|
ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΙΣΗΧΘΗ Ο Γ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Πλειάδα Περιστεριωτών υποψηφίων διέπρεψαν φέτος, πετυχαίνοντας τους στόχους τους όσον αφορά την εισαγωγή τους στη σχολή της επιλογής τους, αλλά και όσον αφορά το ύψος των μορίων που έπιασαν.
Μεταξύ των αρίστων και ο Γιώργος Νικολόπουλος, που έπιασε 19.088 (!) μόρια και εισήχθη στη Σχολή Στρατιωτικής Ιατρικής (μια Σχολή εξαιρετικά δύσκολη, που απορρόφησε μόνο 17 υποψηφίους)!
Σε δηλώσεις του ο Γιώργος Νικολόπουλος, στα μέσα ενημέρωσης δήλωσε: «Ήξερα ότι η διαδικασία των εξετάσεων θα ήταν δύσκολη, αλλά ήμουν καλά προετοιμασμένος.
Για τα τέσσερα μαθήματα εφέτος στις πανελλαδικές είχαμε μεν περισσότερο χρόνο, αλλά αν αποτύγχανες σε ένα, σου έριχνε τον γενικό μέσο όρο».
Και πρόσθεσε για το εκπαιδευτικό σύστημα: «Δεν συμφωνώ με το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα επειδή προωθεί την αποστήθιση. Παιδιά που πραγματικά ήταν έξυπνα και προετοιμασμένα, τελικά δεν βοηθήθηκαν.
Επίσης δεν συμφωνώ και με την κατάργηση των πανελλαδικών εξετάσεων, γιατί είναι ένας αδιάβλητος τρόπος αξιολόγησης των υποψηφίων».
ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Το σημαντικότερο είναι αυτό που δήλωσε για το «κύμα φυγής» επιστημόνων από τη χώρα μας:
«Στόχος μου είναι να μείνω στη Ελλάδα, όταν περατώσω τις σπουδές μου, για να βοηθήσω στην ανάπτυξή της. Εάν βέβαια όλα εξελιχθούν σωστά»!
Συγχαίρουμε το Γιώργο Νικολόπουλο, του Αγγέλου και της Σοφίας, που είναι εγγονός του γνωστού και ευυπόληπτου ζευγαριού στο Περιστέρι, του Γιώργου και της Ηλέκτρας Κοσμίδη, στους οποίους ευχόμαστε οι χαρές και η υπερηφάνεια τους να συνοδεύουν τα βήματα του Γιώργου τους!
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ














