|
ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ

Ολοκληρώθηκε στις αρχές του καλοκαιριού η προετοιμασία των σπουδαστών της Γ' Λυκείου στα Κοινωνικά Φροντιστήρια για 6η συνεχή χρονιά.
Ο συντονιστής των Κοινωνικών Φροντιστηρίων καθηγητής κ. Γιώργος Βαθιώτης τόνισε για το θέμα αυτό, ότι:
«Μια ακόμη χρονιά απόλυτα επιτυχημένη ολοκληρώθηκε.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους εθελοντές καθηγητές, που με αγάπη και αλτρουισμό προσέφεραν τη δυνατότητα για δωρεάν παιδεία, δικαίωμα στην μόρφωση και ίση ευκαιρία σε πολλούς μαθητές.
Την τελευταία μέρα των καλοκαιρινών μαθημάτων έγιναν δυο συγκινητικές προσφορές από τα Κοινωνικά Φροντιστήρια, σε συνεργασία με τα Κινήματα Αλληλεγγύης για τους σπουδαστές και τους μικρούς φίλους μας.
Προσφέρθηκαν δεκάδες λογοτεχνικά βιβλία στους μαθητές μας και επίσης προσφέρθηκαν δώρα από τα Κοινωνικά Φροντιστήρια στον Α' Παιδικό Σταθμό Περιστερίου και στους μικρούς φίλους μας, γεμίζοντας με χαμόγελα τις ευαίσθητες καρδιές τους (φωτογραφία).
Για την επόμενη χρονιά σχεδιάζουμε και άλλες πρωτοπόρες ενέργειες σε όλους τους τομείς που σχετίζονται με την παιδεία και τον πολιτισμό».
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ













