|
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ κ. ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΘΙΩΤΗ

Συνάντηση του σεβ. Μητροπολίτη κ.κ. Χρυσοστόμου με τον δήμαρχο κ. Ανδρέα Παχατουρίδη και τον επιστημονικό Συντονιστή των Κοινωνικών Δράσεων και υποψ. δημοτικό σύμβουλο με την Παράταξη του Δημάρχου Περιστερίου κ. Γιώργο Βαθιώτη, πραγματοποιήθηκε την 7.3.2014, στο μητροπολιτικό γραφείο.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η εκτενής συζήτηση για τις κοινωνικές δράσεις που συντελούνται από την Μητρόπολη και τον Δήμο.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Παχατουρίδης, οι κοινωνικές δράσεις θα πρέπει να είναι πρώτη προτεραιότητα αυτή την εποχή, που η κάθε ελληνική οικογένεια βιώνει τις δυσκολίες της κρίσης. Επίσης τόνισε ότι η αγαστή συνεργασία μεταξύ της Ιεράς Μητρόπολης και του Δήμου προς όφελος πάντα των πολιτών, θα πρέπει να συνεχιστεί και να αναπτυχθεί ακόμα περαιτέρω.
Με την ευκαιρία τονίσθηκε, ότι η συμμετοχή του επιστημονικού Συντονιστή των Κοινωνικών Δράσεων της Ι. Μητρόπολης κ. Γιώργου Βαθιώτη στην Παράταξη του κ. Παχατουρίδη -όπως ανακοίνωσε ήδη ο πρώτος- είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει τα μέγιστα στην περαιτέρω ανάπτυξη των κοινωνικών δομών και δράσεων, καθώς ο κ. Βαθιώτης θεωρείται πλέον σαν ένας άνθρωπος με ευαίσθητα κοινωνικά αντανακλαστικά και με αληθινή αγάπη για τους ανυπεράσπιστους και στους ανήκοντες στις ευπαθείς τάξεις πολίτες.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ














