• WEST
  • WEST

ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΦΟΡΕΙΣ

  • BEKIARIS

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ  ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΕΠΙ 49 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ  ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ www.anagenissi.gr

ΜΙΑ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΕΣΤΡΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΓΟΥΣΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΑΞ/ΚΩΝ

5

 Αρμονία, πανσέληνος και αστροφεγγιά, δροσιά και μοσχοβολιά από τα λουλούδια και μυρωδικά του κήπου που περιβάλλει το Κέντρο, συνέθεσαν μια βραδιά ψυχικής ανάτασης για τους προσκεκλημένους, προσφορά του μαέστρου κ. Παντελή Γούσα και του καλλιτεχνικού του επιτελείου.

Η θαυμάσια επιλογή από έντεχνα τραγούδια Ελλήνων και ξένων συνθετών, ικανοποίησε το κοινό, που απόλαυσε και χειροκρότησε θερμά τις ερμηνείες της Αγγελικής Αντωνοπούλου, της Ελένης Νιάρχου και του Χρήστου Βερώνη, που τους συνόδευαν ο μαέστρος κ. Παντελής Γούσας (πιάνο), Θανάσης Βρυωνίδης (πλήκτρα) και Σοφοκλής Καλαφάτης (κρουστά).

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΟΙ «ΟΑΣΕΙΣ» ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ

Τόσο στις δηλώσεις του, όσο και στην ομιλία του προς τους προσκεκλημένους ο δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, τόνισε, ότι:

«Στην εποχή μας που η έλλειψη του χαμόγελου έχει κυριεύσει την κοινωνία ολόκληρη, εμείς στο Δήμο Περιστερίου δημιουργούμε όμορφες πολιτιστικές βραδιές για να τις χαίρονται οι συμπολίτες μας και μάλιστα μακριά από το κέντρο της πόλης, γιατί όπως έχω πει ξανά, Περιστέρι δεν είναι μόνο η πλατεία Δημαρχείου και η Ευαγγελίστρια, αλλά οι περιοχές όπως η Ανθούπολη, ο Αγ. Ιερόθεος, η Ν. Ζωή, ο Λόφος Αξ/κών κ.ά. Μια τέτοια θαυμάσια μουσική βραδιά είναι και η αποψινή, που πραγματοποιείται στον υπέροχο κήπο του Πολιτιστικού Κέντρου του Λ. Αξ/κών.

Οι εποχές είναι δύσκολες και οι συνθήκες επιβάλλουν υπευθυνότητα και σοβαρότητα, γιατί τα πιο δύσκολα είναι μπροστά μας. Εμείς εκ φύσεως αισιόδοξοι και χαμογελαστοί θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για το καλό των συμπολιτών μας, γιατί τέτοιες βραδιές τις έχουμε ανάγκη, και το Περιστέρι και όλοι μας.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ6

Σ' αυτό το Πνευματικό Κέντρο του Λόφου Αξ/κών, που διαμόρφωσε ο Δήμος εδώ και 5 μήνες, λειτουργούν και άλλα τμήματα, όπως ζωγραφικής, φωτογραφίας, μουσικής κ.λπ.

Στόχος μας είναι να υπάρχουν «οάσεις» πολιτισμού σε όλες τις συνοικίες και θα συνεχίσουμε να σκύβουμε με μεράκι πάνω από τα προβλήματα της πόλης, να ψυχαγωγούμε τον κόσμο και να τον ανακουφίζουμε από τα προβλήματά του, γιατί δυστυχώς σήμερα υπάρχουν πολλά σπίτια που δεν έχουν ούτε έναν εργαζόμενο.

Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι και προσπαθούμε να σκύψουμε πάνω από τα προβλήματα των συνδημοτών μας, για τα οποία οι απλοί πολίτες δεν φταίνε σε τίποτα. Ακούμε συνεχώς να επιβάλλονται μέτρα και αναρωτιέμαι αν αυτοί που επιβάλλουν τα μέτρα υπήρξαν ποτέ φτωχοί. Και αν κάποιοι υπήρξαν φτωχοί, πολύ φοβάμαι ότι το έχουν ξεχάσει»...

ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ4

Νομίζω χρειάζονται τέτοιες συναυλίες, ο κόσμος τις έχει ανάγκη για να ξεχνάει τα προβλήματά του και για να ξεφεύγουμε και από τη μιζέρια της εποχής.

Τέτοιες μουσικές βραδιές πρέπει να γίνονται πιο συχνά και νομίζω, ότι δεν χρειάζεται να εστιάζουμε την προτίμησή μας στα μεγάλα ονόματα του τραγουδιού. Υπάρχουν στην πόλη μας πολύ ωραία συγκροτήματα, όπως το αποψινό και πολλά άλλα συγκροτήματα νεανικά, τα οποία μπορούμε να αξιοποιούμε και να ψυχαγωγούμε τους συμπολίτες μας. Έτσι οι Περιστεριώτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάζουν και να χειροκροτούν τους νέους της πόλης μας, αλλά και να αναδεικνύουμε το ταλέντο τους».

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, οι αντ/ρχοι κ.κ. Μαίρη Τσιώτα και Παν. Λύκος, οι δημοτ. σύμβουλοι κ.κ. Σάκης Ζορπίδης, Μιχ. Κακλαμάνος, Βασ. Μπάος, Βασιλεία Σαράφη Χρηστάκου, Βιβή Φουντά, Ηλίας Ψυρόγιαννης κ.ά., οι κοινοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Νικολίτσα Καρκούλια και Δήμητρα Οικονομοπούλου, η υπεύθυνη του τμήματος χειροτεχνίας ενηλίκων κα Ιωάννα Μπριασούλη κ.ά.

Ν.Λ.

  • LAKIWTIS
  • LAKIWTIS
  • GAVRAS
  • PATRIARXIS
  • DIMOS
  • PERISTERI

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ