• muzakis
  • copyjob725
  • velpa
  • MITSOS

ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΦΟΡΕΙΣ

  • sampatakakis
  • xaritos
  • gizis
  • BEKIARIS

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», ΠΟΥ ΕΠΙ 52 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ
(Πατήστε στο μήνυμα για συνέχεια...)

Γιορτή για την Εθνική Επέτειο στα Εκπαιδευτήρια Θ. Παπαχαραλάμπους

 Την Πέμπτη, 21.3.13, στην αίθουσα θεάτρου του Εκπαιδευτηρίων Θ. Παπαχαραλάμπους, πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου 1821. Το πνεύμα, ο δυναμισμός, η δίψα για ελευθερία εκφράστηκαν με περηφάνια και τιμή μέσα από τα μάτια και τα λόγια των μαθητών του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού.

Η χορωδία του Σχολείου ερμήνευσε επετειακά τραγούδια που δίδαξαν οι Μουσικοί του Σχολείου Γούδα Μαρία και Κουτελιέρης Ζαφείρης και στη συνέχεια τα νήπια παρουσίασαν το σκετς «Ελευθερία ή Θάνατος». Το θεατρικό τμήμα του Δημοτικού παρουσίασε το σκετς «Οι αγωνιστές και οι αγωνίστριες της Επανάστασης του ‘21» και η θεατρική ομάδα των μεγάλων τάξεων το χιουμοριστικό μονόπρακτο θεατρικό έργο «Ο Καραγκιόζης στην Επανάσταση». Οι εκδηλώσεις έκλεισαν με παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά τμήματα του Δημοτικού Σχολείου.

Γονείς, μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, μαθητές και καλεσμένοι του Σχολείου απόλαυσαν και χειροκρότησαν τους μαθητές, οι οποίοι δίδαξαν με την απόδοσή τους ελληνική ιστορία και έμαθαν βιωματικά και για πάντα τα βασικά γεγονότα της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

  • LAKIWTIS
  • LAKIWTIS
  • dimos
  • efxes
  • diadiktio
  • gavras

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ