• muzakis
  • copyjob725
  • velpa
  • MITSOS

ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΦΟΡΕΙΣ

  • sampatakakis
  • xaritos
  • gizis
  • BEKIARIS

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», ΠΟΥ ΕΠΙ 52 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ
(Πατήστε στο μήνυμα για συνέχεια...)

Τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιάννης Σγουρός στη κοπή της πίττας

«ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ! ΟΣΑ ΠΕΤΥΧΑΜΕ -ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ- ΤΑ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ, ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ»

 Την πρώτη του Συνεδρίαση για τη νέα χρονιά πραγματοποίησε στις 16.1.2014 το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, όπου ο περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιάννης Σγουρός, έκοψε την πίττα και απηύθυνε σε όλους ευχές.

 Κατά τη διάρκεια της σύντομης ομιλίας του ο κ. Σγουρός ευχήθηκε η νέα χρονιά να έχει λιγότερα προβλήματα και περισσότερες ελπίδες και έκανε ένα σύντομο απολογισμό του έργου που έχει επιτελέσει η Περιφέρεια Αττικής, τονίζοντας ιδιαίτερα:

 Τον πλεονασματικό προϋπολογισμό, την εκτέλεση πλήθους έργων σε όλους τους Δήμους, την αύξηση της απορροφητικότητας του ΕΣΠΑ, τη δημιουργία του νέου Οργανισμού Λειτουργίας των Υπηρεσιών, την ταχύτατη υλοποίηση του περιφερειακού σχεδιασμού από τον ΕΔΣΝΑ και την εκτέλεση του μεγάλου έργου διαχείρισης των λυμάτων στην Ανατολική Αττική.

ΣΕ ΡΕΥΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ

 Ο κ. Σγουρός τόνισε, ότι όλα αυτά πραγματοποιήθηκαν στο πιο ρευστό πολιτικό και διοικητικό κλίμα των τελευταίων δεκαετιών, με τέσσερις διαφορετικές Κυβερνήσεις, δεκάδες υπουργούς, υφυπουργούς και γενικούς γραμματείς να αλλάζουν σε όλα τα κρίσιμα Υπουργεία και με το εργασιακό δυναμικό του συνόλου των δημοσίων υπαλλήλων της χώρας τρομοκρατημένο από τις συνεχείς αλλαγές στα εργασιακά και συνταξιοδοτικά τους δικαιώματα και υπό τη συνεχή απειλή της απόλυσης, της αργίας ή της διαθεσιμότητας.

 Και ολοκλήρωσε λέγοντας: «Επειδή πολλές φορές μας παρασύρει η καθημερινότητα και ξεχνάμε τη «μεγάλη εικόνα», πρέπει να πω πως τίποτα από όλα αυτά δεν ήταν αυτονόητο. Τίποτα δεν μας χαρίστηκε. Όλα όσα πετύχαμε -και ήταν πολλά- τα πετύχαμε με μεγάλο αγώνα, με δουλειά και με πολλή προσπάθεια».

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

  • LAKIWTIS
  • LAKIWTIS
  • dimos
  • efxes
  • diadiktio
  • gavras

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ