• WEST
  • KARAKWSTA

ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΦΟΡΕΙΣ

  • BEKIARIS

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ  ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΕΠΙ 49 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ  ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ www.anagenissi.gr

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΩΦΕΛΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ «ALABASTER DAY SPA & BEAUTY»

Επειδή η αρχή είναι το... μισό του παντός, η δημιουργός του «ALABASTER DAY SPA & BEAUTY», γνωστή Περιστεριώτισσα οδοντίατρος κα Ειρήνη Διγαλέτου Φτούλη, πραγματοποίησε επιστημονική ενημέρωση, χάριν των φίλων του Κέντρου Ευεξίας, προκειμένου να ενημερωθούν, όχι μόνο για την επιστημονική πλευρά της αναγκαιότητας της ύπαρξής και ωφελιμότητας του, αλλά και των προθέσεών της, που εστιάζονται στη δυναμική παρουσία ενός χώρου υπηρεσιών υγείας, στο Περιστέρι.

Για το λόγο αυτό, κάλεσε στις 3.12.2011 και μίλησαν στους προσκεκλημένους: Το διευθυντή της π. Τ.Μ.Υ. του ΙΚΑ Περιστερίου, γνωστό καρδιολόγο γιατρό κ. Γεωρ. Μπεκιάρη, τον ειδ. Παθολόγο γιατρό κ. Γεώρ. Γκρούμα και την ψυχολόγο υγείας κα Κέλλη Σταυροπούλου, που ανέλυσαν ο καθένας από την επιστημονική του σκοπιά, τις απαραίτητες όσο ποτέ, για τη διασφάλιση της υγείας και της ποιότητας ζωής μας, παρεχόμενες υπηρεσίες του Κέντρου Ευεξίας, πεμπτουσία στις σημερινές καταθλιπτικές συνθήκες διαβίωσης.

Στην αρχή η κα Ειρήνη Φτούλη αναφέρθηκε στη αποστολή του Κέντρου Ευεξίας, και υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι:

«Βιώνοντας καθημερινά τις αγχώδεις και απαιτητικές συνθήκες της σύγχρονης ζωής, έχουμε πλέον αντιληφθεί πως οι θεραπείες SPA δεν αποτελούν μια περιττή πολυτέλεια. Αποτελούν ένα σύντομο και αποτελεσματικό τρόπο ενίσχυσης των μειωμένων σωματικών, συναισθηματικών και ψυχικών αντοχών, καθώς ειδικά για τους ανθρώπους της πόλης, η καθημερινότητα καθίσταται δύσκολη και σε πολλές περιπτώσεις εξουθενωτική.

Το ALABASTER SPA, αναμφίβολα δεν είναι ένα ακόμη Ινστιτούτο, αλλά είναι απόλυτα ένας χώρος ευεξίας, υγείας, αποτοξίνωσης, αναζωογόνησης , χαλάρωσης και ομορφιάς.

*Είναι ένας χώρος λουσμένος στο φως και στα χρώματα του Αιγαίου, απελευθερωμένος από το ημίφως και τις ανατολίτικες επιδράσεις.

•Είναι ένας χώρος ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ, με μοναδική ταυτότητα, τόσο για το Περιστέρι, όσο και για το ευρύτερο λεκανοπέδιο της Αττικής.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ

Στο ALABASTER SPA & BEAUTY μπορείτε να απολαύσετε παραδοσιακά και σύγχρονα πρωτόκολλα θεραπειών για το σώμα και το πρόσωπο, συνδυασμένα αρμονικά με βιολογικά προϊόντα, προϊόντα με θαλάσσια ενεργά συστατικά, προϊόντα Physio Cosmetology με φυσική προέλευση των μορίων των συνθέσεων τους, προϊόντα με φυτικά οξέα, βιταμίνες Α,C,Ε, εκχυλίσματα βοτάνων κ.λπ.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες στο ALABASTER SPA, που αφορούν γυναίκες και άνδρες είναι: Διάφορες μαλάξεις (massage), εξαιρετικές θεραπείες σώματος, υδροθεραπείες στη βιοκλιματική καμπίνα και όχι μόνο, αποτελεσματικές θεραπείες προσώπου, αποτρίχωση, περιποίηση και θεραπείες άκρων.

Οι θεραπευτές μας είναι άρτια καταρτισμένοι για το είδος της θεραπείας που εκτελούν, προσαρμόζοντας τα πρωτόκολλα στις ανάγκες σας, ώστε να επιτευχθεί το κάλλιστο θεραπευτικό αποτέλεσμα και η μέγιστη εμπειρία και απόλαυση.

Το ALABASTER SPA, φιλοδοξεί να αποδείξει στον Νεοέλληνα, ότι τα SPA δεν πρέπει να θεωρούνται μόδα και μάλιστα ξενόφερτη, ούτε πολυτέλεια! Με τις σωστές και υπεύθυνες υπηρεσίες που προσφέρει, ανατρέπει τις προκαταλήψεις και τους συσχετισμούς με άλλους αντίστοιχους χώρους.

Η προσφορά και η αποτελεσματικότητα των παρεχομένων υπηρεσιών είναι κατά πολύ μεγαλύτερη του κόστους των θεραπειών. Οι τιμές, που καθορίζονται ανάλογα με τη θεραπεία και τις συνεδρίες αυτής, είναι απόλυτα προσιτές και απευθύνονται, όχι μόνο σε άτομα με οικονομική ευχέρεια αλλά και στο ευρύ κοινό».

Ο κ. Γεωρ. Μπεκιάρης, που χαρακτήρισε «πρωτοποριακή και ουσιαστική τη προσφορά του Κέντρου, στους κατοίκους της πόλης μας, γιατί θα αποτελέσει μια «όαση», στην οποία θα παρέχονται πλήθος υπηρεσιών, σύμφωνες με τις θεραπευτικές μεθόδους του Ιπποκράτη», αναφέρθηκε σε τεκμηριωμένα στοιχεία, για τη χρησιμότητα του μασάζ και της σάουνα, σύμφωνα με τα οποία:

Βελτιώνει την κατάσταση των ασθενών με χρόνια καρδιακή ανεπάρκεια.

Μειώνει την αρτηριακή πίεση.

Βοηθά τους ασθενείς με στεφανιαία ανεπάρκεια και ανακουφίζει από τα κλινικά συμπτώματά της κ.λπ.

Ο κ. Γεωρ. Γκρούμας, αναφέρθηκε λεπτομερώς στις ευεργετικές για την υγεία επιδράσεις: Του μασάζ, του λεμφικού μασάζ, της ρεφλεξολογίας, του νερού, της θαλασσοθεραπείας, της αρωματοθεραπείας, του υδρομασάζ, της σάουνα, της χρωματοθεραπείας, κ.ά.

ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΨΥΧΟΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

Τέλος η κα Κέλλυ Σταυροπούλου, μίλησε για τον ευεργετικό ρόλο των συμπληρωματικών μορφών θεραπείας στην ψυχική και σωματική υγεία, καθώς τα επίπεδα στρες που βιώνει κάποιος στην εποχή μας είναι σημαντικά πιο αυξημένα από αυτά των προηγούμενων ετών.

Όπως είπε, «η αύξηση της αδρεναλίνης και της κορτιζόλης στο σώμα μας μπορεί να προκαλέσει αύξηση της αρτηριακής πίεσης και επηρεάζει αρνητικά την εγκεφαλική μας λειτουργία.

Σε πολλά κράτη, η χρήση των συμπληρωματικών μορφών θεραπείας ενθαρρύνεται από το ίδιο το σύστημα υγείας, γιατί τεχνικές χαλάρωσης όπως για παράδειγμα το μασάζ κ.λπ., προσφέρουν ευεξία και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής μας. Εξ άλλου επιτυγχάνουν σημαντική μείωση πιθανοτήτων εμφράγματος μυοκαρδίου, πρόληψη ψυχολογικών προβλημάτων (σχετιζόμενα με το άγχος και την κατάθλιψη), βελτίωση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος καθώς και της μνήμης.

Το άτομο που αποφορτίζει το στρες του, δεν έχει την ανάγκη ψυχοδραστικών ουσιών, όπως είναι το αλκοόλ και η νικοτίνη για να έρθει σε μια συναισθηματικά βολική κατάσταση».

Συνεχάρη την κα Φτούλη, γιατί οι υπηρεσίες που παρέχει το προσωπικό του ALABASTER, με επαγγελματισμό και μεράκι, μπορούν να λειτουργήσουν προληπτικά ως προς την εκδήλωση ψυχοσωματικών συμπτωμάτων, να χαλαρώσουν το σώμα και τον νου και να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής μας στο αστικό, αγχογόνο περιβάλλον που ζούμε.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Παρόμοια επιστημονική ενημέρωση, με ευρύτερο κύκλο φίλων και πολιτών, πραγματοποιήθηκε στο «ALABASTER DAY SPA & BEAUTY», και το βράδυ της 28.12.2011, με ομιλητές: Τον ειδ. Παθολόγο γιατρό κ. Γεώρ. Γκρούμα και τον απολαυστικό σε μεταδοτικότητα και πρωτότυπα θεμελιωμένα επιχειρήματα, καθηγητή θεραπευτικών υπηρεσιών, νευρο- ρεφλεξολόγο κ. Σπύρο Δημητράκουλα.

Και οι δύο επιστήμονες αναφέρθηκαν στη ανάγκη των κατοίκων των μεγάλων αστικών κέντρων να προστατεύουν τη υγεία τους, ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα και να αναζωογονηθούν με εφαρμογές κοσμητικής ιατρικής, χαλάρωσης κ.λπ., που παρέχονται εξειδικευμένα στο «ALABASTER DAY SPA & BEAUTY».

*

Το «ALABASTER DAY SPA & BEAUTY» λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 π.μ.- 9.00 μ.μ. & Σάββατο 10.00 π.μ. – 6.00 μ.μ., στην οδό Κνωσσού 6 Περιστέρι, τηλ. 210 5738171.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

 

  • LAKIWTIS
  • LAKIWTIS
  • IMNOI
  • MOURIES
  • DADES
  • GAVRAS
  • DIMOS
  • PERISTERI

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ