• WEST
  • KARAKWSTA

ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΦΟΡΕΙΣ

  • BEKIARIS

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ  ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΕΠΙ 49 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ  ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ www.anagenissi.gr

Σε μια εποχή οικονομικής κρίσης, μια αμιγής ελληνική τράπεζα διευρύνει δυναμικά την παρουσία της

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΑΝΙΩΝ

Υλοποιώντας καθημερινά το βασικό της στόχο- σύνθημα: «Κεφάλαιό μας ο άνθρωπος», που μεταφράζεται σε υπεύθυνη στήριξη επιχειρηματιών και ιδιωτών, στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, πραγματοποίησε δύο άλματα:

«Πέταξε» από τη Μεγαλόνησο στην Αττική, όπου διεύρυνε δυναμικά την παρουσία της και αναβάθμισε το πεδίο εξυπηρέτησης των πελατών της, με τη λειτουργία από 1.2.2012, δύο ακόμη Καταστημάτων της, στο Περιστέρι και την Αγ. Παρασκευή αντίστοιχα. Και,

Εδραίωσε την πεποίθηση στον τραπεζικό χώρο, ότι σε μια εποχή οικονομικής κρίσης και συρρίκνωσης της αγοράς, μια αμιγής ελληνική τράπεζα τολμά να δημιουργεί νέες Μονάδες και νέες θέσεις εργασίας.

Το νέο Κατάστημα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων στο Περιστέρι, λειτουργεί στην «καρδιά» της πόλης, στην οδό Εθν. Μακαρίου 66 & Κύπρου (Σταθμός Μετρό «Αγ. Αντώνιος», τηλ. 210 5785620 και fax 5785629).

Διαθέτει ένα άριστα καταρτισμένο και ευγενικό προσωπικό, πρόθυμο να εξυπηρετήσει το Περιστεριώτικο κοινό και πρωτίστως το καταγόμενο από την Κρήτη, με διευθυντή τον κ. Βασίλη Α. Τσιώτα.

Για να προϊδεάσουμε τους αναγνώστες μας θα προσθέσουμε, ότι η Τράπεζα Χανίων:

Στα αποτελέσματα χρήσης του 2010, είχε 409 εκατ. ευρώ καταθέσεις, παρά την επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης και τη «φυγή» κεφαλαίων στο εξωτερικό.

Οι χορηγήσεις έφθασαν στα 391 εκατ. ευρώ, παρά την εφαρμογή των αυστηρότερων κριτηρίων χρηματοδότησης, που επέβαλε η διεθνής κρίση. Και,

Διέθεσε πολλές δεκάδες χιλιάδων ευρώ για την ενίσχυση πολιτιστικών- αθλητικών- φιλανθρωπικών φορέων, των οικονομικά αδυνάτων κοινωνικών ομάδων, την ανάδειξη και προστασία προϊστορικών και κλασσικών μας αρχαιοτήτων και την προστασία του περιβάλλοντος (προγράμματα ενεργειακής απόδοσης, ανακύκλωσης υλικών κ.λπ.).

Λειτουργεί 23 Υποκ/ματα σε όλη την Κρήτη και 3 στην Αττική.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων αποτελούν οι κ.κ. Μιχ. Ε. Μαρακάκης- πρόεδρος, Γεωρ. Χ. Ανδρουλάκης- αντ/δρος, Στυλ. Γ. Βλαχάκης- γραμματέας, Γεωρ. Ι. Φαραντάκης- ταμίας, και Αναστ. Δ. Βάμβουκας, Ευαγ. Ι. Κουργιαντάκης, Κυρ. Κ. Μπαδιερίτης, Ιάσων Α. Πούλακας, Εμμ. Μ. Τζινάκης- μέλη.

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΜΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Σε ερώτησή μας «Τι διαφοροποιεί τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων από τις άλλες τράπεζες, στην προτίμηση του κοινού;», από πλευράς Διοίκησης μάς απάντησαν, ότι: «Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, είναι μια τράπεζα σύγχρονη, αξιόπιστη και πάνω από όλα ειλικρινής στις σχέσεις της . Η Τράπεζα διαθέτει ευέλικτα και ανταγωνιστικά προϊόντα, που στοχεύουν στην εξυπηρέτηση και στη στήριξη των πελατών της. Στο κέντρο της προσοχής μας βρίσκεται ο άνθρωπος και φροντίζουμε να τον εξυπηρετούμε με ταχύτητα, αξιοπιστία, συνέπεια και ειλικρίνεια, ενώ ο προσανατολισμός των υπηρεσιών στις ανάγκες της μικρομεσαίας επιχείρησης αλλά και του ιδιώτη μάς δίνει το συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού».

Δ.Λ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

 

  • LAKIWTIS
  • LAKIWTIS
  • FITA
  • MOURIES
  • DADES
  • GAVRAS
  • PERISTERI

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ