• WEST
  • KARAKWSTA

ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΦΟΡΕΙΣ

  • BEKIARIS

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ  ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΕΠΙ 49 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ  ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ www.anagenissi.gr

ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΕΓΚΑΡΔΙΟΤΗΤΑΣ ΚΟΠΗΚΕ Η ΠΙΤΤΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ»

 

Σε κλίμα εγκαρδιότητας, ανταλλαγής ευχών και αδημονίας για τον τυχερό της χρονιάς που θα εύρισκε το «φλουρί», κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίττα του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Περιστερίου «Οδοιπορικό», στις 18.2.2022 στις εγκαταστάσεις του Κρυστάλλη 49 στην περιοχή Τσαλαβούτα.

 

Και ευκαιρίας δοθείσης, από την παρουσία του δημάρχου Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη, εκτέθηκαν και τα όποια ζητήματα ανακύπτουν, από τη λύση των οποίων θα βελτιωθεί η λειτουργία και η ευρύτερη κοινωνική προσφορά του Κέντρου. Η σχετική υπόσχεση δόθηκε πρόθημα από τον κ. Δήμαρχο.

ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Ο Δήμαρχος Περιστερίου στην ομιλία του, επαίνεσε την προσπάθεια που καταβάλλει το προσωπικό του «Οδοιπορικού», υπό την υποδειγματική καθοδήγηση του προέδρου του αντ/ρχου Υγείας, καρδιολόγου κ. Γεωργίου Μπεκιάρη. Ευχαρίστησε το διοικητικό συμβούλιο και τους λειτουργούς του Κέντρου για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν -ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Μπεκιάρη, «τον άνθρωπο με άλφα κεφαλαίο», όπως τον χαρακτήρισε, χρησιμοποιώντας το προεκλογικό του σύνθημα- και ευχήθηκε σε όλους και τις οικογένειές τους υγεία και αισιοδοξία.

*

Η επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου- κοινωνική λειτουργός, ψυχοθεραπεύτρια κα Μαρία Πελεκανάκη, ευχαρίστησε το δήμαρχο κ. Ανδρέα Παχατουρίδη για την φροντίδα που παρέχει στο Κέντρο όλα αυτά τα χρόνια, ώστε να επιτελεί άρτια το ψυχοκοινωνικό του έργο, αλλά και για την τοποθέτηση στη θέση του προέδρου του κ. Μπεκιάρη, ο οποίος συμβάλλει ουσιαστικά στην ανοδική πορεία κοινωνικής προσφοράς του Κέντρου με σωστές κατευθύνσεις και λύση των δυσκολιών που αναδύονται.

 

ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΨΥΧΗΣ

Τέλος ευχές απηύθυνε και ο αντ/δρος του Δ.Σ. κ. Χαραλ. Αλεξανδράτος- περιφερειακός σύμβουλος του Δυτικού Τομέα, ο οποίος διαβεβαίωσε, ότι η Περιφέρεια Αττικής είναι δίπλα στο Κέντρο και αρωγός στο σπουδαίο έργο που προσφέρει το προσωπικό του στους έχοντες ανάγκη συνανθρώπους μας, το οποίο, όπως τόνισε, πηγάζει όχι από το εργασιακό καθήκον μόνο αλλά και από μεράκι και περίσσευμα ψυχής.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίττας από τον πρόεδρο κ. Μπεκιάρη και ανταλλαγή ευχών.

Παραβρέθηκαν μέλη του Δ.Σ. του Κέντρου και το προσωπικό που αποτελείται από ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχοθεραπευτές κ.ά.

24 ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΑΣΗΣ

Θυμίζουμε, ότι το Κέντρο «Οδοιπορικό» συμπληρώνει φέτος 24 χρόνια λειτουργίας (ιδρύθηκε το 1998) και ειδικά στην τελευταία 15ετία πρωταγωνιστεί σε ψυχοκοινωνικές δράσεις, με συμβουλευτικές ομάδες, διαλέξεις, ατομικές υποστηρίξεις και προσφορές, ενημερωτικές παρεμβάσεις, κοινωνικές υπηρεσίες κ.λπ., για τις οποίες χαίρει εκτίμησης και καταξίωσης από τον Περιστεριώτικο λαό, αλλά και πανελλαδικά.

Δ.Λ.

 

(ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2022)

  • LAKIWTIS
  • LAKIWTIS
  • IMNOI
  • MOURIES
  • DADES
  • GAVRAS
  • DIMOS
  • PERISTERI

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ