|
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨ. ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΙΛΙΟΥ κ.κ. ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΗ ΚΑΙ ΚΑΒΟΥΡΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΗΜΩΝ

Κοινή περιοδεία των επί κεφαλής υποψ. δημάρχων των Παρατάξεων «Ενεργοί Πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι» και της «Αλληλέγγυας Πόλης» κ.κ. Φώτη Κουγιουμτζή και Κ. Κάβουρα, πραγματοποιήθηκε την 6.4.2014, στα όρια των Δήμων Περιστερίου και Ιλίου.
Οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους κατοίκους των περιοχών του 3ου Διαμερίσματος Περιστερίου και Ζ. Πηγής Ιλίου, οι οποίοι ενώ ανήκουν στα δημοτολόγια του ενός δήμου, εξυπηρετούνται από τις υπηρεσίες του γειτονικού του.
Οι γειτονιές αυτές αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα, όπως πλημμύρες σε περιόδους βροχοπτώσεων λόγω τις έλλειψης αντιπλημμυρικών υποδομών, χώρων πρασίνου, κακή σύνδεση με το κέντρο των πόλεων τους και τις γύρω περιοχές, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει εύκολη πρόσβαση στις υπηρεσίες κ.λπ. και βιώνουν την ίδια αδιαφορία από τις αντίστοιχες δημοτικές τους αρχές.
Από τα μέλη των δύο Παρατάξεων τονίστηκε πως η μάχη που δίνεται είναι κοινή, καθώς και η ανάγκη για την ανατροπή των μνημονιακών δημοτικών αρχών σε όλους τους δήμους, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα ισχυρό αυτοδιοικητικό κίνημα, ικανό να ανταποκριθεί στις ανάγκες της εποχής και να υψώσει τείχη στην εφαρμογή των μνημονιακών επιλογών.














