|
ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ Ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ
Αστυνομικούς που έπεσαν νεκροί σε ώρα καθήκοντος, ή για τον ηρωισμό και τις εξαίρετες πράξεις τους τιμήθηκαν από την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, το βράδυ της 14.1.2019, στο Κέντρο Πολιτισμού- Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», παρουσία της υπ. Προστασίας του Πολίτη κας Όλγας Γεροβασίλη.
Με πολλή συγκίνηση οι χήρες σύζυγοί τους και τα ανήλικα παιδιά τους, ή οι μητέρες τους, παρέλαβαν τα μετάλλια με τα οποία βραβεύτηκαν για εξαίρετες πράξεις ή έπεσαν στο καθήκον, 15 αστυνομικοί, άνδρες και γυναίκες, από όλες τις περιοχές της χώρας.
Η κ. Γεροβασίλη στην ομιλία της επαίνεσε τους ηρωικά πεσόντες και τόνισε, ότι στόχος της αστυνομίας είναι να γίνει ουσιαστική η προστασία όλων ανεξαιρέτως των πολιτών.
Μεταξύ των βραβευθέντων νεκρών. ήταν και ο Περιστεριώτης αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Γιάννης Ευαγγελινέλης, που σκοτώθηκε σε συμπλοκή με κακοποιούς στην περιοχή του Ρέντη, το Μάρτιο του 2011 και η κηδεία του στο κοιμητήριο του Περιστερίου ήταν πάνδημη.
“ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019














