά και οικονομικά κατηγορίες του πληθυσμού αλλά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις σημαντικό τμήμα των οποίων απειλείται με λουκέτο.

H κατάσταση αυτή δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με επιδόματα.

Είναι αναγκαίο να υπάρξουν κάποιες παραδοχές και τόλμη.

ΠΡΩΤΟ: Το κόστος της κρίσης δεν μπορεί μόνιμα να το πληρώνουν μόνο οι πιο ευπαθείς, οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι.

ΔΕΥΤΕΡΟ: Για μια κοινωνία συνοχής και δικαιοσύνης χρειάζεται να εξεταστούν τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας, αλλά και των διυλιστηρίων, των supermarket, των τραπεζών, όπως και σειράς άλλων τομέων. Ο καθένας θα πρέπει να πληρώσει το όποιο κόστος του αναλογεί βάσει της οικονομικής του θέσης και των κερδών που αποκόμισε. Η δε αισχροκέρδεια πρέπει να παταχθεί κάθετα.

ΤΡΙΤΟ: Για μια κοινωνία συνοχής και δικαιοσύνης χρειάζεται να αντιμετωπιστούν οι ανισότητες που διευρύνονται κάνοντας τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους. Αυτό γίνεται αυτά τα χρόνια.

Υπάρχει όμως έστω και ένας πολίτης που δεν αντιλαμβάνεται ότι η ακρίβεια καλπάζει, ότι η ακρίβεια ιδιαίτερα στα προϊόντα διατροφής, ένδυσης, πρώτης ανάγκης χτυπάει κόκκινο; Από τα ίδια τα στοιχεία αναδεικνύεται η σκληρή πραγματικότητα. Τα συνεχή pass και τα καλάθια του νοικοκυριού ή του Πάσχα δεν έφεραν ουσιαστικά αποτελέσματα.

Γιατί η κυβέρνηση δεν τόλμησε να μειώσει το Φ.Π.Α, να επαναφέρει το ΕΚΑΣ, να αυξήσει πιο τολμηρά τον κατώτατο μισθό, εμείς λέμε να καθορίζεται με ΕΣΣΕ;

Να στηρίξει τους μισθούς και τις συντάξεις που εδώ και τόσα χρόνια πετσοκόπηκαν.

Να προχωρήσει σε πιο δίκαιο φορολογικό σύστημα.

Δεν τόλμησε να προχωρήσει σε μέτρα ελέγχου και πάταξης των φαινομένων αισχροκέρδειας. Που είναι τα πρόστιμα;

Είναι φανερό ότι απέτυχαν να αντιμετωπίσουν και αυτή την κρίση, να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά το κύμα ακρίβειας. Γιατί είναι δέσμιοι των ιδεοληψιών τους, γιατί είναι δέσμιοι των μεγάλων συμφερόντων.

ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ

Το θέμα - κλειδί στις ερχόμενες εκλογές είναι η ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ, η αλλαγή συσχετισμών. Αν έχουμε ένα ισχυρό διψήφιο ποσοστό, θα μας έχει δοθεί η ισχυρή λαϊκή εντολή για το δεύτερο βήμα που είναι οι προγραμματικές συγκλίσεις εάν και εφόσον είναι αυτές επιτεύξιμες.

Και στη συνέχεια, ακολουθούν τα πρόσωπα τα οποία πρέπει να νοηματοδοτήσουν και να συμβολίσουν την αλλαγή.

Είμαστε μία πολιτική δύναμη που έχει πει ορθά κοφτά τι θέλει να συμβεί.

Τη διερευνητική εντολή που θα έχουμε στα χέρια μας θα την αξιοποιήσουμε στο έπακρο. Θα σεβαστούμε το δημοκρατικό σύστημα και τις εκλογές. Θα σεβαστούμε το Σύνταγμα. Οι δικές μας προτάσεις είναι ξεκάθαρες

ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ!

Εκσυγχρονισμός του ΕΣΥ ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών. Υπόχρηματοδοτημένο υποστελεχωμένο μας κράτησε όρθιους στην κρίση. Χρειάζεται μεγαλύτερο ποσό χρηματοδότησης από το Ταμείο ανάκαμψης. Στήριξη νοσοκομειακών με ουσιαστικές αυξήσεις σε μισθούς και ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά. Διεύρυνση απογευματινής λειτουργίας νοσοκομείων για άμεσα ραντεβού. Ενώ εξυπακούεται ότι δεν δεχόμαστε την έμμεση ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ. Η υγεία του λαού είναι δημόσιο αγαθό και έτσι πρέπει να παραμείνει και να αναβαθμιστεί.

Δημιουργία ενός εκπαιδευτικού συστήματος που να αναπτύσσει γνώσεις και δεξιότητες , ώστε οι νέοι μας να έχουν τα εφόδια να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις και το έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Το ΠΑΣΟΚ έκανε τη μεγαλύτερη εκπαιδευτική μεταρρύθμιση και από το πουλόβερ, σήμερα έχουν μείνει μόνο τα μανίκια!

 

Για όλα αυτά το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα αλλαγής ξεδιπλώνει τις θέσεις του και ζητά έντιμα τη στήριξη των πολιτών. Δίνουμε τη μάχη των εκλογών όχι με φοβικότητα, αλλά με την αυτοπεποίθηση του κόμματος που άλλαξε την Ελλάδα και τη ζωή εκατομμυρίων Ελλήνων. Και αν κάποια στιγμή τα ποσοστά μας μπορεί να μειώθηκαν το ιστορικό μας αποτύπωμα όμως στην ελληνική κοινωνία παραμένει πάντα πανίσχυρο και ανεξίτηλο.

Τα καλύτερά μας χρόνια είναι τα χρόνια του ΠΑΣΟΚ! Και θα γίνουν ξανά με το ΠΑΣΟΚ στο τιμόνι της χώρας! Με τους όρους, το πλαίσιο την προγραμματική συμφωνία που εμείς θα επιδιώξουμε.

Η παράταξή μας, βρίσκεται σε ένα νέο ξεκίνημα.

Και είναι τώρα η ώρα να αποκτήσουμε ξανά τον πρωταγωνιστικό μας ρόλο στο πολιτικό τοπίο της χώρας.

Γι’ αυτό και θέλω να κάνω σήμερα έκκληση σε κάθε πολίτη που νοιώθει μια εγγύτητα στο δικό μας κόμμα.

Η μόνη πολύτιμη, κρίσιμη, καθοριστική ουσιαστική ψήφος σε αυτές τις εκλογές είναι η ψήφος στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα!

Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ είναι η εγγύηση για τη χώρα.

Εγγύηση σταθερότητας, εγγύηση, προόδου, εγγύηση ευαισθησίας, εγγύηση στήριξης των ασθενέστερων συμπολιτών μας!

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

Στον αγώνα για ένα μεγάλο και δυνατό ΠΑΣΟΚ θα είμαι ξανά στην πρώτη γραμμή.

Όπως έκανα όλη αυτή την τετραετία. Από την πρώτη μέρα που μου κάνατε την τιμή να με εκλέξετε βουλευτή σας στη Δυτική Αθήνα. Τέσσερα χρόνια τώρα έχω περπατήσει σε κάθε Δήμο και μίλησα με χιλιάδες πολίτες. Ξέρω από πρώτο χέρι τις αγωνίες και τις ανάγκες τους. Γνωρίζω τα προβλήματα κάθε Δήμου και κάθε γειτονιάς.

Γι’ αυτές τις ανάγκες θέλω να παλέψω, σε αυτά θέλω να δώσω λύσεις.

Και θα είναι τιμή μου αν και στην επόμενη Βουλή είμαι η δική σας φωνή.

Μια δυνατή, έμπειρη πλέον και μαχητική φωνή που θα παλεύει για την παράταξη, για τους ανθρώπους της, αλλά πάνω απ’ όλα για να μπει η πατρίδα μας ξανά σε ένα καλύτερο δρόμο.

Πολλοί από εσάς με έμαθαν καλύτερα τα τελευταία χρόνια. Γιατί δώσαμε μαζί αγώνες και σας ευχαριστώ γι΄αυτό.

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΜΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ

Κάποιοι με γνωρίζουν από τα χρόνια της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και της ΠΑΣΠ στη Νομική της Αθήνας. Από τα όργανα του ΠΑΣΟΚ. Από την παρουσία μου στη Μεσσηνία, τα δύσκολα χρόνια, όταν ήξερα ότι δεν θα βγάλουμε έδρα, αλλά έδινα τον αγώνα μου για την παράταξη με όλες μου τις δυνάμεις.

Γιατί εγώ ήμουν πάντα εδώ. Στα εύκολα και στα δύσκολα.

Δεν έχω λείψει από αυτό το Κόμμα ούτε ένα λεπτό της ζωής μου! Κι αυτό είναι για εμένα ο μεγαλύτερος τίτλος τιμής.

Και θα είμαι σε αυτό κάθε στιγμή της υπόλοιπης ζωής μου.

Γιατί το ΠΑΣΟΚ για μένα είναι βίωμα. Είναι η ίδια η ψυχή μου.

Η οικογένεια μου με Μεγάλωσε με τις ομιλίες και τα οράματα του Ανδρέα Παπανδρέου. Όταν ο λόγος του ήταν στήριγμα για κάθε Έλληνα και ειδικά τους πιο αδύναμους.

Δίνω μάχες από την πρώτη στιγμή στη Βουλή ως κοινοβουλευτική εκπρόσωπος και εδώ, στη Δυτική Αθήνα, στην περιφέρειά μου, αλλά και καθημερινά σχεδόν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στηρίζοντας τις θέσεις, τις αρχές και τις αξίες του ΠΑΣΟΚ.

Ήμουν πάντα εδώ, πάντα δίπλα σας γι αυτό σήμερα μπορώ να σας κοιτάζω με καθαρό βλέμμα και καθαρή συνείδηση.

Αν πιστεύτε ότι πρέπει να επιβραβευθούν όσοι στα δύσκολα ήταν στην πρώτη γραμμή των αγώνων

Αν πιστεύετε ότι η ανανέωση πρέπει να είναι επιλογή για το κόμμα μας και ότι πρέπει να αφήσουμε πίσω μας ο,τιδήποτε παλαιοκομματικό και ό,τι μας πληγώνει

Αν πιστεύετε ότι πρέπει να υπάρχουν περισσότερες γυναίκες στην πρώτη γραμμή.

Αν πιστεύετε ότι τα 4 χρόνια που πέρασαν τίμησα την εμπιστοσύνη σας ως βουλευτής της Δυτικής Αθήνας, δώστε μου ξανά την ευκαιρία να σας εκπροσωπήσω και στην επόμενη Βουλή. Σας ζητώ την στήριξη σας, σας ζητώ την ψήφο σας.

Θα δώσω όλη μου την ψυχή για να τιμήσω ξανά την εμπιστοσύνη σας!

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ

Την Κυριακή πάμε να κάνουμε το Κίνημά μας τη μεγάλη έκπληξη των εκλογών!

Στο Περιστέρι, στο Αιγάλεω, στο Χαϊδάρι, στην Αγία Βαρβάρα, στο Ίλιον, στους Αγίους Αναργύρους, στο Καματερό, στην Πετρούπολη, σε κάθε γωνιά της Δυτικής Αθήνας να υψώσουμε ψηλά τις σημαίες του πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος! Να σηκώσουμε ξανά τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ ψηλά!!!

Με πίστη στις ιδέες μας!

Με περηφάνια για το αποτύπωμά μας στην ιστορία αυτού του τόπου!

Πάμε μαζί !Πάμε δυνατά! ΔΥΤΙΚΑ ΔΥΝΑΤΑ»

 

(Δελτίο Τύπου)

 

(ΜΑΪΟΣ 2023)

 • LAKIWTIS
 • LAKIWTIS
 • EKDILWSEIS
 • ELEGXOI

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 • ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ