|
6ο Γενικό Λύκειο Περιστερίου
Μιχαλακοπούλου & Αγ. Τριάδος Περιστέρι
τηλ. 210 5786246
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Ευχαριστώ θερμά τον κ. Βασίλη Κουτσαγγέλη- καθηγητή βιολόγο του Σχολείου μας, τις μαθήτριες, τους μαθητές και τους γονείς που συμμετείχαν στην οργάνωση - ενημέρωση που έγινε στο αμφιθέατρο του 6ου ΓΕΛ Περιστερίου από επιστημονική ομάδα του Νοσοκομείου Νικαίας και εκπρόσωπο του ΚΕΛΠΝΟ, με θέμα «Εθελοντική αιμοδοσία και δωρεά οργάνων», καθώς και στην εθελοντική προσφορά αίματος που τόσο έχει ανάγκη η πατρίδα μας.
Αξίζει να αναφέρω ότι είναι η 3η συνεχόμενη σχολική χρονιά που υλοποιούμε το πρόγραμμα και η εθελοντική ομάδα αιμοδοσίας από 20 αρχικά συμμέτοχες, ξεπέρασε φέτος τις 70!
Σκοπός μας σίγουρα είναι η κοινωνική προσφορά αυτού του πολύτιμου αγαθού, ταυτόχρονα όμως θέλουμε να περάσει το μήνυμα, ότι η προσφορά αυτή δεν πρέπει να έχει κανένα αντάλλαγμα, ούτε την άδεια που νόμιμα προβλέπεται, καθότι αίρει τον εθελοντικό στόχο.
Εύχομαι και προτρέπω στην επόμενη αιμοληψία που θα διοργανώσουμε να αυξηθεί η συμμετοχή των εθελοντών.
Ο Διευθυντής
Θανάσης Νικολόπουλος
Περιστέρι 12.3.2015














